Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

czy pozwloc isc mojemu facetowi z moja przyjaciólka na weele

Polecane posty

a wiec moja przyjaciólka roztsała sie z facetem i nie ma nikgo z kim mogłaby isc na wesele do swojej kolezanki i spytała sie mnie czy moze isc z moim T...i ja nie wiem co jej odpowiedziec mam do niej 100% zaufanie znamy sie juz ponad 20 lat i sie nie przejechałam...ale mój facet..oczywiscie tez mam dio niego bardzo duze zaufanie wiem ze nie zrobił by nic o co mogłabym sie wkurzyc ale ta moja przyjaciołka jest naprawde piekna kobieta..jest mała ma sliczna twarz włosy fryzure, do tego ma super charakter..anioł kobieta mojemu facetowi sie spodobała to wiem..zreszta bardzo ja lubi..obawiam sie ze jakby poszedł z nia na to wesele to by sie w niej zadłuzył jesem tego pewna na 90% a my jestesmy ze soba jakies 6 miesiecy nie wiem jak jej odmówic i jak to uargumentowac..bo bedzie jej przykro jak jej powiem nie bo mój facet moe sie w tobie zakochac:O

no własnie nie ma chciała isc z bratem ale brat juz jedzie gdzies na wczasy, kolegów nie ma bo miąła faceta ..wesele za tydzien a oni rozstali sie z 2 tygodnie temu

Gość nie, jest takie przyslowie
faceta i samochodu nie pozyczam. ja bym powiedziala jej normalnie, ze jest swietna dziewczyna i moj mogłby stracic dla ciebie glowe, a tego nie chce. ona bedzie sie z tego niby smiac i zaprzeczac, wtedy ty powiedz- nie mozesz mi zagwarantowac, ze tak nie bedzie facet, to facet, a ja mam za duzo do stracenia nie no, dziwna sytuacja... ja mysle, ze moje jej sie twoj facet podoba.... a kto wie, jak jej sie spodoba, ona jemu jeszcze bardziej tak sie nie robi!! niech spada i jakos masz jej to wytłumaczyc, bo mozesz obudzic sie z palcem w nocniku

Gość a czy ona nie może iśc sama??

Gość carmena 2010
to niech idzie sama,skoro tak piękna to siedzieć w kącie nie będzie...a Tobie chłopak po weselu może powiedzieć ,,pa'' albo że z tobą być nie chcę bo się w tamtej zadużył(nawet jesli ona byc go nie chciała)...moim zdaniem zbyt duże ryzyko

Gość ergrgeeg
Ty t na powaznie wahasz sie czy go nie puscic przypadkiem? Glupia jestes? Pewnie ze sie nie zgadzaj na cos takiego.

a moim zdaniem powinnaś go puścić i zobaczyć co z tego wyniknie, jeżeli oboje Cię zdradzą to nie ma po co tego ciągnąć :/

Gość kaczucha,,
Ja bym nie chciała by mój mężczyzna z kimś innym chodził na wesele nawet jakbym miała do nich 100% zaufanie-nie chciałabym siedzieć w domku i myśleć że oni się świetnie bawia...może to egoizm...

on jej sie nie podoba po prostu z bliskich koezanek tylko ja mam faceta ona własnie roztsała sie z moiłoscia swojego zycia i ciezko jej zawrócic głowe na obecna chwile ufam jej i wiem ze nic by nie zrobiła;) ale o niego sie martwie bo wiem, ze bliski kontakt, tance przytulance z taka ładna dziewczyna i naprawde przemiła i sympatyczna, która ma dobrze poukładane w głowie mogłby go dobic;)

Gość ergrgeeg
Sol to mozna pozyczyc, ale nie chlopaka/dziewczyne na wesele. Jak nei ma z kim isc to niech w ogole nie idzie i po sprawie.

Gość znam taką sytuację
moj kumpel wyjechał na 3miesiące zarobić do niemiec jego dziewczynę (byli razem 5lat) jego najlepszy przyjaciel sąsiad od dziecka uczył jeżdzić samochodem - jak wrócił nie miał przyjaciela i dziewczyny - żal mi go było strasznie..........

nie no pewnie pojdzie sama po prostu tak gadałysmy ze nie ma z kim isc i myslałałysmy z kimby mogła ..no i cos poł zartem pół serio wspomniała o moim T. a ja powiedziałam ze musze sie zastanowic ale juz z góry wiedziałam ze Nie;)

Gość Ejjjjjj
Powiedz jej, że niestety on w tym terminie nie może i już. Niech na wesele idzie sama co to za problem? Ja byłam (mój facet nie mógł) i bawiłam się dobrze :)

Gość total protection
a potem bedzie nastepny juz temat na kefe chlopak zdradzil mine z najlepsza przyjaciolka. wiele bylo takich dziewczyn co ufalo swoim przyjaciolka i facetom w stu procentach i niestety sie zawiodlo

kiedys te ztak było ze ja nie miałam z kim isc a ona zaproponowała swojego Faceta..ale raczej nie było podstaw zeby byla o nas zazdrosna..poza tym my sie swietnie znalismy z jej chłopakiem, a ona z moim sie widzieli moze z 5 razy now kazdym razie wtedy poszłam z kim innym

Gość ergrgeeg
Tu nie chodzi o to czy mu ufasz czy nie. Poprostu takich rzeczy sie nie robi i koniec. On sie bedzie awil z jakas Twoja kolezanka a Ty bedziesz w domu myslec o tym? To nie jest zaden egoizm. Jesli sie jest razem to na takie imprezy chodzi sie tylko razem.

