Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Setki powodów by upaść

26 lat dziewica,zrobić to z kimśkogo lubie ale nie kocham

Polecane posty

czy jeszcze czekać na tzw wielką milosc która nigdy może mi się nie przytrafić? prawde mowiac mam ochotę juz to zrobić,zwariuje inaczej

pytam serio

Ja odpowiadam jak najbardziej serio - poczekaj jeszcze z 10 lat to potem nawet paca tam nie wciśniesz i będzie po problemie, bo po prostu się nie da :classic_cool: Chyba że założysz temat 'seks analny - próbował ktoś?" :D 🖐️

Gość Zereni
Więc serio ci odpowiem . Jakby nie patrzeć faceci (przynajmniej ja i większość tych których znam i cenie jako kolegów) szuka partnerki która nie miała stosunku przed nimi . Na twoim miejscu bym poczekał . Sex nie zając nie ucieknie a stosunek z kimś kogo się kocha nad życie jest o wiele piękniejszy i przyjemniejszy niż z kimś kogo tylko (co jest dla mnie absurdalne) lubisz. Na twoim miejscu bym czekał :)

Gość rudlan
Już mam ochotę Cię rozprawiczyć!!!

Gość Zereni
ym.. to jest kobieta tak dla uściślenia ;p

żal, ale mam już 26 lat, już się naczekałam na tą wielkąmilość,która nie przyszła.a to ze jestem dziewica bardzo odstrasza. ostatnia osoba z którą sięspotykałam prawie 3 ms jak to powiedzialam to mnie wysmiała i kontakt sie urwał. wiec dla mnie to problem

Gość Zereni
wyśmiał ? . no to koleś widocznie był idiotą i lepiej sie stało że się kontakt urwał . Ja dla przykładu jestem prawiczkiem . Miałem nie jedną dziewczyną i multum okazji ale nadal czekam ^^ I raczej olewam zdanie innych bo ludzi to w większości podłe istoty , więc wole liczyć się z własną godnością. Jeżeli przejrzysz tematy na Kafe. zauważysz temat że dziewczyna ma 28 lat ma chłopaka i nadal jest dziewicą .

Gość Zereni
Moja dziewczyna ma 42 lata i jest dziewicą. Ja nie wiem, do której dziury wsadzić.

Gość Zereni
Typowe dziecinne i żałosne podszywanie się... jakby było to jeszcze śmieszne może i bym to jakoś zrozumiał . . .

tak,poprostu się zaśmiał, a później jak smsowaliśmy tomi napisał, że nie ma czasu i ochoty uczyć dorosłej kobiety,no i tylego widziałam.wiem, że mam sobie wmawiać, że to idiota ale i tak zachwiał moim poczuciem własnej wartości.boje się, że to się kiedyś powtórzy:(

Gość Zereni
Cóż. Ryzykując nic nie tracisz trzeba tylko logiczniej przebierać by znaleźć partnera życia :) . A strach rzeczą naturalną ale da się go przemóc ^^ ... na marginesie ja bym był z takiej dziewczyny dumny jak paw :) Różnych spotkasz facetów . Dużo było i będzie zawodów do puki nie znajdziesz tego jedynego :) I dla niego chyba warto poczekać i przemóc strach prawda ?

Gość czekać czekać czekać
za pół, rok, dwa będziesz żałować że nie poczekałaś. A miłość się znajdzie. I nie pytaj na kafe bo to portal idiotów, a opini takich chyba nie potrzebujesz, prawda?

Ehh, nie wiem czy się znajdzie.W końcu 26 lat się nie znalazła ta wielka miłość:( I sama nie wiem czy jest sens czekać.A najlepsze jest to, że ja często trafiam na jakiś drani, którzy myślą, że zaciągną mnie do łóżka (i to mnie w sumie śmieszy bo żaden nie podejrzewa, że jestem dziewica i że skoro tyle czekałam to się nie prześpie z nimi):D Tylko właśnie ostatnio zaczełam mieć watpliwośći czy lepiej się już więcej nie łudzić i zrobić to z kimś kto mnie bardzo lubi i szanuje.Przynajmniej zrobiłabym to z fajnym dobrym facetem a nie jakimś palantem.Wiem, że mi miłość nie pisana więc na co czekać? 26 lat to już sporo:(

Gość rudlan
To, że stracisz dziewictwo nie oznacza, że nie znajdziesz miłości. Nadajesz Swojej cnocie zbyt duże znaczenie.

Nie,nie nadaje,chodzi o to, że chcialabym to zrobic z milosci, nie z przyjazni.To chyba jasne.Dla mnie to wazne

Gość a może miłość już
dawno do ciebie przyszła,tylko na ty czekasz na to,żeby przyszła do ciebie w niewiadomo jak wyjątkowych okolicznościach,

Gość i jeżeli nieco nie
zaryzykujesz to stracisz na nią szansę,

Gość a kto ci zbił
jest takie powiedzenie w piłce nożnej,niewykorzystane sytuacje mszczą się,

wiesz,to nie piłka nożna