Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa z nowym nickiem

Cześć :) Jestem tu nowa.

Polecane posty

Ganaa - Spoko, ja tez jestem nieprzewidywalny :p Zeli - Na bank chodzi o nr buta..stary trick na podryw! :P I ja strasze? A mowilem ze wchodzi sie na moje foty na wlasna odpowiedzialnosc:O :P

W jakim sensie nieprzewidywalny?:) Straszenie po nocach i nocna aktywność kojarzy mi się z... nietoperzem:P Dawid, fotami wcale nie staszysz;)

Trzymaj sie Zeli, jeszcze sobie pogadamy 🖐️ ;P Ganaa - symbol batmana...ale malo ze mnie bohatera, raczej dbam o swoj interes i co najwyzej najblizszych ;p

Jak mowilem musze isc...no dobra nie musze ale chce :P jeszcze wroce! Wiem ze bedziesz tesknic, ale co zrobic.. :D Czesc :p

o, rzeczywiście batman, nie skojarzyłam, może to moja podświadomość:P dobrze, że dodałeś ' i co najwyzej najblizszych ;p', bo inaczej pomyślałabym, że z Ciebie egoista:)

Gość ile ostatnio nowych
😭

czuje tu ironie:o:P jeszcze Ty się za mną stęsknisz, zobaczysz. Bo od soboty mnie przez tydzień nie będzie. I kto się będzie z Tobą droczył?

Zadna ironia! :P Tydzien bez kafe? To dawka smiertelna... co bedziesz tyle robic?

a tam dawka śmiertelna, ja jeszcze nie jestem uzależniona, chyba:P Zakopane:D trzeba trochę po górach połazić:D

Jasne, góry uwielbiam:D A potem zawsze się śmieje, że zamiast odpoczywać i leżeć nic nie robiąc, to ja się męczę:D Ale kto się będzie z Tobą drażnił? :>

No nie wiem czy nie to samo:) Nie mnie to oceniać. A kiedy się dowiem ile masz lat? :D

Nie wiem kiedy i czy w ogole! :D Nigdzie nie mowilem ze mam 18 ale fakt, ciagle rosne! :D

No jak w ogóle?:( To nie rośnij aż tyle, bo jakiś olbrzym z Ciebie będze:D

nowoczesny- każdy kiedyś mature pisal, pisze albo bedzie pisal:D tak też już próbowałam go podejść i nic... wiem tylko, że jest pełnoletni;) a więcej mi powiedzieć nie chce :(:P

Jak dotad to 1.8m ale licze na wiecej:D mature bedziesz pisał, piszesz albo juz pisałes - to prawda! :D Czesc mmm:p

1,8m Ci wystarczy, mógłbyś mi oddać tak 2-4 centymetry:D Nie obraziłabym się:P

no a z ta maturą to też ze albo rok w twa albo wewtą 😭 tak wiec ma cos pomiedzy 18 a 20 rokiem zycia nie kłócic sie ani nieinsynuowac prosze 😴

no uwazam ze 1.85 to idealnie :P A ile masz ze chcesz te pare cm ?:p Nowoczesny - nie potwierdzam, nie zaprzeczam :p