Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloooo

czy zawsze gdy mowicie ze nie ma szans powrot, wlasnie tak myslicie kobiety????

Polecane posty

Gość klaudoocha
to nie wiem jak to zrobisz i nawt niewiem co mam Tobie napisac bo ja powrotów nie uznaje ale TY Jesteś inny ja mam swoje zasady, NIE I JUZ! lecem bo muszem :D cze...;)

Gość heloooo
ale to nie do ciebie ma wracac

Gość klaudoocha
wiem że do Ciebie nie do mnie ja z dziewczynami się nie umawiam :D zabawny Jesteś :D a jednak potrafisz się uśmiechać :D

Gość heloooo
i co z tego kiedy ta kobieta tego niedocenia

Gość Psotka28
Tak sobie zajrzałam... Zawsze miałam się za silną kobietę, a i tak jak mówiłam, że to koniec, to i tak w głębi serca marzyłam sobie co ten mężczyzna robi żeby dać nam jeszcze szanse. Nigdy akurat tego nie robił... Już z nią byłeś, znasz ją, postaw się na jej miejscu i wykorzystaj to wszystko co wiesz żeby jej zaimponować, może zmień się trochę albo zrób coś o co nigdy by Cię nie posądziła. Nie naciskaj, nie wspominaj o Waszym powrocie do siebie, żyjcie chwilami i spraw aby nie mogła o tych chwilach zapomnieć. Każda kobieta, jaka by nie była, chce być traktowana jak księżniczka, rozpieszczana ale każda na swój sposób. Dlatego masz przewagę bo ją znasz. Na pewno nie dawaj jej czasu na przemyślenia, żeby zatęskniła - nic z tego. Działaj!

Gość heloooo
Psotka28 masz racje o tym wlasnie myslalem jeszcze musze chwile pomilczec w samotnosci, ale juz niedlugo, musze, zeby upewnic sie ze na tyle nabralem sil zeby sprostac zadaniu, dam rade jak zawsze a jesli nie przynajmniej bedzie dlugo sie zastanawiala, byc moze uda twarda i niewiele to zmieni ale przynajmniej upwni sie jaki jestem, ona tez mnie zna tylko czasmi o tym zapomina:-/

Gość klaudoocha
???

Gość heloooo
yes a jaki masz czarny nick??