Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekna_kobieta

Co robicie, zeby byc szczeliwymi

Polecane posty

Gość Piekna_kobieta

Ludzie gdy sa nieszczesliwi to np. jedza. Ja ide pobiegac. A Wy?

Gość moskala
wchodzę na facebooka, słucham muzyki, czytam, włączam film, idę na imprezę, idę na fajkę, wypłakuję żale i jest mi lepiej, idę do kumpeli, ćwiczę.... ale ogólnie nawet jak jest źle staram się zachować optymizm i spełniać swoje cele i marzenia krok po kroku

zeby byc szczesliwym trzeba lapac te ulotne chwile z zycia ktore daja nam radosc :)

Gość współczuję cholernie
modlę się parę minut i znów jestem szczęśliwa. :)

Ja tez piwo. Jesli weekend to impreza. Trzeba przede wszystkim otaczac sie ludzmi usmiechnietymi, ktorzy umieja poprawiac humor, wtedy jest wesolo i nie mozna sie nudzic, smucic. Mi jeszcze poprawia humor zakup jakiegos nowego ciucha, jak to kobiecie. Zeby byc szczesliwym, fajnie jest tez miec ta druga polowke obok siebie,na ktorej nam zalezy i wiemy, ze tej osobie zalezy.

Gość taki jeden jedyny
proponuje udac sie na basen tudziez jakas pobliska plywalnie - generalnie regeneruje organizm i poprawia samopoczucie, polecam 🖐️

szczęście, tak już na serio, jest w nas nie w swiecie zewnetrznym, nie w tym co ktoś nam daje, ale w naszym wnetrzu ale odnaleźć je to ogromna sztuka i wymaga wiele trudu