Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenna_28

Starania o trzecie!

Polecane posty

eterno - to podwójne gratulacje:) ja to się smiałam w trzecie ciąży że jak byłby chłopak to na pewno łatwiej bo już znam instrukcję obsługi:)

Gość gonia 35
ja musialam odstawic tabl, bralam 11lat a teraz strasznie przechodze caly cykl , bole brzucha i ogolnie tragedia

Gość gonia 35
mummy-:))))

Witam i życzę powodzenia w staraniu :) fantastycznie jest mieć trójkę dzieci :)

Gość Milenna_28
Witajcie! Wczoraj naszlo mnie takie zmęczenie ze poszłam spać.o prada. łatwiej jest się zdecydować na kolejne dziecko gdy dzieci są jeszcze małe. Przynajmniej za jednym zamachem będę miała okres pieluch za sobą. Dzisiaj jest mój 7 dc. Za ok 5 dni powalczę z testami owulacyjnymi aby ustrzelić chłopca.

Gość ale sredniowieczeeee
następna królica i to jaka wytrzymała bo mając dwoje malutkich dzieci chce urodzić trzecie, przecież to zapierdol 24 godzin na dobę.

Gość uczucia srucia
trojka dzieci to jeszcze spoko, mam znajomych ktorzy od 12 lat co dwa lata plodza nastepnego. Ledwo kobieta ma czas sie pozbierac i juz nastepne, ona podobno juz nie chce ale on zasrany katolik sobie wymarzyl wielka rodzine. Teraz maja 6 i 7 w drodze...

Gość do uczucia srucia
a co ona kurwa jakaś niewolnica? myśli, że z jakimś Arabem się zeszła? ja bym takiego zasranego katolika wyjebała na zbity ryj i powiedziała, żeby sam sobie kurwa rodził dupą frajer jeden! wiem co to poród, wiem jak boli, nigdy więcej i współczuję tej kobiecie, że mąż zmuszą ją do rodzenia co chwilę dzieci, jakiś psychol sadysta zasrany katolik się znalazł... sorry dziewczyny, że Wam się wcięłam w topik i to z takimi bluzgami, ale ciśnienie mi skacze jak czytam takie posty, że żona to jest od rodzenia i cierpienia jednego za drugim, a mężulek tylko sobie powtyka i marzy mu się wielka familia... ps. życzę udanych starań, rozwiązań i wspaniałego macierzyństwa! ja się nie odważę na więcej niż jedno dziecko. wybraliśmy tak z mężem, decyzja zapadła, więc szacun dla Was. pozdrawiam:)

Gość uczucia srucia
heh ja cie rozumiem,ale tak to jest u nich, pani domu nie pracuje i chyba jakos juz sie poddala - z tego co wiem to ciaze sa poniewaz on nie pozwala uzywac antykoncepcji, a wiadomo jak to jest z naturalnym zapobieganiem ciazy... rodzinka swietna, dzieci doskonale wychowane, tylko ona ma 36 lat a wyglada na 50...

Gość do uczucia srucia
rozumiem,że rodzinka może być fajna, dzieci zdrowe,mam nadzieję, że zadbane i czyste i nie głodują, ale dla mnie to jest jakaś totalna paranoja, żeby tańczyć tak jak mąż zagra, to podwiązać jajowodów pewnie też nie można? wiesz, ja też chodzę do kościoła i wierzę, ale dla mnie to co ten facet wyprawia to jest przesada...współczuję kobiecie, nie dziwię się, że wygląda na 50 skoro mężulek sobie bzyka,pracuje i ma swoje pasje, a kobita ciągle jak nie na porodówce to z dzieckiem na ręku czy przy garach, eeeeh ludzie są dziwni:) ja owszem, byłam z dzieckiem 2,5 roku w domu dopóki nie poszło do przedszkola i wiadomo, że gotowałam,sprzątałam, musiałam je urodzić, ale też miałam swoje hobby, zajęcia, wyjścia, pracę, a nie tylko robienie za kurę domową i jakąś krowę rozpłodową:) sorry hehe...pozdrawiam.

Gość Milenna_28
Hej! Co tam u Was? Dzisiaj moj 11dc. Jeszcze wstrzymujemy się ze staraniami,poczekam ok 2 dni i zrobię test owulacyjny. Tak chiałabym aby udało się za pierwszym razem.

Gość Milenna_28
Hej! Czemu nikt nie pisze? Ja dzisiaj zrobiłam rano test owulacyjny i wyszłu piękne 2 mocne krechy, więc zabieramy się dzisiaj do dzieła!!!

Gość Milenna_28
Hej! Za nami już dwa dni starań. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Termin miesiączki mam na za 2 tygodnie.

Gość Oskarika
Cześć wiem że nie w temacie jestem ale chciałam zapytać doświadczonych kobiet. Proszę odpowiedzcie mi .Chodzi mi o to że od 03.08 miałam 7 dniową przerwę w braniu pigułek czyli do 09.08. do stosunku doszło 07.08 dodam,że był to stosunek przerywany. 10.08 wzięłam pigułkę ale musiałam przerwać dalsze branie z powodu bardzo złego samopoczucia( pigułki były inne niz dotychczas wzięłam tylko jedną). Po 6 dniach odkąd wzięłam tę jedna tabletke i przerwałam zaczęło się u mnie krwawienie, ból kręgosłupa, prawego jajnika, złe samopoczucie,wzmorzone oddawanie moczu. Od 2 dni te dolegliwości ustały. I mam pytanie czy jest możliwość abym była w ciązy czy szanse sa nikłe? Czy te objawy to po prostu wynik rozregulowania gospodarki hormonalnej.

Gość Oskarika
upup