Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oenoene

Co myślicie o dziewczynach które..

Polecane posty

Gość oeneone
raz tez przespalam sie z jednym gosciem ui niego w domu.A rano potraktowal mnie jak szmate......hmmmm ciekawe dlaczego bo pewnie w nocy bylam rozjechana jak po 5 porodach albo naprawde jestem szmatą

Gość Młoda jesteś to masz prawo
A dlaczego dla pustakow ? Ja z przyjaciolmi też czasem wyskoczymy do klubu, a za pustakow sie nie uwazamy. Moze nie co tydzien, ale dosyć czesto

widze jak zachowuja sie dziewczyny w moim wieku w klubach. siedza w lozach i sie macaja z chlopakmi,caluja sie z kazdym ja tego nie robie wiec nie widze w tym nic zlego dlatego pyytam czy wy widzicie. uwazam ze gdy bede starsza to wtedy będe wolala posiedziec przy jakims ognisku czy grillu..

wiem tez , ze jak dam dupy to bede wazna w tym klubie a poaz tym raz tez przespalam sie z jednym gosciem ui niego w domu.A rano potraktowal mnie jak szmate......hmmmm ciekawe dlaczego bo pewnie w nocy bylam rozjechana jak po 5 porodach albo naprawde jestem szmatą

przestancie! ostatni post nie byl pisany przeze mnie. ide stad bo to juz nie to co dawniej nie da sie powaznie pogadac..dzieki za te szczere odpowiedzi. Pozdrawiam:)

raz tez przespalam sie z jednym gosciem ui niego w domu.A rano potraktowal mnie jak szmate......hmmmm ciekawe dlaczego bo pewnie w nocy bylam rozjechana jak po 5 porodach albo naprawde jestem szmatą

Gość efded3
Widzisz ja mam 23 lata i na imprezie w klubie byłam raz i stwierdzam niestety, że takie miejsca są dla pospólstwa i dla małolat które chcą się pokazać ale raczej jak z najgorszej strony. Najlepsze imprezy to domówki gdyż to my decydujemy kogo zapraszamy i nie musimy znosić zachowania motłochu. Wybacz ale jak facet słyszy że kobieta ubi latać na imprezy do klubów i to jeszcze z taką częstotliwością to od razu takiej pani dziękuje.

myslisz ze dodales/as sobie jedna litere w loginie i jestes fajny bo sie podszywasz..nudzi Ci sie widocznie. ide bo brak slow do takich tępaków jak Ty. narazie. baw sie dobrze psycholu

Przestancie robic te podszywy to nie jest smeszne chce poprostu powiedziec, ze jestem wyruchana jak lokomotywa i niemam z kim o tym pogadac.Powyzsze posty nie byly pisane przezemnie, zal mi Was a pozatym raz tez przespalam sie z jednym gosciem ui niego w domu.A rano potraktowal mnie jak szmate......hmmmm ciekawe dlaczego bo pewnie w nocy bylam rozjechana jak po 5 porodach albo naprawde jestem szmatą

nawiasem mowiac siostra mnie wkurwia tym, ze wzraca mi uwage,nie cierpie jej.Wole isc dac duzy za talerz zuopy a poza tym raz tez przespalam sie z jednym gosciem ui niego w domu.A rano potraktowal mnie jak szmate......hmmmm ciekawe dlaczego bo pewnie w nocy bylam rozjechana jak po 5 porodach albo naprawde jestem szmatą

niewiem co mam myslec o sobie bo sama jestem jakas puszczalska a poza tym raz tez przespalam sie z jednym gosciem ui niego w domu.A rano potraktowal mnie jak szmate......hmmmm ciekawe dlaczego bo pewnie w nocy bylam rozjechana jak po 5 porodach albo naprawde jestem szmatą