Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem sama.......

Mój chłopak chory psychicznie?

Polecane posty

Gość paranoja211
czy nie rozumiesz, że tylko dobra wróżka może dokonać wglądu w Twoją sytuację, i pomóc Ci odpowiedzieć czy on Cię kocha, czy tylko chce się z jakiegoś powodu wycofać (może nie chce się na razie żenić, może w ogóle, czy może, coś mu nie odpowiada ?) czasem dobra wróżba , może pomóc dokonać z mniejszym bólem jakiegoś wyboru, ale jak się w to nie wierzy, to pozostają różne inne domysły, przecież nikt nie wie , co on naprawdę myśli. a opinie nie zawsze mogą być obiektywne, czasem np. przez zazdrość. może go kochasz, a może nie wiesz , czy jeszcze tak ma być ,jak on tak nie jasno mówi?

boję się iść do wróżki, i nie chodzi tu o niego i mnie tylko ogólnie boję się ze dowiem się o jakiejs tragedii itp... i tak on i ja to juz przeszłość ale cały czas otym myslę wiec zapytałam na tym forum, miałam wolną chwilke...

Gość paranoja211
nie musisz chodzić do wróżki .możesz np. zadzwonić do radia, np. do radia hobby (w W-wie 84,4 Mhz),(22 7666666) bezpłatnie od 23 do pierwszej w nocy, we wtorki i chyba właśnie w piątki (albo w czwartki).

jak juz miałąbym zasięgać porady wróżki to bym do niej poszła a nie dzwoniła do jakichś pseudowróżek

Gość paranoja211
o tragediach, to oni nie mogą mówić, nawet jakby widzieli, są przecież też ludźmi, i mają , etyczne zakazy.

a jaki to ma związek z etyką? poza tym ja sobie z tym sama poradze i nie chce wiedzieć co będzie potem i mam kilka znajomych które były u wrózki i przepowiedziały np. śmierć kogoś z rodziny i się sprawdziło nie wiem czy to przypadek...

Gość paranoja211
to wcale nie są pseudowróżki , właśnie one są "sprawdzane" na antenie, i każdy może się przekonać, czy radzą z sensem,jest tam zwykle jedna znana i dobra wróżka, z którą można spotkać się i przez internet, czasem są we dwie.weż i posłuchaj w radiu, i zobaczysz czy Ci odpowiada.

a są jakies darmowe rady wróżek przez internet i wgl Ty też z takiego czekoś korzystasłaś?

Gość paranoja211
nie wiem , poszukaj sama.ta jest dobra, i sprawdzona! chyba najważniejsze jest ,żeby ktoś naprawdę coś widział! można dzwonić tam i co tydzień , jak jest jakaś potrzeba,i się "dopytać".nie wiem ile ona bierze "normalnie".