Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Dziś mam randkę, pomocy!!!

Polecane posty

Gość koiko
facet wyzej zle napisales Jesli luzna spodnica to nie koszula,tylko cos przy ciele I na odwrot Jesli obcisla spodnica,na gorze moze byc luzniej,choc ..

Gość pawel38..
ja bym chcial cie zobaczyc w tej sukience..:) A i tobie bedzie wygodnie I nie goraco No i nie przesadnie elegancko Ja kiedys wlasnie na randke zalozylem lepszy t-shirt a moja dama sukienke prawie weselna,szpilki,zakiecik..Zle sie wtedy czulem,wrecz fatalnie ..

ja bym obstawiała spodnie lub jakieś rybaczki ewentuaqlnie jakieś spodnie do kolana:) cały czas widzi Cię w sukienkach:) daj mu jakąś odmianę:) unikniesz sytaucji, że będziesz zbyt wystojona, jak to opisal ktoś nade mną:)

Gość lody pistacjowe
jakis fajny top, spodnie 3/4 czy legginsy do tego sweterek zapianany badz kurtka jeansowa-- nie wiem jaka temp u ciebie :)

Gość koiko
joozio piekne rzeczy znalazles,piekne sweterki:) mniam...kocham takie

leginsy sa dobre. pod warunkiem ze z ta bluzko-sukienka. choc teraz modne sa legginsy ze skory na ktore ludzie roznie patrza a i autorka skoro w nich nie chodzi moze dziwnie sie czuc. spodnie 3/4 to juz lepiej niz jeansy. ale przy takich spodniach trzeba by jakas fajna gore miec.

Gość koiko
piekna szara ala bombka w drugim twoim poscie,drugie zdjecie,wlasnie ocos takiego mi chodzilo autorko:)

Gość aura001
ja tez jestem za jeansami i szpileczkami i blizeczka ladna ale jednak bez apaszki ewentualnie jakies perelki lub delikatny naszyjnik jakis

Gość pawel38..
ale w dzinsach nie widac nozek:(

ojejku fajne propozycje... hmm taką bombeczkę, to ja mam ale z takiego połyskującego materiału, to troszkę nie pasuję... ciemno niebieska z takiej jakby satyny... bardziej wieczorowa nogi są moim atutem, jestem wysoka, mam 171 wzrostu, szczupła, z dość dużym biustem, brunetka, średniej długości włosy... kurcze już mam mętlik w głowie...

ale na pierwszej randce lepiej nie pokazywać nóżek "apetyt rośnie w miarę jedzenia" ;)

Gość pawel38..
wow..jesli tak wygladasz to musisz pokazac te noooogi....

Gość klikam ile wlezie
proponuje top obcisly plus spodnica i szpilki badz delikatne sandalki;)

a tam rosnie w miare jedzenia. liczy sie pierwsze wrazenie. jesli masz piekne nogi to pokaz je. biust tez mozesz lekko podkreslic ale nie eksponowac. chyba, ze lubisz jak facet rozmawia z twoim biustem a nie toba. pozatym. wg. mnie na pierwsa luzna randke facet tez powinien sie jakos ubrac. jak nie to niech sie wstydzi i nastepnym razem na pewno sie ubierze. powinien koszule zalozyc. jeansy ale do tego koszula, nawet luzna moze byc. i buty porzadne (nie koniecznie lakierki). nie stare wychodzone adidasy

a czy szpilki czy sandaly to zalezy jaka jest miedzy wami roznica we wzroscie

Gość klikam ile wlezie
dodaj fote jak mozesz..

Gość agagaga gaja
również myślę , że jakieś obcisłe jeansy do tego szpilki i super bluzeczka będą odpowiednie i zawsze sexi;) do tego rozwiane włosy bądź kucyk i będzie dobrze:)

Gość klikam ile wlezie
co wy z tymi jeansami,to juz nudne Wszystkie biegaja w rurkach,nudy na pudy:(

Gość klikam ile wlezie
bardzo ladnie i dziewczeco:) do takiej figury wiele pasuje..

Gość pawel38..
pieknie Ale ogladajac te zdjecia sklaniam sie ku takiej wersji-spodniczka badz spodenki I choc biust imponujacy ,to troszke bym go schowal by nie kusic tak od razu Na zasadzie podroczenia sie a nie pokazywania wszystkiego na talerzu;)

Gość koiko
Ile masz lat? kolo 25?