Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaa23333333333

wiecie do jakiego doszłam wniosku?

Polecane posty

Gość alkaa23333333333

że zawsze w życiu trzeba liczyć tylko na siebie i być niezależnym. i to dotyczy przede wszystkim kobiet. kiedyś miałam inny punkt widzenia ,czyli taki ,że to nic złego jak np facet utrzymuje kobietę, kupuje jej prezenty. Ale szybko się przekonałam ,że jak trafisz na gnoja ( który na początku wydaje się być księciem) to być może będzie ci wypominał wszystko co od niego dostałaś i będziesz na jego łasce. Ja jestem z takim gościem wiem juz teraz ,że nie ma co z nim wiązać przyszłości na dłużej. kiedyś jak mnie zdobywał robił mi prezenty , niczego mi nie żałował ( choć i tak zawsze byłam niezależna od niego). Teraz mi to wypomina ( mój wygląd się nie zmienił przez te 2 lata może nawet jestem ładniejsza) jak byłam u niego na wakacjach w domku nad rzeką , to czułam się jak intruz. Dlatego dziekuję bardzo . wolę być zawsze niezależna i mieć swoją kasę mimo ,że jestem podobno ładną dziewczyną i wielu facetów chciało by mi na poczatku robić drogie prezenty itd. ale często to tylko poczatku tak wyglądają. a nawet jak to trwa wiele lat to skąd wiecie czy jak się zestarzejecie wasz ukochany mąż czy facet nie rzuci was dla innej ,a wam nic nie zostanie? Ja mimo ,że jestem młoda i podobno ładna trafiłam na takiego gnoja ... także to co wy zarobicie nikt wam nie odbierze

Gość wejdźcie wejdźcie wejdźcie!!!
a jak ty skromna jesteś. Ja sie przed wszystkimi nie musze chwalić urodą

To ze nie rozpieszcza juz Cie to nie znaczy od razu ze jest gnojem, ale szczerze to o kims moglabym napisac dokladnie tak samo. Ja tez trafialam zawsze na nieodpowiedni typ i juz przestalam wierzyc, ze znajde takiego, z ktorym moglabym byc szczesliwa.

Gość alkaa23333333333
ja się nie chwale tylko chce przez to pokazać ,że wiele facetów to gnoje , którzy wam później będą wszystko wypominać. nie mówiąc już jak kobieta się zestarzeje... nie mówię ,że wszyscy ,ale wiele takich jest. chyba ,że dziewczyna decyduje się na krótkotrwały sponsoring to jest inna sprawa... ale w związku lepiej liczyć na siebie.

Gość wejdźcie wejdźcie wejdźcie!!!
a tak na marnesie,lepszy taki nż mamisynuś. To jest dopiero męczarnia!

Gość yjt
a tak w ogóle skoro taki gnojek to po co z nim jestes ? taka sliczna i niezalezna i zdupkiem ha ha ha

Gość alkaa23333333333
bo wiele dziewczyn myśli ,że jak są ładne to zawsze facet będzie im nieba przychylał. bład. jak mu się znudzisz to nie koniecznie ,albo jak poczuje ,że Cię zdobył... albo co gorsza jak po wielu latach staniesz się mniej atrakcyjna. a co do rozpieszczania to on mnie nie rozpieszcza daleko mu już do tego odkąd poczuł ,że jestem w nim zakochana. teraz mi to wręcz wypomina , nawet można powiedzieć ,że na jedzenie mi żałował na tym wyjeździe. już nigdy nie wyjadę z facetem bez odpowiedniej ilości pieniędzy

Gość alkaa23333333333
maminsynusiem też przy okazji jest ,ale to już inny temat...

