Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Dziś mam randkę, pomocy!!!

Polecane posty

no przy takich nozkach to zal zakrywac ja bym proponowal koszule z drugiego zdjecia + spodniczka ale nie taka gladka jak na zdjeicu tylko "pomarszczona??" no wiecie o co chodzi. ma ladnie ukrztaltowana miednice i ladnie bedzie lekko falowac przy poruszaniu sie ;)

Gość koiko
to wiele ci przystoi Z tym wiekiem i ta figura na wiele sobie mozesz pozwolic Stroje ze zdjec tez pasuja:0

Gość koiko
z tym wiekiem i figura na wiele mozesz sobie pozwolic Ubrania ze zdjec tez moga byc,np spodniczka z drugiego zdjecia

Gość koiko
myslalam ,ze nie wyslalo..:) ogolnie taka osoba nie powinna miec problemu z ubieraniem Ale tak jak ktos napisal schowalabym troche biust Najpierw nogi,pozniej biust;)

właśnie tak myśląłam o tej czarnej spódniczce i jakiejś bluzeczce.... joozio nie mam "pomarszczonych" spódnic... chyba że zaraz polecę kupić :)

w sumie to ubranie ze zdjecia nr 2 tez moze byc jesli cie nie widzial w tym. ale przy takim wygladzie to nie masz co sie martwic. na pewno zrobisz wrazenie;)

no włąśnie nie widział, on mnie widuje tylko w białych bluzeczkach i spódnicach przed kolano, tak na biurowo... a więc coś takiego ubiorę... może bluzeczkę jakąś bardziej kolorową... mam nadzieję, że nie będzie klapy, bardzo mi zależy na tym, by dobrze wypaść... chłopak marzenie :D

Gość klikam ile wlezie
czekamy na wiesci ze spotkania..

Gość pawel38..
piekna kobieta z ciebie Jak randka nie wypali daj znac;)

Kochani, randka pierwsza klasa :) Jestem zauroczona tym facetem:) Było rewelacyjnie, romantycznie, śmiesznie, dobrze się ze sobą czuliśmy:) Kurde odżyłam :D

Gość pawel38..
gratulacje..:) ,oby tak dalej..

Gość klikam ile wlezie
ciekawe tylko jak sie w koncu ubralas?