Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piegowata onaaa

kto mi doradzi ?????

Polecane posty

Gość piegowata onaaa

potrzebuje waszej pomoc , moze ktos z was nza jakies fajne strony z wzroami tatuazy , chce sobie zrobic tatuaz na cale plecy , mysleo tym. : http://www.photoblog.pl/prykas/50965766/smok-dragon-wzory-wzor-tatuzay.html , ale wydaje mi sie zbt ciemny , na googlach szukam juz w sumie 3 dzien i nic ciekawego nie moge znalezc. Gustuje w smokach , najlepiej fntasy , nie japonskie czy chinskie , prosze pomozcie za krytyke z gory dziekuje , tatuaze lubie , moj gust , moje cialo , moje pieniadze , moja sprawa

nie radze na całe plecy bo za 10 lat będzie brzydko wyglądał lepiej zrób sobie 2 - 3 mniejsze

Gość piegowata onaaa
levviatan..kochanie ... tych 10 lat wiecej to moge nie dozyc :) to nie moj pierwszy i nie ostatni tatuaz ...

Gość piegowata onaaa
master dziekuje ale nie trafiles :) to maja byc smoki typu fantasy , nie chinskie i nie japonskie , po druguie ma to byc tatuaz na cale plecy ( przedewszystkim na lopatki )

Gość piegowata onaaa
no pomozcie mi prosze :)

Gość faramka
a ten, który wkleiłaś nie jest roche za duzy? nie ma za duzo szczegolow? wg mnie przez to robi sie nieczytelny

Gość persefonae
a na deviantarcie sprawdzałaś? tam jest mnóstwo projektów :)

Gość piegowata onaaa
pr5zed chwila dostalam odpowiedz ze studia ze wlasnie ze wzgledu a szczegoly nie da sie go pomniejszyc , ale , dzieki kolorom tatuaz bedzie bardziej czytelny .. no ale chcialabym zobaczyc kilka innych wzorw jeszcze zanim sie zdecyduje , na chwile obecna najbardziej odpowiada mi ten