Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka23

Prosze o porade

Polecane posty

jestem w 12 tyg ciaży dzis odebrałam wyniki badan no i krew chyba wszystko ok i cukier ale mocz mam chyba zly bo mam liczne bakterie jeszcze cos sluz slaby no i mocz metny. Przestalam brac Duphaston a wizyte mam dopiero na poczatek wrzesnia. Co robic??? Martwic sie

widze ze nikt nie pisze nic Kurcze martwie sie bo wyniki moczu naprawde sa nie ciekawe za to krew chyba wszystko w normie

Gość jak na moje oko to
Masz jakas infekcje...ja mialam jeszcze podwyzszone biale cialka krwi...dostalam antybiotyk o szerokim spectrum dzialania i kolejne wyniki byly juz w normie:)

Gość jak na moje oko to
ja bym wybrala sie do ginekologa, a jak nie to przynajmniej do lekarza pierwszego kontaktu- na pewno cos Ci przepisze...

Napisane jest tak Nabłonki płaskie -- dość liczne leukocyty-- 1-5 Erytrocyty-- 0-3 Bakterie--- dość liczne śluz-- skąpy moczany--- liczne Ktoś potrafi to rozczytać

Ja zawsze robie wyniki 2 dni przed wizyta u lekarza i licze sie z jego opinia a nie "kolezanek" z forum... (przepraszam jesli urazilam "kolezanki"

Gość ciezarowkaa25
jeśli niemasz leukocytów podwyższonych to jest ok - ja tak miałam to pierwszy miesiąc łykałam pro uro - wyciąg z żurawiny a ze nie pomogło to mam urosept - 3 razy 2 tabletki przez 5 dni potem 2 tabletki wieczór przez następne 5 i potem mocz - jestem w trakcie teraz.. kup pro uro bez recepty i zrób świeże wyniki przed wizyta

No właśnie jutro miałam miec moje drugie badania. odebrałam dzis wyniki a sie okazuje ze moja pani doktor na urlopie jest i nie wiem co teraz. Czy czekac na nia do września czy lecieć gdzies indziej skoro cos jest nie tak w wynikach

A teraz najlepsze. dodzwonilam sie do lekarki czytam jej wyniki a ona mi na to "" to nic takiego wszystko w normie"""