Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudoocha

Kafeteria spada na psy!

Polecane posty

Gość klaudoocha

Ludzie ogarnijcie sie i przestancie juz wszystkich obrazac..Bo z tego co widze to nic nie mozna napisac bo znajda sie tacy ktorzy beda po tej osobie jechac..po jakiego huja sie pytam.. nie ma nic madrego do napisania to nie pisz!!!! Podrawiam tych co teraz po mnie pojada!!!!

Gość masz kwiatka
🌼

Gość ladaco
jestem gejem:(

Gość bele de jour
kafeteria schodzi na psy juz od kilku lat. Nic nie poradzisz. Zawsze znajdzie sie jakas gnida co bedzie jechac, madrzyc sie, wyzywac. Najlepiej olac

Gość wewewezxzxz
zgadzam sie.

Gość masz kwiatka
przykro mi ladaco masz kwiatka 🌼

Oj, nie generalizuj. Są tematy gdzie toczy się rzeczowa i miła dyskusja, nikt nikogo nie obraża, a ludzie zachowują sie z kulturą. Wystarczy poszukać.:)

Gość klaudoocha
To sa wlasnie takie zazdrosne gnidy ktore nie wiedza co maja robic ze swoim nudnym zyciem i tylko biadola na wszystko..i dogodz tu takim;/

Gość terajo
no, pogadać tu sie nie da bo jakieś ludzie zaraz będą pisac głupoty, podszywać sie pod drugiego itd,.Po prostu szok i juz,

ludzie poniżają sie coraz bardziej. popuszczają dosłownie na maksa. nie ma granic. nie które z przypadków sa zabawne, ale czasem kiedy temat jest poważny...niepoważni ludzie robia z tego miejsca bagno.

Gość klaudoocha
Ale ja nie chce szukac tematow na chcialam sie wypowiedziec na jakis konkretny ale zostalam zbluzgana jak autorka.

Gość żona palacza3456
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość qwrtyujk
Do tego ten portal był stworzony , chamstwo jest wszędzie , a zwłaszcza w iternecie gdzie można być anonimkiem :)

Gość ladaco
masz kwiatka to byl podszyw

Ale ja nie chce szukac tematow na chcialam sie wypowiedziec na jakis konkretny ale zostalam zbluzgana jak autorka. och och, i co teraz? a w jakim temacie tak zostalas zbluzgana?

Gość Hiuskkk
Kolejny nic niewnoszący apel . Nuuuuda 💤

Gość ladaco
moj apel jestem gejem :( :( :( :( :( :( :(

Gość klaudoocha
Zawsze szczery nie wazne jaki temat i kiedy to bylo...ale ludzie sa chamscy i o to tu chodzi.

Gość klaudoocha
No to sluchajcie jak juz jestescie tacy pomyslowi to wescie wrzucicie jakis dobry temat i porozmawiamy sobie z kultura... czekam!

Gość żona palacza
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Zawsze szczery nie wazne jaki temat i kiedy to bylo masz racje, w koncu jak napisze, ze moim hobby jest wydlubywanie oczu szczeniakom to przeciez nikt nie powinien chamsko mnie nazywac! bo to nie fair! :-)

"po jakiego chuja" to wyjątkowo chamskie nie jest. :D

fakt to całkiem normalnie chamskie rzekłabym- chamskie na poziomie:P

Autorko ale o Ty narzekasz, że kafe schodzi na psy. Dlaczego to my mamy podrzucać Ci temat? :D

Gość klaudoocha
co bys nie napisal to nie warto nawet zaczynac rozmowy z taka osoba bo widac ze nie warto.