Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cfany Gapa

kochałam się z byłym meżem dziś

Polecane posty

ja mam okres:) ale był topik o braku okresu i sie wypowiedziłam ze tez nie miałam okresu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych!

Gość fdffgdgfgfdfdf
ile masz lat dziecko/ niedługo szkola sie zacznie:P

ja bym tego tak pesymistycznie nie oceniała..fakt,może tak być,że chce wykorzystać sytuacje,bo przecież jesteś jego żoną w śwetle prawa..ale to musiałby juz sukinsynem skończonym. . .a przecież nie wszyscy tacy są. Ja bym spróbowała ..co ci szkodzi kochana ?

mam 31 lat dla waszej ciekawości.. widzę że porozmawiac tu nie można . dzięki za normalne wypowiedzi mam nadzieję że jeszcze będę z nim.

Gość Pan Biznesmen
koniec tematu bo uwidacznia się zaawansowane mitomaństwo autora :O

Gość jestes teraz jego
Kobieto dziwką jesteś i tyle :O

Gość a ja mysle sobie ze
mysle,ze gdyby nic nie laczylo go z żoną to nie patrzylby na nia jak na obiekt seksualny - a pociagasz go jak widac ;) Mysle tez ze to zatwardzialy gosc, ktory skoro powiedzial,ze nie masz wracac i szukac kontaktu po odejsciu to sam cie teraz ponownie nie zaprosi do swojego zycia... Mysle,ze warto zawalczyc o ten zwiazek:) I odciac faceta od toksycznej mamusi :/ Dlaczego dla tych matek kazda synowa (a przynajmniej wiekszosc) jest nieodpowiednia?? To jakis koszmar.

Gość a ja mysle sobie ze
szpileczko nie zwracaj uwagi na komentarze dzieciakow :)

teściowa była przyczyną naszych ciągłych kłótni ( mąż od niej odszedł do młodszej bo nie wytrzymał)

Gość a ja mysle sobie ze
Tak to jest jak syn nie potrafi odciac pepowiny od samotnej toksycznej matki...one potrafia zniszczyc zwiazek ALE TYLKO WTEDY GDY FACET JEST MAMINSYNKIEM i nie ma wlasnego zdania.

Gość dominikazet
jeżeli go kochasz a on ciebie to walczcie o tą miłość ile ty masz lat, że pozwalasz teściowej czy matce wpierdalać się w wasze zycie jak macie kasę to sie wyprowadźcie do własnego mieszkania macie dzieci, macie dla kogo zyć a on się zmienił nie dziwię się skoro długo go w domu nie było jakbyś była z dala od domu na pewno też byś się zmieniła

chyba dlatego że te mamuśki tak kochają swoich synków ! nawet sobie nie wyobrażacie jak moja teściowa mi potrafiła ubliżać wyzywać nawet od dziwek! lafirynd itp. zupełnie mnie nie akceptowała .

Gość a ja mysle sobie ze
Szpilko...a powiedz o co sie klociliscie z mezem?I co miala wspolnego z tym jego matka? I czy nie szukal kontaktu z Toba sam?Czy tez tylko dzieci Was laczyly do tej pory?

Gość a ja mysle sobie ze
A co on na to?Powinien stac po Twojej stronie!! Bo jesli wolal uszanowac zdanie mamusi - to nie ma szans chyba aby sie nagle zmienil... ;/

kłóciliśmy się o wszystko , o dzieci o pieniądze o samochód nawet jak wrócił to kochalam się z nim tylko kilka razy i o to tez sie kłóciliśmy .. ale jak rozmawialismy jak tam był mówił ze teskni ... jak wrócił zupełnie co innego a matka uwielbia sie wtrącac potrafi zawołac go na obiad a mnie nie , albo przyjsc do nas do góry pozbierac jego rzeczy do prania

Gość a ja mysle sobie ze
dominiko zet, napisalas: ile ty masz lat, że pozwalasz teściowej czy matce wpie**alać się w wasze zycie? Wiesz co?to nie takie proste, ona moze nie pozwalac na to ale jak facet trzyma strone matki zamiast zony to jest po ptokach niestety...

Gość a ja mysle sobie ze
bbbrrrrr niektore mamusie doprowadzaja do szalu co? ;)

albo najlesza jest jego matka jak ciągle powtarza przy mnie że pierwsza miłość Jarka ciągle jest wolna i super kobieta!!!!!!!!!!!!!

Gość to o czym ten topik?

z mamusia trzeba było sie zaprzyjaznic i wyprowadzac na spacery:D:D

Gość a ja mysle sobie ze
topik jest o problemach malzenskich , tesciowych i sexie :) moze byc?:)

tzn ze mieszkacie w saumie razem z teśiową??/ w tym samym domu ale na górze? ja myślę , ze szanse na powrót są, ale nie do tego domu, najlpiej jak znjadzioecie sobie oddzuilne mieszkanie, najlepiej w innym mieście

dokładnie tzn . teraz na górze mieszka mój mąż , jego brat blizniak z żoną i dwójką dzieci a tesciowa na dole ze swoim teściem.

Gość a ja mysle sobie ze
furgonetko jesli facet ma swoje zdanie to nie trzeba zmieniac miasta :) ale dom - obowiazkowo!

moze byc :D:D:D ale... przeciez juz nie wróci:( nie ma co sie łudzic

Gość ja też z dwójką
a kto zainicjował ten seks? zakładam ze pijac kawe siedzieliscie 1-2m od siebie. ktos musiał sie zblizyc jako pierwszy?

Gość dominikazet
mieszkam z teściową 10 lat nie było łatwo na początku, bo też się wtrącała, ale pewnego dnia moja cierpliwość się skończyła była taka awantura, że o mało policja nie przyjechała wygarnęłam jej wszystko, zwyzywałam od najgorszych i kazałam się nie wpierdalać bo sobie tego nie życzę i od tego czasu jest święty spokój! mimo, że mieszkam u niej nie pozwolę sobie, na wszystko płacę, robimy remonty na nasz koszt więc dom jest również mój jak i jej a z mężem było różnie na początku był za mamusią, ale szybko go do pionu postawiłam i jet spokój