Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaa12434345454054

Powiedzcie mi co przystojni i fajni faceci widzą w

Polecane posty

Gość ojejejejejeeeee
HAHAHAHAH ty wez sie nie osmieszaj :/ mas nos jak klamka :/ krzywy usmiech jakbys wlasnie sranie robila ...zadna rewelacja.. jestes zupelnie przecietna..PRZECIETNA NIE PIEKNA

mówisz tak bo jesteś zazdrosna! pewnie sama nawet nie masz na farbę do włosów, a że mnie stać na wszystko to nie możesz tego znieść co?

Gość ooooqqqqqq
Przeciętna z Ciebie dziewczyna żadna piękność zainwestuj w biustonosz bo biust Ci zwisa na dodatek kartoflany nos i oczywiście 100% naturalności czyli tapeta na twarzy

Gość chociaz i tak dobrze wiemy, ze
to nie twoje zdjecie, ale tak, jako facet mowie, ze ta dziewczyna ze zdjecia jest przecietna.

biust mi nie zwisa kochana. bluzka podkreśla moje atuty, których pewnie tobie brak.

Gość na bezludnej wyspie ujdzie

Gość ooooqqqqqq
da twojej wiadomości mój rozmiar to 70 F w przeciwieństwie do Ciebie inwestuje w biustonosze. A ta bluzka wcale ich nie podkreśla tylko wyglądasz jakbyś miała cyce po pas.

Gość żałosna jesteś
i dlatego nikogo nie masz

Gość tak jasneee
pokaż oczy bo w okularach to każdy wygląda sexi :P Ps. nos masz jak ludzie z afryki ale niektórym facetom może się podobać ;)

Gość ojejejejejeeeee
ona..ciebie na nic nie stac..to stac twojego tatusia :) fakt , nie stac mnie na wszystko , ale na wiekoszosc rzeczy , z operacjami plastycznymi wlacznie i nie , nie mam ci czego zazdroscic , nie chcialabym wygladac jak ty :/ jetem w 100% zadowolona z wlasnego wygladu..uwierz , nie doratsasz mi do MOICH sztucznych cyckow (ktore sobie zrobilam w krakowie za WLASNE PIENIADZE 650ml kazda piersc niewymienny zel)p[przypominacie sobie ten kawalek jej wypowiedzi?? ehhe} , nie nie kafeterianie nie chwale sie przed wami chce tylko dziecko uswiadomic , ze nie tylko ona ma to co chce.... a ty bez tatusia jestes nikim...zreszta nawet z nim tez

Każdy jak ubierze okulary to może się WYDAWAĆ w miarę ładny Ładne osoby to najbardziej zawistne na świecie Ty sama taka jesteś zazdroszcząc facetów brzydkim kobietą Kanony piękna? W różnych miejscach na świecie są inne A rób co chcesz i chuja Cię obchodzić powinno co robią inni ludzie Też co innego jak ktoś jest ładny NATURALNIE a co innego jak SZTUCZNIE (wliczając w to nie tylko operacje ale i makijaż itp)

autorka wydaje się być z charakteru typową księżniczką która poza tym że ma cipkę nic niema do zaoferowania facetowi

Gość czarnynicktezmam
kto by chciał rozkapryszoną księżniczkę

Gość akunamatata
co za egoistka, materialistka z Ciebie!

nie jestem materialistką tylko realistką

Gość akunamatata
kiedys Cie dopadną te realia, kiedy bd musiała sama zarobic na siebie :) wtedy bd płakać, bo nie bd za co kupic bluzeczki lub isc na solare :) niestey uroda mija a charakter zostaje i są (dzięki Bogu) na tym swiecie ludzie, którzy o tym doskonale wiedzą :)

ta bez okularów to chyb anie ty a po drugie jak się umie kogoś ustawić to z odpowiedniego profilu będzie bardzo dobrze wyglądał mimo np dużego nosa lub zbyt wydętych policzków ;p

Gość facet z marsa1985
zupelnie przecietna , bez rewelacji

Gość hgfly
ja lepiej wyglądam

Gość ooooqqqqqq
solara na maksa w dodatku albo masz syfy na twarzy albo piegi w każdym razie tleniony pustak z Ciebie i skazana jesteś na zjebanych facetów bo nikt normalny nie chciałby takiej idiotki.

Po zdjęciu z okularami przy Twojej pewności siebie można by się spodziewać czegoś rewelacyjnego. A tak w ogóle to jakby dwie różne osoby. Wydaje mi się, że jesteś w miarę, ale raczej przeciętna

po tym co autorka mowi mozna sie spodziewac niewiadomo czego :D wiesz autorko co idealnie opisuje twoją urode? " albo takich niespecjalnych delikatnie mówiąc? Często widuję może nie rażąco brzydkie ,ale dziewczyny np z wielkimi nosami garbatymi, małymi ustami i oczami i ogólnie posiadającymi takie cechy ,że nie są za ładne"

Gość kaskaczek
A mi się wydaje że faceci zostawiali Cię dla w Twoim mniemaniu 'brzydul' i tu Ci żal dupsko ściska :) Widać jak one stały w kolejce po mózg i charakter, Ty stałaś po tipsy i solarium... Osobiście - po tym co zaprezentowałaś swoimi wypowiedziami, poglądami - jakoś nie dziwię się nikomu, kto by Cię nie wybrał. Facet - prawdziwy facet - zwraca dużą uwagę na charakter, na wspólne zainteresowania, na inteligencję, na mnogość tematów do rozmowy - bo wie że uroda przemija, a to wszystko zostaje :) Oczywiście nie mówię że wcale nie zwraca uwagi na wygląd - ale może ma swój typ i nie jest nim zsolaryzowana blondi :) Dorośnij, a później zakładaj tematy i się wypowiadaj, bo z tym co tu prezentujesz to najwyżej możesz aspirować do komentarzy na onecie :) O tym, że jesteś pusta to nawet wspominać nie muszę, poprzednicy wystarczająco jasno Ci to udowodnili :)

Gość a po co zostawaliscie kochanka
zrób zdjecie z przodu i bez okularów , bo mam wrazenie ze masz wyłupiaste oczy i opadajace kąciki oczu

Gość kiok
Ja pierdole, kolejny raz okazalo sie, ze totalna przecietniara, przynajmniej z twarzy ma sie za bostwo:D

Gość daj nowa fote z przodu

Gość witamwklubie
Mam kumpele, zajebistą z wyglądu...jak się z nią chce zagadać(zaznaczam, że jakoś nie mam problemu ze znalezieniem tematu i prowokowaniem rozmowy ) to zapada taka niezręczna cisza :) i kombinowanie co by tu powiedzieć, żeby zrozumiała. Zakładam, że panowie, którzy mają jakikolwiek kontakt z kobietami wiedzą jak to jest :) do byzkania i na krotko dobra...na dłużej raczej odpada. co jeszcze by tu dodac...sam jestem raczej przeciętny, dzięki Bogu...., nie zalęgła się we mnie próżnośc, na zasadzie ide a wy brzydale cieszcie się moją zajebistością :)