Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrolowaSniegu88

Miłość na studiach

Polecane posty

Gość KrolowaSniegu88

Czy wg was studia sprzyjają zbliżaniu się młodych ludzi do siebie ? Zdarzyło się wam kiedyś mieć faceta/dziewczynę z roku ?

Gość KrolowaSniegu88
Zapraszam do pisania :)

Gość inside your soul
Ja mam chlopaka z roku, a nawet z jednej grupy. Nic szczegolnego, gorzej gdy sie poklocimy(a przynajmniej raz dziennie:P) to troch niefajnie, bo iwadomo za bardzo sie nie odzywamy do siebie, i wtedy inni na nas dziwnie patrza. Gorzej jesli byscie sie rozstali-non stop go widujesz:/ Poza tym, u mnie na roku jest duzo takich par.

Dużo osób się tak poznaje. Ale ja bym nie chciała mieć chłopaka z mojego wydziału, bo mam inny gust.

Gość KrolowaSniegu88
Ja do tej pory patrzyłam na facetów z roku z przymrużeniem oka, bo jestem dość spokojną i rozważną dziewczyną, mało żyję tzw. życiem studenckim, nie chodzę na imprezy, w dodatku jestem od nich o rok starsza i inaczej na to wszystko patrzę. Większość z nich wydaje mi się dziecinna. Jednak muszę przyznać, że od pewnego czasu nie mogę przestać o koledze z grupy. Świetnie się nam rozmawia, mamy podobne gusta i poglądy, moglibyśmy przegadać wiele godzin przy herbacie. Chciałabym więcej, ale nie wiem, czy go on tego chce. Boję się kompromitacji.

Gość KrolowaSniegu88
Ja też raczej nie chciałabym mieć faceta na roku, bo jak się taka para rozstanie, to będą skazani na oglądanie siebie i ploteczki. Problem w tym, że akurat się zakochałam w tym koledze i ciężko będzie zrezygnować...