Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenna_28

Starania o trzecie!

Polecane posty

Gość gonia 35
Aga jesli moge zapytac , czy Ty pracujesz ? bo przy trojce dzieci to wymaga dobrej sytuacji finansowej i to rowniez wzbudza moje obawy

Pracowałam, obecnie jestem na wychowawczym, dlatego 7 lat różnicy między Julcią a Emilką bo zajęłam się praca, mąż rozkręcaniem firmy i trochę musieliśmy się dorobić, bo nie wyobrażam sobie z trójką dzieci mieszkać na dwóch pokojach w bloku.

Gość gonia 35
a tak ogolnie to wolalabym zaliczyc wpadke , wtedy musialabym sie przyzwyczaic i nie rozmyslac:))

Gość gonia 35
no wlasnie:)) zostalysmy same

gonia - powiem Ci że masz całkowita racje z ta wpadką. my tez zastanawialismy się nad trzecim dzieckiem ale nie wiedzielismy czy w koncu chcemy czy nie aż samo wyszło:)

Gość gonia 35
tylko moj M nie chce:((

Gość gonia 35
Aga ja czasem podczytuje dziewczyny z tematu "rodzimy czerwiec/lipiec" tez maja takie male maluchy jak Ty , fajnie pisza:)

Agnieszka - to tak jak ja. ja mam troche luzu bo starsi chłopcy u babci na wakacjach:) ale też około 23 czeka mnie karmienie:)

Dziewczyny ja z kolei mam inny problem, zakonczyłam karmienie piersią Emilki jak miała 10 miesięcy, teraz zaczyna sie domagać i ciągnąć mnie za bluzkę, jak karmię Oliwkę również. Nie zdarza jej się to bardzo często zazwyczaj rano jak sie tuli albo wieczorem.

Gość gonia 35
mummy ty to musisz miec cierpliwosc:) trzech chlopcow

karmię piersią. starsze dzieci karmiłam bardzo króciutko a teraz niezła Milka ze mnie:D

Gość gonia 35
a ja juz jak stara babcia sama w domu , zostalo mi juz tylko szydelkowanie, moje dziewczyny u kolezanek

gonia - nie jest tak źle. mają czasami jakies genialne pomysły ale ogólnie to nawet sa grzeczni:)

Gość Mamiiii
ja mam narazie 2 .jedno jeszcze w brzuszku prawdopodobnie drugi chlopczyk wiec moze za kilka lat bedziemy starac sie o dziewczynke . gosia ja ci powiem ze latwiej zdecydowac sie na kolejne dziecko majac rok czy dwa roznicy a nie 5 czy 10 lat wtedy sie jest juz za wygodnym i nie chce sie wracac do pieluch .a tak masz jeszcze male dziecko i musisz byc z nim wiec nic nie szkodzi wychowac kolejne a dzieci na tym skorzystaja bo mala roznica wieku to dobry kontakt miedzy nimi

Gość gonia 35
a tak ze zapytam , gdzie milenna? zalozycielka topiku?

Kube karmiłam 7 tygodni a Bartka miesiąc! wtedy studiowałam dziennie i na dłuższą metę odciaganie pokarmu się nie sprawdziło. zanikał mi samoistnie. wiadomo najlepszy sposób na laktację to nasze małe ssaki:)

Witajcie! Jestem mama dwoch chlopakow 8 i 12 lat i wlasnie po 8 miesiacach staran zaszlam w upragniona ciaze mam nadzieje na chlopca ale bez cisnienia zeby bylo zdrowe:) jestem w 6 tygodniu ciazy.

bez cisnienia na plec:) wazne zeby bylo zdrowe:) stuknela mi 30 wiec troszke sie stresuje:(

Gość gonia 35
mamiii , masz racje stad moje rozterki ale czasem czuje ze jeszcze chcialabym jedno dziecko , bo za malo czsu poswiecalam starszym corkom , praca , studia a teraz jestem dojrzala )

Gość gonia 35
eterno moje gratulacie i zycze wszystkiego naj...

eterno - a nie chciałabys tym razem córeczki? Agnieszka - a może Emilka jest trochę zazdrosna o malutką i dlatego tak się zaczęła znów domagać?

Gość gonia 35
eterno ,bralas tabletki anty miedzy tym 8 latkiem a tym malenstwem teraz?

Gość gonia 35
Aga , Emilka potrzebuje Twojego ciepla wiec chce byc blisko , tak juz jest z malymi dziecmi

Zazdrosna raczej nie jest bo poświęcam im równo czasu, ale może troszeczkę, mam nadzieje jednak że jej to przejdzie bo nie bd już jej karmiła przeciez...

no wlasnie bralam dlugo i po odstawieniu bylo dramatyczni nie moglam wrocic do normalnego cyklu ale to nie jest regula moze troche tez wiek ma na to wplyw. no trzeba troszke dac na luz bo nie da sieinaczej wiem po sobie.Chcialabym chlopca ale wlasciwie chyba nie wiem naprawde jest mi obojetna plec.moi chlopcy sa z poprzedniego malzenstwa a malenstwo jest owocem nowego malzenstwa rok temu wyszlam za maz:D