Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka21

Imię dla dziewczynki

Polecane posty

Witam chcialabym sie Was poradzic i wysluchac waszych opinii. Zostanę mama dziewczynki i nie wiem jakie imię jej dać aby w przyszlości nie miala żalu. Co sądzicie o imieniu Alicja albo Laura ?? Ktore lepsze ?? Nie chce dac imienia popularnego typu Julia, Oliwia czy Wiktoria bo wiem jak bylo z moim roczniekim gdzie w przedszkolu bylo 8 natali i 5 ani. Proszę o wypowiedzi i może jakieś podpowiedzi jakis ładnych imion

moja również w grudniu :) ale nadal nie mozemy sie zdecydować. W sumie to jeszcze duzo czasu ale lepiej juz sie przygotować :) a wiec prosze o rady na temat tych imion

moja córeczka ma na imię Sonia. A z tych dwóch podanych przez Ciebie wybrałabym Laure

Gość Edzia2309
Laura zdecydowanie ładniejsze. Podoba mi się również Lena, Hania, Anastazja :)

Gość husteczki --------------
a moja córcia to Milenka.Laura mi się nie podoba jak na nią wołać Laurka chodź tu....nie podoba mi się

Moja coreczka to Alicja (Alice bo mieszkamy we fr) ... uwielbiam to imie i wszystkie jego zdrobnienia :)

A tak wogóle to jest mnóstwo "nie oklepanych" imion, np. Mia, Nadia, Jagoda, Łucja, Adrianna, Sara, Inga, Kinga, Amelia, Ewelina, Aneta, Donata, Olga, Nela, Blanka.........

Luiqendi - nie jestem pewna czy wszystkie przez Ciebie wymienione imiona nie sa oklepane... a poza tym imie sie musi PODOBAC... a niektore z tych ktore wymienilas ... :O Zreszta autorka prosi o opinie o 2 imionach... a nie o inne propozycje ;)

Rebeka, mylisz sie. W ostatnim zdaniu aotorka prosi o podanie innych imion. Czytaj dokładnie, a potem pisz swoje mądrości. Nie podobają Ci się podane przeze mnie imiona, ok podaj inne.

Gość Alicja to bardzo ładne imię

No przepraszam, ale Ewelina, Kinga czy Ada to są bardzo popularne imiona. Nasza córeczka urodzi się w listopadzie i będzie miała na imię Lena. Alicja i Laura to też ładne imiona, chyba wybrałabym Alicję, Laura troszkę pretensjonalne mi się wydaje....

Modliszka - no widzisz, bo to od rocznika i od "rzutu" zależy. Wśród dziewczynek w wieku 12-16 Paulina to bardzo popularne imię, tak jak i Patrycja czy Sandra. Teraz te imiona są już mniej popularne.

Gość mama bliźniaczek
my zdecydowalismy się na Igę i Kalinę;) znam jedna Laure, jest paskudna. wybrałabym Alicje;)

Gość moja mała urodzi sie
zkilka dni (termin 19.08) i będzie miala na imię Tosia;)

Luiqendi - zwracam honor ;), nie doczytalam i oparlam sie na drugim poscie autorki :) A swoj typ podalam :)

to mam nadzieje, ze w przypadku mojej corki w klasie nie bedzie wielu Paulinek:) Ma rok wiec duzo czasu jeszcze:D Ale rzeczywiscie, wszystko zalezy od mody i preferencji rodzicow:)

Gość dłuższe życie każdej pralki
moja córka ma na imię Blanka :)

Gość luska.s
Oba imiona są śliczne. Jeśli chodzi o popularność to niestety są one dość częste wśród małych dziewczynek szczególnie Alicja. Proponuję: Łucja, Klara, Liliana, Adriana, Daniela, Diana, Sandra, Ewa, Kalina, Jaśmina, Kamila, Marta, Monika, Pola, Róża

ja zaproponowałabym oczywiście imię mojej córci --SARA :)... nei jest dość popularne ale za to bardzo ładne, może też być Maja, Zuzanna(oklepane troszkę), Lena, Laura tez ładnie :)

Gość sleep
moja chrześnica ma na imię Laura- na początku jak była malutka cięzko było zdrabniać,ale teraz wszyscy mowią do niej Lala

Gość 12345678900987654321
Kamila:D:D:D to moje imie heheh ale ładne i nie jest az takie oklepane w swoim towarzystwie znam tylko dwie a juz przezylam czasy szkolne teraz jestem a studiach i w grupie takze nie ma drugiej Kamili:D:D

Gość mama Carmen
moja córka nazywa się Carmen :)