Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaala Miii....

Pytanie do dziewczyn o penisa

Polecane posty

lizankonazawolanie te 18 są super malaa przede wszystkim sie nie stresuj, maksymalnie sie rozluznij... jestes dziewicą?

Gość Maaala Miii....
nie jestem juz od 6 lat

Gość Maaala Miii....
nie jestem juz od 5 lat

Gość Maaala Miii...
oj tak uwazasz ze 18-20 cm sa ekstra?? moj misio ma 19-6cm

Gość Maaala Miii...
do fajna 22... no wiem ze mam sie rozluznic itd.. ale nie wiem czy potrafie... tak jestem dziewica wstyd przyznac ale tak... a co ja mam robic jak bedzie milo itd powiedz??

do Maaala Miii... hmm.. ja byłam w podobnym wieku, jak zaczęłam się spotykać z tamtym- miałam 19 lat. Psikus polegał tylko na tym, że ja byłam doświadczona, a on byl prawiczkiem. Miałam więc ten luksus, że to ja go wszystkiego uczyłam i mogłam go dostosować do swoich potrzeb ;) byłam wtedy strasznie na niego napalona i zaczęliśmy uprawiać seks ledwo się nasz związek zaczął- i w tej sytuacji Ty masz szczęście, bo wiesz czego się spodziewać. Jak ja zobaczyłam po raz pierwszy tego "wielkoluda" byłam lekko przerażona- heh i jeszcze ta walka z prezerwatywą, która ledwo dała się założyć :P przede wszystkim- wyluzuj się, to nie rozdanie oskarów, tylko seks. Będzie dobrze, samo pójdzie. Pamiętaj tylko- na spokojnie i delikatnie, żeby nie było bolesnych niespodzianek, a na pewno będziesz zadowolona :)) Możesz też lubego poinformować o swoich obawach, na pewno będzie się wtedy bardziej pilnować. hehe i nie krzycz za głośno, jeśli rodzice będą w domu ;D

Gość Maaala Miii....
Kurczę, to jusz sama nie wiem co robić ? Miałam TO zaplanowane na jutro ale po tym co piszecie to się przestraszyłam. Skoro ledwo wchodzi mi w pupcię ( co prawda asz po same jajeczka, ale zawsze ), i jak mu robię loda to też duszę się i płaczę, to co będzie jak mi wsadzi w moją malutką i jeszcze nie rozciągniętą cipuszkę ?