Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hełloł

Zaręczyny, PO JAKIM CZASIE ?

Polecane posty

Gość hełloł

ile miałyście lat i wasi partnerzy ? po ilu latach zwiazku ?

po takim jaki uwazasz za sluszne. gdy juz wiesz ze chcesz z nia byc razem i jestes pewien ze ona rowniez.

Gość zależy od wieku
im jesteście starsi tym powinny byc szybciej

Gość łosiuuu pare linijek dalej
jest TAKI SAM temat, po co zakładasz drugi?

Gość kasiak1987
zaręczyny styczeń 2009 po 7 latach związku ślub październik 2010 ja 23 on 25 lat

Gość lokatka
zareczyny dwa lata temu, po 4 latach zwiazku - ja wtedy mialam 20 on 23 od 4 dni jestesmy malzenstwem :)

Gość u nas jeszcze nie było
ale rozmawialiśmy wczoraj o tym i wstępnie będzie to za rok może 1,5 roku w każdym razie ponoc nie każe mi czekać 2 na pewno :p a juz jesteśmy razem 3 lata więc będzie po 4,5 roku razem a będziemy mieć wtedy oboje 26,5 :p oczywiście jak wszystko pójdzie dobrze...mam nadzieję,że pójdzie,zazdroszczę Wam dziewczyny że Wy już

Po 1.5 roku związku. Ja 23, on 30 Uważam, że nie ma na co czekać i facet już po roku związku powinien być zdeklarowany (oczywiście będąc w pewnym wieku, a nie mając 18-21 lat). Jeżeli ludzie mieszkają ze sobą, żyją ze sobą, to temat zaręczyn i ślubu powinien się pojawić no, chyba że para preferuje konkubinat

Tylko my się, najwyraźniej, tak ociągaliśmy, bo zaręczyliśmy się po ponad 7 latach związku. Zaczęliśmy być parą w liceum, potem studia, jeszcze chwila na ustawienie się w życiu i dopiero zaręczyny, ślub:)

Gość gryczka
Po ilu się chce. My 4 lata razem, ja 21 on 22. Obecnie 4 lata po ślubie. Moi rodzice - 9 miesięcy, oboje 27 lat. Obecnie 30 lat po ślubie.