Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem przerażona

jestem przerazona

Polecane posty

Gość Jestem przerażona

jestem przerażona ! zabiłam już 3 go robaka jeden spadł mi miedzy nogi :/ probowal mi wejsc :/ to nie jest prowo ! boje sie isc spac ze mnie obledzą w nocy :( chyba gdzies musialy zrobic gniazdo jak je wytepic ?

Gość kicia101010
raid!

Gość ladaco
ewakuacja natychmiastowa !!!

Gość szypko
jak wygladaja mow szybko

Gość blondyna plasik lalka czekolad
boję się pająka i pana muche, przejeli mój pokój :O grożą mi komornikiem :( co mam robić :D

a ja mam moskitiere w oknie, ale jakoś do niej zaufania nie mam i mnie kusi żeby zamknąć to okno, bo jak coś wleci, to będzie źle.

Gość Jestem przerażona
nie wiem jak male zuczki chcialam zrobic fote ale spierdalal wiec go zabilam kurwa nie mam nic na robaki wypilam piwo do sklepu nie pojade :/ kurwa nie nawidze tgeo nigdy nie bylo tu robaku skad tu kurwa przyszly :/

zamknij okno i zaświeć jakąś lampkę, może do światła przyjdą to je załatwisz

Gość kirikirrrriiii
jej o wszy lonowe chodzi

Gość Jestem przerażona
boje sie tak sama :/ jak ich przyjdzie pelno :( a jak beda ciagle przychpdzic ? chyba trzebaby bylo zdesyfenkowac szystko i u sasiadow sory za literki ale zaraz popuszcze ze strachu :( dobrze ze jetsescie ze mna :( panicznie boje sie tych skurwieli :(

Gość kirikirrrriiii
a jesli nie , to moze one nie chcialy wejsc , tylko wychodzili z gniazda ? haah , w piczy ci sie osiedlily

Gość dlatego ja
też mam fobię, wczoraj pół dnia pracowałam żeby z domu wyrzucić mega wielkiego konika polnego. Najpierw go zakryłam słoikiem, jak się już uspokoił to go z tym słoikiem przez balkon eksmitowałam bo mimo wszystko nie chciałam go zabijać:(

Gość Jestem przerażona
ja je kurwa z checia pozabijam tylko one sa silnejze ode mnie :/ kurwa jeden ozyl lezy na plecach i nie moze wstac hahaah ide go zalatwic :)

konika polnego to bym w rękę wzięła. ale jak zobaczę pszczołę, osę, albo coś, czego nie znam to zaraz panikuje:D ostatnio tak wyganialam ose, że otworzyłam okno i gazetą w nią rzucałam. No i w końcu gazeta wyleciała przez okno:D a po 10 minutach osa sama sobie poleciała:D to zamkinj pokój i idź spać do innego a rano kup coś na robaki i załatwione:)

Gość Jestem przerażona
siedze w kuchni :/ a pod drzwiami spokojnie przejda :/ zrobilam fotki tego pół żywego troche nie wyrazne ale moze rozpoznacie co to kurwa jest :/

to połóż jakiś koc przy drzwiach to może nie przejdą. ale dużo ich jest? czy tylko 3widziałaś?

Ale przezywacie, ja ogólnie lubię wszelkie robaczki ale ostatnio nam wleciał szerszeń do auta ;/ ale niebezpieczniejsza od tego szerszenia była panika, którą zrobiłam :]