Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamciaa3377

Tesciowa... :/

Polecane posty

Gość Kamciaa3377
nigdy bym nie pozwolila :) dzieki dziewczyny, dobrze wiedziec ze nie jestem sama..

O Boze:-o Moja tesciowa wtrącała się tylko na początku,chciała jakby za mnie synka wychowywac,trwało to 3 miesiace,była non stop u mnie..Aż się w koncu wkurzylam,wyjasnilysmy sobie i po krzyku. Teraz jest w porzadku a na poczatku byla naprawde pojebana,wydzwaniala do meza(byl za granica)ze nie daje jej syna,ze jest chory przeze mnie itp itd:-o ale pokazalam jej gdzie jest jej miejsce,ze jest babcia,ma prawo go rozpieszczac,ale z umiarem,zreszta nie bronie jej tego,bo widzi syna 2 razy w roku.. Ale poza tym juz nigdy sie nie wtracila,zawsze sluzyla radą,jak cos jej sie nie podobalo to trzymala to dla siebie.Bardziej wkurwia mnie jej tesciowa(meza babcia) ona to we wszystko sie wpierdala i wkurza mnie ogolnie

Gość a czy Kamcia
nie jest przypadkiem dysortografką? W dodatku przesiaknięta nienawiścią do drugiego człowieka. Jestem młoda, ale brzydzą mnie takie postawy na początku dorosłego życia. Weź się zastanów troche nad sobą, bo mozesz jeszcze kiedyś potrzebować pomocy teściowej, albo sie zamknij i nie wystawiaj złego świadectwa o samej sobie. Jaka nieszczęsliwa młoda mama, często jesteście takie, że z jednej strony cyckacie ile sie da, a z drugiej utopiłybyście w łyżce wody. Ja i Ty też kiedyś będziemy teściowymi, ale Ty masz większe szanse na nienawiść synowej

Gość przesadzacie grubooo
to wszystko przez to dziwne wychowanie, moja mama zawsze powtarzała że starszym to trzeba zawsze i wszędzie ustepować, być miłym nawet jak na niesłusznie zwracają uwagę, nie pyskować itd itp - a po latach mi sama powiedziała że głupia była - że szacunek i owszem należy ale sie każdemu, jak ktoś jest dla mnie niemłiy to ja też jestem. Skończyłam z tym znoszeniem wszelkich głupich uwag z pobłażliwym uśmiechem. Nienawidze fałszu! a moja teściowa to jego uosobienie, tu agniesia tu i tamto a zaraz sie czepia, ze pojecie nie mam, że głupia jestem - skończyło sie jak mloda przyszła na swiat a franca mi 2,5 miesieczne dziecko na słoncu w wózku spaliła bo "akurat tak słońce swieciło" na pytanie czemu tego wózka nie ciagneła - "bo to głupio wyglada".

Gość Kamciaa3377
sorki za bledy pisze jedna reka i sie spiesze :p ja od tego starego babola nie chce nic :)

Gość Kamciaa3377
a czy kamcia... znajdziesz sobie meza urodzisz dziecko i pozniej zobaczymy :) i nie jestem przesiaknieta nienawiscia osoba poprostu nie lubie tej kobiety :) ciezko to zrozumiec?

Gość ej bez kitu,
ale jak czytam wasz wypowiedzi to dochodze do wniosku ze jednak kazdy kij ma dwa konce. Kamcia, ty nie chcesz zgody. Nawet jak tesciowa jest pojebana..ty uderzasz poniezej pasa nazywajac ja starucha, smierdzaca itd. Jestes typowa mamuska ktora wszystko wie lepiej. Gdybys miala wiecej rozumu, innaczej bys sie wypowiadala o tesciowej. a ty chcesz sobie tylko powyklinac a nie roziwazac problem.

Gość Oj dziewczyny...
Ja też dużo przeszłam przez Teściową. Teraz widzimy się rzadko i bardzo dobrze :-) Pozwalałam na wiele, ale potem miałam dość. Czasem trzeba się w końcu odezwać i przedstawić swoje racje :-) Postanowiłam, że gdy ja będę kiedyś teściową, to postaram się nie wtrącać do młodych. Ale jak wyjdzie, zobaczymy..... Najlepiej jak każdy żyje swoim życiem. Pozdrawiam.

Gość Kamciaa3377
Chcialam zgody rok temu, do dzis robi to samo wiec niech teraz spiepsza, jestem dalej dla niej miła ale niedługo moja cierpliwość się skonczy