Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość czarne niebo

Ratunku uwsteczniam się! Niedługo mój iloraz spadnie do zera

Polecane posty

Gość czarne niebo

Jeszcze kilka lat temu doszłam do wniosku, że już nie daję rady przebywać za dużo wśród swoich znajomych z którymi mogłam rozmawiać tylko na temat imprez, chlania, ciuchów, kosmetyków itd. Dlatego też pomyślałam, że może zacznę się wypowiadać na forum dyskusyjnym, gdzie mogłabym wymieniać się poglądami czy rozmawiać na jakieś bardziej ambitne tematy. Niestety w ten sposób trafiłam na przeklęte o2 :O Na początku jeszcze jakoś tam istniałam i nie było aż tak źle... Do czasu jak f23 nie wpadło na dział w którym przesiadywałam i nie posypał się spam. Wtedy się zainteresowałam co to w ogóle jest te f23, i przez swoją ciekawość tam trafiłam :o Przesiedziałam jakiś czas aż trafiłam jeszcze gorzej :O Na KAFE 😭 Teraz siedzę tutaj już sporo czasu i piszę takie same głupoty jak resza. Nawet kiedy w aktach desperacji próbowałam założyć temat choć o krztynę ambitniejszy niż topiki o ciążach i odchudzaniu, to nigdy nie było odzewu. Spadłam na samo forumowe dno i często mi się to nawet podoba :D :O Na dodatek odczuwam skutki uboczne przesiadywania tutaj. Nie dość, że czuję się jak debil to na dodatek uważam, że przegrałam życie 😭 (wcześniej nawet by mi to nie przeszło przez myśl) I to chyba na tyle [cześć]

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować