Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casgfasfd

Mój mąż jest przewrażliwiony na punkcie moich rodziców!

Polecane posty

Gość casgfasfd

Jestem wściekła na niego. Wiecie dlaczego, ponieważ wczoraj były urodziny naszych synków a mój mąż wypomina kilka słów do moich dzieci. Że lepiej by bawiły się z tymi lepszymi kuzynami(dziećmi moich braci) a nie z plebsem(czyt. dziećmi rodzeństwa męża). Ja uspokoiłam swojego faceta ale potem on zaczął mi to wypominać gdy jego teściowie już wyszli z domu że pozwalam na to by obrażali jego rodzine i nastawiali jego dzieci przeciwko nim. Tłumaczyłam mu od kilku godzin że nic się nie stało a on dzisiaj rano dalej mówił swoje, dopiero jak poszedł do pracy to się uspokoiłam.

Gość przyszlastudentka
eeee a dlaczego robisz mezowi jakies wyrzuty ? Przeciez on ma racje! Nikt nie ma prawa obrazac jego rodziny! Gdyby o twoich dzieciach mowiona ze sa bekartami, gowniarzami itp. bylabys happy ?

Gość Jak masz rodziców buraków
to ja się nie dziwię Na miejscu Twojego męża bym tych Twoich rodziców wyjebała z domu w trybie natychmiastowym . Cała Twoja rodzinka to takie chamy ? Nic dziwnego , że się bulwersujesz , przejęłaś te chore geny 🖐️

Gość mąż ma racje
powinien jeszcze dac tutusiowi po pysku.

Gość Twoi rodzice obrażają
rodzinę męża a Ty jeszcze robisz wyrzuty ? :O Weź się puknij w czoło . Ciekawe czy tak samo byś się zachowywała , jakby o Twoich dzieciach mówili , że są plebsem .

Gość casgfasfd
Powiedziałam mężowi że nie ma co wspominać i najlepiej by o tym zapomniał. Mój powiedział tylko do moich dzieci by bawiły się z lepszymi kuzynami a nie z tymi gorszymi(tego już mój tata nie musiał mówić). Ale po co mój mąż robi mi z tego powodu wyrzuty, każdemu zdarzy się palnąć coś głupiego.

Gość Areiene
Facet nie jest przewrażliwiony , tylko w przeciwieństwie do ciebie kobieto ma swój honor . Naprawdę się dziwie , że facet nie dał tej twojej rodzince po pysku .

Gość Areiene
Palnąć coś głupiego ? Nie bądź śmieszna :O Co innego powiedzieć coś nie zastanawiając się , a co innego zwyzywać kogoś od plebsu :O

Gość casgfasfd
Ale mój ojciec powiedział troche prawdy w tym wszystkim. Siostra mojego męża jest panną z dzieckiem a jego brat i bratowa u nich co rok to prorok, mają już 5 dziecko a zarabiają marne grosze. Zarówno szwagierka jak i szwagier korzystają z pomocy teściów, a u mnie jest inaczej jeden brat ma dwójke dzieci, drugi ma jedno i nie ma rady by powiedzieć na nich coś złego. Odpowiednie towarzystwo dla moich dzieci, poza tym mój ojciec chce by moje dzieci upodobniły się bardziej do naszej rodziny niż rodziny męża.

szkoda mi czasu na czytanie takich wypocin sorry ale jesli to nie prowo to zachuwujesz sie jak tepa baba

Gość darknen
KOBIETO tak zes najebala tego posta ze ni huj sie w nim nie mozna polapac;] najpierw naucz sie pisac ze zrozumieniem;]

Gość Kolko i Krzyzk
Czyli ze TWOJ maz powiedzial(wypomina -kurfa co to za slowo o_O?) do WASZYCH dzieci, zeby bawily sie z dziecmi Twoich braci bo sa lepsi a jego rodzenstwa( MEZ) sa gorsze? to kto wkoncu na kogo sie wkurwil?????Czyli TWOJ MAZ obrazil wlasna rodzine????????

Gość sgd
głupia cipka jesteś.