Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa z nowym nickiem

Cześć :) Jestem tu nowa.

Polecane posty

David- to Ty taki niebezpieczny? Czy ta prawda taka niebezpieczna? Bo się gubie:P Nie chcesz żeby mi się coś stało. Jaasne:)

Żeli papą86 - Masz na mysli powrot? haha :D Ganaa - Ja jestem aktywny glownie w nocy a to chyba mowi samo za siebie :P

Mam się bać? Chcesz mnie przestraszyć? :> Nie uda Ci się. Nic nie mówi samo za siebie, pozory mylą:) To skoro w nocy, to co Ty tu teraz robisz? Nie za wcześnie?:P

Zeli - Wiedzialem! :D Ale skoro odwyk od kafe tak dobrze dziala to bedzie to trzeba chyba powtorzyc jeszcze, nie?:p Ganaa - cos zmusza mnie do siedzenia przed tym monitorem ale do 22 powinno sie troche zmienic :P Wtedy na chwile (!) was opuszcze :)

Coś Cię zmusza? To nie siedzisz tu bo chcesz, tylko coś Cię zmusza? :) Coś dużo tych tajemnic masz:) Na chwile, jasne. I pewnie przyjdziesz o 3, jak mnie już nie będzie:P

Zeli - nigdy nie watpilem w Twoja silna wole, wiesz przeciez :p Ganaa - Nie ze zmusza ale wole patrzec na kafeterie niz na okienko z aktualizacja :p Obiecuje ze sie pospiesze ;)

A ja nie wiem, czy zawsze dotrzymujesz, przecież Cię nie znam, nie mogę ufać:>

Ganaa - Mysle iz bardzo to lubisz :p Zeli - nie no nie ma nad czym.. przeciez ja grzeczny jestem! :p

Ja lubię sie droczyć? No nie wiem. Chyba nieee...:) Żeli- ja bym mu nie wierzyła. Dopiero co pisał, coś o niebezpieczeństwie i aktywności w nocy :P

Ganaa - Udowadniasz co innego:P No to skoro mam rekomendacje od Zeli to wreszcie swiat bedzie nalezal do mnie :classic_cool: :D

Gość Minek
Cześć nowa ja też dzisiaj napisałem chcesz mój nr?

Jestem pełna sprzeczności, wiem o tym:) O matko, Szejku rządzący światem. Pomocy! :P To skoro wg Żeli dobry chłopak jesteś, to co mnie straszysz, co?;)