Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dsfgsdfgdfsgdfvxzbvxzvxcv

Wesele dziewczyny.

Polecane posty

Gość nie rób drugiemu co tobie
akurat to co pomyśli rodzina zależy od tego co ona im powie... ale ogólnie wyjdą przed wszystkimi na parę :( odejść ci ode mnie nie wolno... co to za tekst nie doczytałam albo nie pisałeś... w jakim wieku jesteście?

Gość ciekawaaaaa
dziewczyna nie dojrzała jeszcze do związku i tyle. Powiedz, że zastraszać to może mamusie i Artura, a jak chce sobie cos zrobic to niech zrobi, byle skutecznie.

Gość pytająca mamusia
Twoja dziewczyna postapiła cholernie nie fair. Ciekawe czy jej byłoby fajnie jakbyś Ty poszedł z koleżanką na wesele podczas jej wyjazdu. Myśle, że inaczej by było gdyby pogadała z Tobą wcześniej, że jest to wesele i że powinna pójść, ale że skoro nie ma Ciebie wtedy to pójdzie sama i co o tym myślisz. Pewnie bez bólu w sercu i przykrości życzyłbyś jej miłej zabawy i żeby powiedziała Ci jak było :) A tak to postawiła Cię przed faktem dokonanym. Dla mnie nie ma relacji damsko-męskich czysto koleżeńskich, ale widac do tego Twoja dziewczyna musi dojrzeć. Powiedz jej co o tym myślisz, że Ci przykro i że to nie smaczna dla Ciebie sytuacja. Że ma wolny wybór i trzeba sie liczyc z konsekwencji podejmowanych decyzji. A co dalej? Czas pokarze, pewnie złapiesz do niej dystans, przemyśl czy chcesz źle się czuć w swoim związku. Pamiętaj, że nie należy niczego robić wbrew sobie.