Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilka1235

Ciąża ? czy Zaburzenia ?

Polecane posty

Witam wszystkich mam 16 lat, Chcialam sie prosic o pare porad otóż.. Okres spoźnia mi sie juz 12 dni mialam dostać 1.08 14.07 kochalam sie z chlopakiem ale nie byl to normalny sex tylko petting... i sex oralny .. boje sie że troche spermy moglo przedostac sie na moja łechtaczke przez przypadek czy coś .. dodam ze po tym stosunku mialam lekkie krwawienia(było tego bardzo mało i nie było brązowe) i bolało mnie troche robiłam test ciązowy 2 dni temu wykazał ze nie jestem w ciąży jak myślicie jakie jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży? co mam robić

Gość zaburzenia w mózgu

Gość nie wytrzymam :)
Szanse na ciąże są małe ale jakieś tam są. To krwawienie miałaś po seksie od razu czy po jakimś czasie?

Powiem szczerze- wątpię byś była w ciąży ale cuda też się zdarzają :D skoro 1.08 miałaś mieć okres to robiony 2 dni temu wykazałby już ciażę, to krwawienie mnie zdziwiło (kojarzy mi się z krwawieniem implantacyjnym). Zrób sobie badania z krwi hcg jeśli chcesz mieć 100% pewności i nie martwić się :)

Gość kikikik
a Ty Kamilka to czasem nie jesteś za młoda na takie zabawy ? skończ najpierw szkołę dziecinko, a później bierz się za robienie dzieci

a niech robi co tam chce :) skoro woli bawić dziecko i siedzieć w domu w wieku 16 lat :)

Gość kikikik
...ale i dziewica może zajść w ciążę ;) - wystarczy że nasienie jakimś cudem dotrze do celu, przecież dziurkę masz, jeżeli okres wypływa (no to w drugą stronę też mogło popłynąć)

To by było zabawne :) dziewica w ciąży :D coś mi to przypomina....;) krwawienie owulacyjne hmmm według moich obliczeń to nie :) polecam wizytę u ginekologa :) i zaopatrzenie się w np. tabletki

Gość kikikik
no chociażby prezerwatywa by się przydała ;)

Gość kikikik
piszesz Kamilko "boje sie że troche spermy moglo przedostac sie na moja łechtaczke przez przypadek" prezerwatywa właśnie po to, żeby sperma (nawet kropelka) się nie dostała do środka tylko trzeba ją założyć wcześniej ;) a co według ciebie jest seksem, jężeli nie to co robiliście ???

Gość kikikik
tak poza tym , to pewnie w ciąży nie jesteś, tylko tak się zestresowałaś, że owulacja się opóźniła i okres będzie później. możesz zrobić jeszcze jeden test, najlepiej innej firmy i na przyszłość pomyśl o jakimś zabezpieczeniu, to podstawa w twoim wieku

Gość fggggg
pewnie Kamilka poszła się dokształcić przed następnym razem