Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodziutkaaaaaa

zakochał się we mnie facet..ale jest biedny.. ja mam wpojone zeby z takimi sie

Polecane posty

Gość slodziutkaaaaaa

nie zadawać..wynioslam to z domu... on jest juz od razu skreslony bo co taki facet (kucharz),majacy 25 lat mieszkajacy z rodzicami,zarabiajacy pare groszy, moze zaoferowac mi, studentce, która potrzebuje faceta wykształconego, majacego dobrą prace, ktory mi zaoferuje jakies perspektywy hmm?

Gość facet z marsa1985
a sama nie umiesz na siebie zarabiac ????? co ty wsza jestes ze na innych zerowac musisz???

Gość Pi86
Bądźmy szczerzy: życie to nie jest komedia romantyczna, w której on jest biedny, ona bogata i wszyscy żyją długo i szczęśliwie...

Gość z domu czyli burdelu
? to wspolczuje bedzie ciezko

Gość slodziutkaaaaaa
umiem zarabiac, własnie dlatego nie chce miec takiego faceta, ja chce mieć mężczyzne na swoim poziomie, który tak jak ja bedzie robić kariere zawodową, dobrze zarabiać, jesli z kim jestem myśle takze o przyszlosci, chce zeby mój facet zapewnił moim dzieciom przyszłoscić, taka jest prawda ze jesli dzisiaj masz 25 lat jestes po zawodówce mieszkasz z rodzicami i zarabiasz pare groszy to jestes nikim! niestety tak swiat złozony jest ze taki facet nie ma szans u kobiety która jest wyksztalcona

Gość facet z marsa1985
jasne..ale ja facet przy kasie i kobieta biedna jak mysz kosielna to to zupelnie normalne tak ??? wez ... dziewczna mysli tylko o kasie , jak sie kogos kocha to si kocha bez wzgledu na to ile ma na koncie

Gość ladaco
za prowo -1/10

Gość do slodziutkaaaaaa
Ty dziwo i blacharo .... Jestem kobietą i wstyd mi że takie popaprańce jak ty chodzą po świecie

Gość slodziutkaaaaaa
moja mama też kiedys wyszła za biedaka który zaoferował jej milosc, po kilku latach juz nic z obietnic nie zostało..ona wychowywała mu dzieci a teraz jest "nikim" nie ma pracy pieniędzy bo poswięciła zycie biedakowi który nic sensownego w zamian jej nie zaoferował

Gość facet z marsa1985
i na co ci twje wyksztalcenie jak glupia jestes :/ koles po zawodowce ale ma pewnie wiecej w glowie niz ty

Gość hahahah2222
No to może ja się wypowiem :) Mam 25 lat i jestem właśnie po zawodówce.Z wykształcenia jestem kucharzem ale nie pracuję w zawodzie :) pracuję jako pracownik fizyczny po 8 godzinek dziennie i wyciagam niecałe 2 koła na rękę do tego prowadzę swój własny sklepik z którego mam utargu ponad 1000zł każdego miesiąca.Mieszkam z rodzicami, dorzucam się do rachunków i co najlepsze mam dziewczynę po studiach która bardzo mnie kocha i szanuje za to jakim jestem człowiekiem a nie taką tępą debilkę jaką jesteś Ty. dziękuję, dobranoc

Gość slodziutkaaaaaa
do tej która mnie od dziwek wysłała: heh wiesz w życiu wiele przezyłam, na wiele sie napatrzyłam, zyłam w domu z czlowiekiem który oferował miłość nic pozatym, w życiu milosc nie jest najwazniejsza, a głupi jest ten kto tego nigdy nie pojmie. Moja mama chce dla mnie szczęścia nigdy bym jej tego nie zrobila, chodzby dla niej i nie zwiazła sie z takim facetem, nawet na chwile.

Gość slodziutkaaaaaa
do hahah życze powodzenia obyś się z tego snu nigdy nigdy nie obudził :)

Gość iiiiiiiiiiiii
matko toszukaj dzianego i o co tyle hako robisz??

Gość kriszo
to weź go kopnij w dupę i wypierdalaj z tego forum bo tacy ludzie jak ty działają mi na nerwy szczególnie:)

Gość halotupan
to dobrze bo moze trafic ci sie pan z koniem do gry w palanta. który wszem oznajmia niczym Hula z Gula jam żem biedny niczym RockY Felller a do jakuzzi wsypuje se zielone zamiast soli na odciski ;-))) Stworca i tak go pokarał ze chłopina musi głosić mantre o swym miernym stanie posiadania hehehe żalość ;-)))) takich powiini zamykać rrazem w tych ichnich sejfach żeby odizolować od normalnego społęczeństwa buehehe

To niech sie mama cieszy ze biednego wzięła bo bogaty mądrzejszy by dawno w d kopnął ... Wnioskuje po tym jak Ciebie wychowała.

Gość slodziutkaaaaaa
MsWhite tez wiem ze to przykre ale tego mnie nauczylo zycie i niestety tak jest.samą miloscią życ nie można

a ja znam jednego kucharza. ma cos 23 lata i zarabia taka kase, ze glowa mala :D jesli ktos jest dobry, to gastronomia się oplaca..

Gość slodziutkaaaaaa
mama mnie wychowała wspaniale i za to jej dziękuje, ja nie chche miec zycia jakie ona miala i ona takiego zycia dla mnie nie chche

Gość aseq3wre
Widać jak Cię mama wychowała , BEZNADZIEJNIE.Mam nadzieję że Twój tata to przeczyta i dostaniesz w pysk za takie głupie teksty.

Gość bogna.47
Zostań lepiej starą panna, bo przez swój materializm zniszczysz każdego faceta, nawet milionera! Ty szukasz sponsora, a nie facet, który Cię pokocha, a ty jego. Wnioskuję, że nie jestes stworzona do wyższych uczuć takich jak miłość.

Gość japierdzielllle
Autorko jesteś straszna...serio ...aż włosy stają dęba jak czytam Twoje posty.Mam nadzieję że żaden facet się Tobą już nigdy nie zainteresuje i do końca życia będziesz żyć w samotności.

Gość do slodziutkaaaaaa
Mama to cię wychowała na dziwke i materialistke.

Gość slodziutkaaaaaa
lepiej zyć w samotności i zyć na poziomie niż klepać biede z biedakiem i z milosci płodzić kolejne istotki które nie będą miec zadnych perspektyw.

Gość ljnjn
ludzie dajcie sobie spokoj to prowokacja ale przyznam szczerze ze dobra prawie sam sie nabrałem choć jednak nadal mam watpliwosci ale tak na marginesie tp...po choooj ty to piszesz?

Gość do slodziutkaaaaaa
A jak ty będziesz sama żyła z czego???? Z tego co mówisz to ktoś musi na ciebie tyrać. Labadziaro :)

Gość gapipi
Kiepskie 2/10