Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxcxczzxczxcxczxc

Właśnie zakończyłam swój pierwszy i jedyny związek. Powód - kompleksy

Polecane posty

Gość xcxcxczzxczxcxczxc

Mam 19 lat, pierwszego chłopaka (tzn miałam) i stchórzyłam :O Umarłabym gdyby miał zobaczyć mnie nago. Potem może by jeszcze komuś powiedział jaka jestem beznadziejna i miałabym przchlapane :O Nigdy nikogo nie będę mieć :(

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
Pierwszy i jedyny - ale chlapnęłam :D

Gość h84hrjhkc
a co takiego jest nie tak w tobie?

Gość desperatkaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja bylam z facetem przez 6 lat i nigdy mnie nago nie widzial bo powiedzialam ze nie i koniec jako powod podalam "wklesle cycki" ( no teraz juz powiekszylam ) i musial to uszanowac :) zazwyczaj mialam na gorze jakas bluzeczke na ramiaczkach .. hahaha

Gość loreal elseve
za ile powiekszyłaś cycki??

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
Jestem (wg mnie) zbyt szczupła i mam beznadziejnie małe cycki (takie 65B, a przynajmniej taki stanik noszę). Dziewczynki w podstawówce wyglądają lepiej ode mnie :O Niby jestem zgrabna no ale nie jest to figura kobiety

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
Aha, co do stanika - nosze ten half-cup czy coś w tym stylu, taki push up, więc w staniku wyglądają całkiem nieźle, nawet robi mi się tak zwana "dolinka"... Ale bez stanika... dwie rodzyny :/

12 tys zl , nie zaluje bo moje zycie stalo sie duzo prostrze , nie datego ze macham nimi przed facetami a dlatego , ze w koncu czuje sie kobieta .. zero komplesow :) ZERO !!! ( i zero wypychanych stanikow :P )

a ten facet wczesniej cie nie nwidzial??? nosilas worek jutowy czy co? a jakby on zerwal z toba bo czulby sie za chudy( czy za jakikolwiek) i zdecydowal za ciebie, ze na pewno, 100%, na bank bys go rzucila wiec zrobil to wczesniej ? najapiewrw dorosniej do zwiazkow bo pierrdolisz jak potluczona

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
Też o tym myślę, ale znajomy powiedział mi, żebym się wstrzymała, bo może po prostu nie skończyłam się jeszcze rwozijać (wyglądam na młodszą niż jestem). Ale z drugiej strony im szybciej tym lepiej

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
Polejka, widział, ale zawsze w ciuchach :O

Gość loreal elseve
o kurcze to duzo... ale wygladaja mniej wiecej naturalnie (jak np ditcie vin teese) czy stercza takie balony? z jakiej miski na jaka zmieniłas??

Gość kakkaa
a ile masz wzrostu i ile wazysz?

a to juz sobie wybierasz jaki chcesz ksztal i wyglad ,mozesz powiedzec zechcesz implant w ksztlcie lzy i wtedy piersi wygladj zupelnie naturalnie moje wygladaja... a bo ja wiem.. cya bardziej sztuczie..duzo , fakt , ale sie oplacalo , ja sobie zrobilam z B na DD , chociaz nie widac zey to DD bylo..albo si juz przyzwyczailam tak to wyglada ( fotka z przed jakiegos roku) :http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-08/7467f99c/s6303335%20.jpg.html

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
Ja bym chciała po prostu piersi proporcjonalne do mojej figury; nie za duże ale żeby jakieś były.. Nie wiem czy pytanie o wzrost i wagę było do mnie ale odpowiadam: 158 wzrostu (może 160, nie mierzyłam się dawno), 43 wagi

Gość dfyrtyrty
strasznie sztucznie to wygląda :o

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
desperatkaaaaaaaaaaa - a masz fotkę przed?

Gość kakkaa
Jestes bardzo drobna kobietką. Według mnie , to ok. Zawsze chciałam byc nizsze - 1,70. Mozesz nosic mega wysoki szpilki, ktore są ostatnio bardzo modne. Nie powinnas sie przejmowac, z gory zakladac, ze mu sie nie spodobasz. To błędny tok myslenia.

sztucznie dlatego ze ja tak chciala.. mi sie sztuczne piersi podobaja , co na to poradze. ja mam okragle implanty...fotka przed ?? A W ZYCIU !!! ja mialam cos jak przyklad nr 1 z tej str: http://www.art-med.com.pl/galeria-15,piersi-implanty-okragle.html btw polecam klinikie , ja wlasnie w niej robilam :P

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
O, te "po" z tej strony co podałaś wyglądają super. Naturalnie i w ogóle! Ciekawe jak w dotyku. Z tymże ja bym wolała bardziej okrągłe, chociaż tak jak powiedziałam - te wyglądają mega naturalnie, super rozmiar wg mnie... Kurczę, chyba się zdecyduję... Ale muszę zarobić

autorko..przemysl co zrobilas , moze da sie jeszcze naprawic... male piersi to nie powod by konczyc zwiazek ... byl z toba , akceptowal cie taka jaka jeses, taka mu sie podobalas ... przemysl to

a w tej klinice mozesz zrobic piersi na raty jesli nie masz pieniedzy :)

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
Jestem studentką, mam tylko pracę wakacyjną, dostanę raty? Moja rodzina nie pochwala mojego pomysłu więc wątpię, że mnie wesprą

Facet, jeśli zakochany to nawet nie widziałby Twoich wad. Ważne, żebyś Ty mu nie wytykała za każdym razem, że jesteś np. gruba, masz małe cycki, duży tyłek itp. Ja odkąd jestem z moim facetem to przytyłam 4kg. I on jakoś tego nie widzi, mimo, że mu mówię, że muszę schudnąć. Jak będziesz miała takie podejście, że boisz się, co powie jak zobaczy Cię nagą to zawsze będziesz wycofywała się ze związków. Dziewczyno, przełam się :)

na prace wakacyjna to raczej nie , to musi byc staly zarobek , rodzina nie pochwala twojego pomyslu to moze popros o pomoc przyjaciol ??? na tej stronie jest cos chyba napisane o ratach , a najlepiej zadzwon i sie dowiedz ...a z rodzina tez porozmawiaj , albo ja z nimi pogada :P moje zycie zmienilo sie o 180 stopni na plus :)

Gość dfrt
autorko, ja mam bardzo podobna figure chyba do twojej bo mam 162 cm i waze jakies 45 kg i nie mam zadnych kompleksow, uwielbiam moje male piersi, jedrne i ksztaltne i stanika nie nosze wcale powinnas raczej pomyslec o podniesieniu wlasnej samooceny a nie powiekszaniu cyckow

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
dfrt - to prawda, ja po prostu jestem mistrzem stwarzania sobie problemów :O Kilka osób mówiło mi, że jestem ładna, a ja w to po prostu nie wierzę. Uważam, ze mówią mi to z grzeczności :/ Zabija mnie porównywanie się do innych. Jak widzę dziewczyną, nawet trochę grubszą i niezbyt urodziwą, to i tak uważam, że ma 100% więcej szans na faceta niż ja. Wiem, że nie chodzi tylko o wygląd, ale on mnie blokuje w kontaktach międzyludzkich

Gość xcxcxczzxczxcxczxc
dfrt - o ile jeszcze tu zajrzysz, jakie masz wymiary (rozmiar stanika)?

Gość upuppupuppupupupupupuppup
upuppupupupuppuppppupupup pp

Gość jagna jagna jagna
autorko wstaw zdjecie swojej sylwetki