Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralik bez enduuu

kurwa co to ma byc???

Polecane posty

Gość podbijamy temat...
kurwa co za skurwiel! Zerwij z nim! On cie zdradza! Kurwa co za szmaciarz!

Gość hahakupcia!
teraz mam nicka hahakupcia! bo wczoraj ktos mi zaczernil hahakupa! Fajnie, ze sie przydalo znalezienie tej bransoletki, Miło.. :) Polecam sie na przyszlosc :P

Gość cxzczczxczxczxczccc
bez kitu od idiotek cie wyzywa na bruk go

a ja bym wlasnie powiedziala,ze nic nie zrobil...tylko sie wkurzyl,ze laska go kontroluje...dzis pojechal pogadac z ewka i pewnie pozniej oboje przyjda wyjasnic sytuacje

Autorko, przede wszystkim- jak on mógł Cię tak nazwać? Już za to - oczywiście wg mnie- powinnaś się z Nim rozstać. To jest niewyobrażalne... Po prostu niepojęte! Dla mnie właściwa decyzja jest jasna- rozstanie. Pozdrawiam i życzę Ci dużo siły. Podejmij właściwą decyzję.

Gość podbijamy temat...
nie, no kurwa ja nie wytrzymam! Zaraz do was przyjade i mu nakopie! A ewce włosy powyrywam! Kurwie jebanej!

To mógł przynajmiej wyjaśnić , skąd ta cholerna bransoletka :O A nie od popierdolonych idiotek Autorkę wyzywać :O Nic nie ma na sumieniu , ale zwyzywać można :O Się wkurwił , bo odkryłaś zdradę , szmaciarz :O

Gość Gdzie pachną stokrotki
Sledze od poczatku ten topik i musze powiedziec ze pomimo iz nie przepadam za takimi akcjami to wciagnal mnie. A swoja droga to zerwalabym z nim ale tak aby jemu dowalic i wcale to nie musialaby byc wielka klotnia.

jest w pracy... co najgorsza w nocy caly czas slyszalam przychodzace sms do niego... moze pisal z ewka. tyle lat ze soba zmarnowane przez glupią bransoletke. ale moze to i lepiej.. mam go spakowac ? nie wiem do konca czy to zdrada....

Gość cxzczczxczxczxczccc
spakuj go i o 20 wystaw przed drzwi bagaze

Gość podbijamy temat...
autorko zostaw go! Co za szmaciarz! Urwać mu jaja na żywca!

Gość hahakupcia!
koralik, moze masz dobrze zbudowanych kolegow,a jak nie to ja ci podesle :P i tak bym ta zdzire nakopala, ze by jej w pale poszlo wlosy powydzierala kurwie, ze by sie nie poznala :o Utłukłabym szmaciare.. Kurwa zajebała !

Właśnie , za samo zwyzywanie Cię powinnaś go zostawić , pewnie się będzie tłumaczył , że to w nerwach :O Uniwersalna wymówka - " byłem zdenerwowany " :O Autorko nie jesteś jakąś ścierą , jesteś mądrą kobietą i nie daj sobą pomiatać , nie daj się oszukiwać :) 🌼

Gość podbijamy temat...
po za tym, to twoje mieszkanie? Zauważyłaś że on długo pracuje. Od rana do wieczora

oj nieciekawa sytacjea. A ile lat jesteście ze sobą? ile macie lat? i jeśli już chcesz go spakować to czyje jest to mieszkanie? autorko jestem z tobą

Ludzie, dajcie spokój. Jesteście tak agresywni, że strach się Was bać nawet przez internet. Przemoc niczego nie rozwiązuje, myślicie jak jakiś margines społeczny. Trochę kultury i wyważenia, bo zniżacie się do poziomu tej dziewczyny, a może jeszcze niżej. To Wy swoją agresją sprawiacie, że ten swiat jest często taki nieprzyjemny. I nie mówcie o sprawiedliwości, bo nie chodzi tu o sprawiedliwość, tylko o sposób załatwienia sprawy, to jest zła reakcja. Trochę wyważenia!

wiecie co, te sms mi nie dają spokoju... pisał je do kogoś pół nocy, słyszałam przychodzące wiadomości.. płakałam w drugim pokoju a on może z nia pisał...nie wiem co teraz zrobic

Ja bym go spakowała , jak by wszedł do domu , zażądałabym wyjaśnień , jeśli Ci ich nie da , to niech wypierdala :O Walizeczki za drzwi i idź do swojej Ewki kurwiarzu Chyba nie chcesz do tych zmarnowanych lat dodać jeszcze kilka dni :)

Nikt kto kocha, nie nazwałby nawet w największych nerwach drugiej osoby w taki sposób. Podobno w kłótni wychodzi na jaw charakter człowieka. Autorko, pamiętaj proszę, że szacunek jest bardzo ważny, tym bardziej w związku. Nie daj się proszę tak traktować 🌼

Gość podbijamy temat...
on tylko czeka aż go rzucisz... ODEJDŹ OD NIEGO PUKI NIE MASZ JESZCZE Z NIM DZIECKA

Gość hahakupcia!
Ma Tupecik Skurwesynek.. Pewnie pisal do ewski ze sie o tym dowiedzialas, ze cie skurwiarz zdradza :o tak mi przykro, trzymaj się :*

Gość kaskaczek
Pakuj go, i to kurwa już. Co za kawał złamanego buca :o

Gość hahakupcia!
Spakuj go i powiedz niech wybiera, albo ta lafirynda, albo Ty :o

Gość podbijamy temat...
NIE KARZ MU WYBIERAĆ? PO CO? ON DALEJ BĘDZIE MIAŁ KONTAKT Z EWKA! Teraz tylko będzie ostrożniejszy. JA NIGDY NIE WYBACZYŁABYM TEGO