Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaa12434345454054

Powiedzcie mi co przystojni i fajni faceci widzą w

Polecane posty

brzydkich dziewczynach ,albo takich niespecjalnych delikatnie mówiąc? Często widuję może nie rażąco brzydkie ,ale dziewczyny np z wielkimi nosami garbatymi, małymi ustami i oczami i ogólnie posiadającymi takie cechy ,że nie są za ładne,a nie raz mają całkiem fajnych facetów. i oni są w nie zapatrzeni jak w obrazek. A ja jestem obiektywnie ładna i atrakcyjna( bo wiele osób mi to mówi nawet obcych )nie mogę trafić na normalnego fajnego faceta tylko na samych skurwieli..

Gość moze dlatego ze jestes pusta
co udowodniłas powyzszym postem a poza tym za tę prowokację to 3/10

Gość bo nie są tępi jak ty
i nie muszą się dowartościowywać wyglądem (pewnie też jesteś brzydka) więc mogą wybierać ze względu na charakter i uczucia :)

to nie prowokacja... a czemu pusta? faceci to podobno wzrokowcy więc czemu takie wybierają? może nie warto być ładną bo faceci widzą tylko ciało?

to ,że jestem ładna to wiem napewno i się tym nie dowartościowuję. poprostu zbyt wiele obcych ludzi mi to powiedziało żebym myślała ,że jest inaczej. ale poza tym nie jestem głupią gdziewczyną ,studiuje na ambitnym kierunku, mam różne zainteresowania...a na samych trafiam co tylko o jednym myślą

albo na chamów...nie mogę trafić na kogoś normalnego

Gość kobieta wiosenek 25
bo moze dla ciebie te dziewczyny sa brzydkie a dla nich one sa idealem a ty jestes brzydka.. nie pomyslalas o tym???

stomatologia

chęć posiadania ładnego partnera nie jest czymś złym, ale nie trzeba przecież się kierować TYLKO tym. i na pewno każda z tych dziewczyn ma w sobie coś ładnego. Po za tym nie wiem czy istnieje kobieta, która podobała by się absolutnie wszystkim facetom na ziemi. są rożne gusta;)

nie bo też mam oczy i potrafię ocenić kto ma ładną twarz ,a kto nie

Gość bele de jour
A ja jestem obiektywnie ładna i atrakcyjna a jaka jest roznica miedzy byciem ladna a atrakcyjna??

poza tym nie wiem jak dziewczyna z orlim nosem , wąskimi ustami i małymi oczami może być ideałem z wyglądu?

Gość kriszo
Poza tym nie znasz sie...garbate nosy sa sliczne nadaja wyrazu... chcialabym taki miec a to ciekawe:)

Gość ona szalona.....
znam to uczucie bo mam podobnie, ale zauwazyłam tez inna prawidłowosc, im ładniejsza dziewczyna tym ma brzydszego faceta :)

ocenić możesz ale są gusta i guściki dla ciebie rude włosy mogą być okropne dla mnie są pociągające (ale naturalne nie lubie jak kobieta się farbuje ;p )

Gość nastepna piekna
widocznie nie jestes az tak ladna jak piszesz albo jestes ladna a w glowce nie masz nic i to by sie zgadzalo patrzac na ten temat.Dziewczyno to ze ktos ma garbaty nos nie znaczy ze jest brzydki,moze w twoim odczuciu bo ja znam pare dziewczyn ktore maja takie nosy a cialo bogini,piekne wlosy i do tego sa bardzo inteligetne:)i nawet w jednej sie zakochalem i oddalbym wszystko zeby z nia byc ale niestety nie mialem szans.

wg mnie atrakcyjna laska jest zadbana , ładnie pachnie ubiera się fajnie przyciągając wzrok ma na czym usiaśc i czym oddychać , nie jest za chuda .. a ładna to wg mnie że nie jest az takim pasztetem ale nei ma tego czegoś

Moi byli różni. jedni bardziej przystojni drudzy przeciętni.. takiego brzydala nie miałam nigdy. w sumie to aż tak bardzo nie zależy mi na wyglądzie faceta bardziej np na charakterze

Gość ona szalona.....
atrakcyjna kobieta nie zawsze jest ładna, atrakcyjna kobieta zdaje sobie sprawę z własnej atrakcyjności, akceptuje swoje ciało i jest pewna swojego sexapilu na milion procent

rude włosy też mogę być ładne. chodzi mi raczej o rysy twarzy...

Gość ona szalona.....
ja raz bylam z brzydalem, niższy ode mnie sporo dużo starszy wszyscy się dziwili dlaczego jesteśmy razem, wyglądaliśmy jak wieża eifla z przybudówką, a jednak miał wielkie serce i wspaniały charakter

garbaty nos nie jest obiektywnie uważany za ładny , ale ok niech wam będzie. ale np małe oczy czy wielka głowa? dyskwalifikacja ..

Bo nie sztuka przyciągnąć wyglądem kochanie ;) zastanów się nad tym. Taki koleś kocha swoją panienkę za to ,że jest fajna, miła , troskliwa, opiekuńcza , wie ,że go nie zdradzi i będzie świetną żoną i matką a nie myślącą tak jak ty tylko o wyglądzie.

ale brzydki facet -ok facet nie musi być piękny. ale kobieta powinna być ładna i już. więc naprawdę nie wiem co oni widza w tych dziewczynach..jakoś nie chce mi się wierzyć żeby faceci lecieli tylko na charakter

Gość honeyy000
zgadzam się z autorą! przystojni faceci są albo z wytapetowanymi pustakami lub poprostu z bardzooo przecietnymi...i odwrotnie piękne kobiety + brzydale...;o