Gość maradonna
eeeee to wiesz, ten Twoj facet to musi calkiem sredni byc, skoro Ty sie boisz czy on po wieczorze na weselu z Twoja kolezanka nie zerwie z Toba dla niej:/ zero zaufania w waszym zwiazku, to widac:/ az tak sie nisko cenisz, ze boisz sie tego? a co jak spotka w pracy ladna kobiete i sie zakocha? a co jak w autobusie wpadnie na niego dlugonoga blondynka ? a moze na ulicy zagada do niego jakas panna?? nie boisz sie tego? ja bym go puscila tymbardziej, zeby pokazac ze masz to gdzies i jestes pewna siebie wartosciowa kobieta ktora nie drzy dzien i noc ze facet moze znalezc sobie inna! a jak naprawde Ciebie zostawi dla niej...to chyba lepiej dla Ciebie ze nie bedziesz juz z takim typkiem niepewnym i zdradliwym, nie?

Gość dlamnieok
Absolutnie nie pozwalaj mu iść. Powiedz że oboje zostaliście zaproszeni na weekeknd gdzieś tam. Choć najlepiej jak on sam jej odmówi.

wiecie nie mierzcie wszystkich i nie oceniajce tak z gory.jak juz mówiłam on nie ejst w jje typie i wiem ze ona by nic nie zrobiła szkoda by jej było przekreslac naprawde udana wieloletnia przyjazn..wiem to bo ja znam zreszta nie ejst to facet który mogłby zawrócic jej w głowie;)

Gość ergrgeeg
Nie gadajci tez glupot. Sa kobiety/ faceci ktorym mozna ufac w 100% . Mozlie ze autorka akurat ma takie szczescie ze do przyjaciolki i do jej chlopaka ma zaufanie. Nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka.Ale to nei o to chodzi. Patrz wyzej.

Gość madra rada dla Ciebie
ZWARIOWAŁAŚ? TAK WŁASNIE SIE ZACZYNA. ONA CHCE Z TWOIM FACETEM ISC NA WESELE KOLEZANKI. CHOREEEEEEEEEEEEEE COS TU SMIERDZI ! PS. NIE ISTNIEJE PRZYJAZN MIEDZY KOBIETAMI.

Gość Meg8989
Ja bym na Twoim miejscu nie pozwoliła ! Niech sobie znajdzie innego kolegę - nie wierze że skoro jest taka ładna że takowych nie ma :P

eeeee to wiesz, ten Twoj facet to musi calkiem sredni byc, skoro Ty sie boisz czy on po wieczorze na weselu z Twoja kolezanka nie zerwie z Toba dla niej:/ zero zaufania w waszym zwiazku, to widac:/ az tak sie nisko cenisz, ze boisz sie tego? a co jak spotka w pracy ladna kobiete i sie zakocha? a co jak w autobusie wpadnie na niego dlugonoga blondynka ? szcerze wolałabym zeby mnie zostawił dla jakies innej laski..niz dla mojej przyjaciólki..bo pewnie za dobrze by to nie wpłyneło na nasza przyjazn wiem ze to głupie...ale co zrobie ze jestem zazrosna;) zreszta on sam chodzi na imprezy czasem, ma duzo kolezanek i mnie nie przeszkadza kontakt znimi, jak sobie wyjdzie z nimi na piwko czy kawke bo wiem ze nic mi nie grozi

no to musi iśc sama. A swoją drogą to trochę niezbyt ładnie, ze postawiła cię w takiej sytuacji.

Gość ergrgeeg
Wlasnie nie mierzymy. Jak Cie kocha naprawde to nie ma szans zeby zdradzil. Ale nie daj sie wkrecic w taka sytuacje. Tak sie nie robi. Niech idze sama albo w ogole w takim razie. Pozdrawiam:)

Gość do NiuniaNiunia
niepotrzebnie gdybacie, facet pewnie by się nie zgodził, jeśli zależy mu na dziewczynie, kto normalny poszedł by na wesele z jakaś obcą dziewuchą mając dziewczynę?

Gość ergrgeeg
"zreszta on sam chodzi na imprezy czasem, ma duzo kolezanek i mnie nie przeszkadza kontakt znimi, jak sobie wyjdzie z nimi na piwko czy kawke bo wiem ze nic mi nie grozi" To wy w ogole jestescie razem, bo po tym opisie watpie czy tak do konca. On sie umawia z laskami a Ty siedzisz w domu? hehehehe Po cholere jestecie razem w takim przypadku? :D