Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony mężuś

czy w pupę to jest zdrada?

Polecane posty

Gość zaciekawiony mężuś

Mam kochającą żonę, ale na spotkaniu integracyjnym zerżnąłem koleżankę, ale w pupę. Czy to zdrada ?

Gość Słyszałem o tym.
Ty jej wsadziłeś chuja do pupy, a ona wtedy puściła bąka. Tobie urwało chuja i jaja.

Gość mężuś do ani
Czy chcesz, żebym ćię zerżnął w pupę ?

Gość do zaciekawionego mężusia
Czy spuściłeś się w jej pupie ? Jeżeli tak, to znaczy, że jesteś Roman Polański.

Gość zaciekawiony mężuś kłamie
Jestem koleżanką zaciekawionego mężusia. On kłamie. Wcale nie zerżnął mnie w pupę, tylko w pizdę bez gumki. Spuścił się w mojej piździe.

Gość zalecenia
Ależ skąd, to nie zdrada. Zawsze na spotkaniach integracyjnych nadstawiam pupę wszystkim swoim kolegom, mimo, że mam męża. :D

Gość zalecenia
Tylko zapomniałem napisać, że jestem gejem.

Gość do nekromanta
Twój mąż właśnie coś takiego zrobił. Co ty na to ?

Zawsze wydawalo! mi sie ze dupa jest do srania!! I jak sobie pomysle ze faceci pchaja swoje fujary do dupy , na dodatek pelnej gowna, to mi sie rzygac chce....

Gość tu Wasza SAMOSIA 123
Ja jestem na anal za ciasna. Nawet koliber nie wejdzie.

Nie, mój mąż czegoś takiego nie zrobił. Tylko piszę na zasadzie- co by było gdyby? A poza tym mój mąż do analu ma takie same podejście jak ja- mnie anal brzydzi i nigdy bym się na to nie zdecydowała. A mój mąż mówi to samo, że to obrzydliwe wkładać chu..a tam gdzie się sra.

Gość drgawka
Żona będzie zlizywała niedomyte bakterie e. coli z Twojego fiuta. A potem będziesz w szpitalu się zastanawiał, dlaczego akurat Twoja żona cierpi na to paskudztwo :D

Gość limeryk
raz czy dwa włożyłem w dupę ale jak zobaczyłem gówno na chuju to mi się odechciało to nie dla mnie DUPA JEST OD SRANIA A NIE OD JEBANIA

Gość DOBRA RADA dla nekromanta
Powiedz swojemu mężowi: Wsadź mi chuja w dupę. On ci wsadzi, a ty puść bąka. Zobaczysz co wtedy będzie. SPRÓBUJ A NIE POŻAŁUJESZ.

Gość limeryk
a sisiorek jest do sikania, a nie do wsadzania do cipy.

Gość limeryk
śmieszny podszywacz :) mało nie jebnąłem ze śmiechu :) ... "sisiorek" ... ile ty masz lat dziecko i kiedy odstawiłeś/aś pampersa mówi się penis a penis służy do oddawania moczu jak jest w stanie normalnym czyt. sflaczałym :) lub do penetracji pochwy w stanie wzwiedzionym (nie dupy, jamy ustnej i innych dziur typu odbyt kolegi itp.) i złożenia w odpowiednim miejscu nasienia (spermy zawierającej plemniki) a tak dla jasności przy stojącym nie da się za bardzo sikać i wtedy twój "sisiorek" przestaje byś sisiorkiem a zaczyna być penisem

Gość tajasne
ależ skąd... jak żonę ktos zerżnie w dupę to rozumiem że nie bedziesz tego traktowłą jako zdrady? doooobry mąz, doooobry... :D

Gość do limeryk
Ja mam 78 lat i mam 34 centymetrowego penisa jak mi stoi. A ty jakiego masz ?

Gość limeryk
niestety moje plemniki już straciły gwarancje

Gość limeryk
we wrzesniu ide do szkoły i bede podglądal kolezanki z klasy jak sikają

Gość PROŚBA do limeryk
kapsnij szluga

Gość limeryk
nie palę bo to kurestwo strasznie śmierdzi jeszcze gorzej niż gówno na pauce po wyjęciu z dupy

Gość pytanie do limeryk
Czy jesteś prawiczkiem ?

Gość limeryk
już zapomniałem jak to jest nie ruchać zamierzchłe czasy to som jak pierwszy raz pomacałem cipke, jak poczułem ciepełko i wilgoć na swojej pauce a i trafiło się rozdziewiczyć i poczuć pękającą błonę i trochę upaprać krwią a jak przyszła ochota to i w czasie okresu się bzyknęło to wszystko nic krew może przyjemna nie jest i w sumie daje taki niezbyt przyjemny opór podczas seksu dlatego nie!!! po paru razach i ze względów estetycznych i zdrowotnych nie używam a tak jak napisałem wcześniej gówno ma być w dupie albo w kiblu, a nie na mojej pauce dlatego anala nie toleruję i dalej twierdzę, że dupa jest od srania a nie od jebania

Gość gość
w pupala to nie zdrada natomiast w pupala i pśutala to zdrada ale już w pśutala i pupala to nie zdrada, wszystko zależy od kolejności