Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e://omnibus

Chamstwo,złośliwości na Kafeterii

Polecane posty

Coraz mniej sensownych tematów. Coraz więcej chamskich wcinek. Wulgarność, złośliwość. Dlaczego tak jest? Rozumiem, czasem nudzimy się, nie ma co zrobić z wolnym czasem. Z nudów zasiadamy do kompa, wchodzimy w jakikolwiek portal. No i się zaczyna..... Wszędzie epitety,przysrywki, niemiłe odzywki. Czy tu siedzą sami frustraci, debile, chamy? Wejdźcie i podzielcie się swoją opinią. A może to tylko ja jestem człowiekiem zbyt pierwotnym i zachowałem w sobie resztki człowieczeństwa? Uważam tak: wchodzę w topik - to nie szkodzę, nie ubliżam. zachowuję się przyzwoicie. Jeżeli temat jest prowadzony na wesoło - wchodzę i podtrzymuję rozmowe w tym samym tonie. Jeżeli napotykam na chamską prowokację - omijam temat z daleka. A MOŻE TO JA JESTEM CHORY I NIE JESTEM CZŁOWIEKIEM Może powinienem zachowywać się jak bydło? W takim razie Muuuuu, Qik,Qik, Beeeee, Meeee

Gość KAZIO_XXX
Mniej sensownych tematów? Chyba nie jest tak tragicznie.Ale odnośnie chamstwa zgadzam się z autorem.

Gość wejdźcie wejdźcie wejdźcie!!!
to po co tu wchodzisz. Zmień forum jak masz sie tak wyżalać.

Gość omnibus z samej
nazwy jest nudny i zadziera nosa, nic wiecej na ten temat

Czlowiek chce sobie trzepnąć czytając intymne wyznamia forumowiczek a tu wszędzie glupota i chamstwo. :( W dodatku wszędzie ci wredni podszywacze :o

Trzeba poczekać az dzieciarnia pójdzie do szkoly wtedy o 50% zmniejszy sie to o co autor tematu jest tak mocno zaniepokojony <stopka>nikt nie jest tak ślepy jak ten co widzieć nie chce:P;):P:D:D:D</stopka>

no wiec wielka prosba do pozostalych - mile wypowiedzi , kulturalne odzywki , same modelowe tematy i plastikowe buzki :)

Gość omnibus z samej
przewiduje szybkie zamkniecie kafe z powodu najazdu ludzi " z duzym poczuciemm humoru i dystansem" 😴

Gość omnibus z samej
😴 gdzie te wyszukane komenta, chce poczyatc inteligentnych wywodow

Gość omnibus z samej
do mnie to spadaj😠 zaraz, wytrzymaj chwile, chce sie dowartosciowac💤

Omnibus To jest nas dwoje ha ha...bo ja tez staram sie zachowywac jak czlowiek ! nie tylko na forum ! ale przedewszystkim w zyciu.....Mysle ze robisz blad, porownujac sie do bydla, bo ! bydlo to tylko zwierzeta! i one zachowuja sie tak, jak je natura stworzyla!!czy Ci kiedykolwiek ublizyla krowa ? swinia? lub ?pies?...czesto obrazamy zwierzeta !!!! porownujac je do ludzi!!!!