Gość yjt
dziecko idz jeszcze spac bo masz majaki i omamy

Gość alkaa23333333333
a tak w ogóle skoro taki gnojek to po co z nim jestes ? taka sliczna i niezalezna i zdupkiem wiesz nie wiem dlaczego. wszyscy mi zadają podobne pytania

Gość yjt
dobra córus pogadamy na 10 lat jak wydoroslejesz i inaczej spojrzysz na świat

Gość alkaa23333333333
np mój były skąpy nie był . kupował mi drogie prezenty itd. ale teraz sobie pomyślałam ,że też nie wiadomo co było by np za 10 lat

jak sie naprawde kogos kocha to pieniadze schodza na dalszy plan mozna nawet jesc przez calu urlop zupki chiskie i się świetnie bawic bo czasami wystarczy jego/jej towarzystwo ale to wszystko zalezy jakim sie jest czlowiekiem no ale jezeli chodzi o ta sytuacje to zawsze sie powinno brac wlasne pieniadze skoro nie posiadasz ze swoim chlopakiem jeszcze wspolnego budzetu to juz jest wyzsza szkola jazdy.

Gość alkaa23333333333
ale dobrze ,że chociaż dojrzałam do tego ,że wiem ,że to nie będzie związek na zawsze...poza tym zauwazyłam ,że jak dziewczyna tu napisze ,że jest ładna to ją od razu gnoicie. a co nie można znać już swojej wartości? przecież nie napisałam ,że jestem najpiękniejsza na swiecie

Gość yjt
ta; widzisz ze to jakas smarkula myslaca tylko o prezentach - myslisz ze facet bedzie całe zycie nosił cie na rekach ? ha ha coz za złudzenie

Gość alkaa23333333333
wiesz ,ale jak ktoś kogoś zaprasza na wyjazd i mu skąpi na jedzenie mimo ,że ma kasę to coś jest jednak nie tak...

Gość yjt
to po co z nim jestes ? zabawka ? jedna z wielu ? znudzila sie ? zespsuła ? przestał znosic złote jajka ?

Gość yjt
to bierze sie bilet w reke i wraca do domu dziecinko

Gość alkaa23333333333
w każdym razie żebyście mnie źle nie zrozumiały apel był taki ,że nie warto pozostawać na utrzymaniu faceta nawet jeśli pozornie wszystko jest ok

trzeba też cos od siebie dać a nie tylko wymagać

skoro jesteś nowoczesna kobieta to powinaś już to dawno wiedziec

Gość yjt
a moze my to juz dawno wiemy i nie jestesmy takie naiwne jak ty ? hmm pomyslałas o tym ?

Gość alkaa23333333333
ja mu na jedzenie nigdy nie żałowałam jak do mnie przyjeżdzał...

Gość yjt
ojej .. juz niech skoncza sie wakacje co gimnazjalistki zabiora sie za ksiązki a nie beda siedziec na kafeterii boz takim pogladem na zycie to tylko uczenice gimnazjum ... cos nie pasuje ? zwija sie manatki i w długa !

no dokładnie w sumie sa wieksze problemy niż kasa wiec jak zle to pogon go i jak jestes taka atrakcyjna to napewno znajdziesz kogos lepszego

Gość alkaa23333333333
miałam i lepszych . ale kto wie co by było potem?

Gość alkaa23333333333
ale się czepiasz. rozstawalismy się z nimi z innych względów. ale ogólnie żaden nie był taki chamski ja ten. choć kto wie co było by potem?

Gość Lucianekk
Autorko masz rację. Ten facet to prostak, jak można byc tak nieeleganckim i nie zadbać o dziewczynę aby miała full wypas pod każdym względem. Moja się nie skarży bo naprawdę nie ma na co. Jesteśmy od 1,5 roku i ciągle Ona dla mnie jest THE BEST. Dodam, że ona nie pracuje, studiuje ja zarabiam i spełniam Jej zachcianki, bo jest tego warta, choć nie jest miss mnie się podoba !

ja sie nie czepiam tylko jak szukasz odpowiedniego faceta to daj cos od siebie zacznij to traktowac powaznie nie doszukuj sie samych wad i nie zachowu sie jak arystokratka bo najwiekszym prezentem jaki mozesz dostac od mezczyzny to jest szczera milosc ktora jest bezcenna i nie wyraza sie w kupowaniu drogich prezentow..... no chyba ze tego szukasz to juz co innego wtedy nie licz na szacunek