Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J232132

Polgadamy o duchach ?

Polecane posty

Gość Marlenko dasz mi wylizać
A mi się kiedyś śniła zmarła babcia,która zadzwoniła do matki ( swojej córki ) z pytaniem co słychać,i to na komórkę,które nie były zbyt popularne,kiedy umierała.

a co konkretnie pamiętasz ze swojego wcielenia poprzedniego,

Gość to podobnie podobne
ja nic nie pamietam , ja od dziecka mam jeden przeblysk jeden ulamez z porodu a kiedys chce sie poddac hipnozie by poznac swoje poprzednie wcielenie :) a historie o chlopcu widzialam w programie specjalnym na temat reinkarnacji :)

ja mialam kilka roznych zdarzen i do tej pory nie umiem tego wyjasnic.nie chce mi sie opisywac ale ogolem cos w tym wszystkim jest.nieraz mi doslownie wlsoy deba stanely

Gość J232132
Ja mam czasami takie przeblyski typu "kiedyś to już widziałam" macie tak ??? Jestem w nowym miejscu i dałabym sobie ręke uciąć że jużto widziałam. Albo raz mi się śniło że na placu koło mojego domu szła dziewczynka z taśmą rozwiniętą z tych starych kaset... na drugi dzień tam ide i patrze a tam ta sama dziewczynka taśma i jeszcze miała taką samą sukienke ;ld

Gość to podobnie podobne
:) ja ogolnie pochodze z ezoterycznej rodziny dlatego i mnie ona ciekawi :) ale wiadomo glowe trzeba miec na karku jak w kazdej dziedzinie zycia :) tak samo jak i mam sny prorocze zapewno i wy doswiadczyliscie snu proroczego badz deja vu :)

Gość to podobnie podobne
[zgłoś do usunięcia] J232132 Ja mam czasami takie przeblyski typu "kiedyś to już widziałam" macie tak ??? Jestem w nowym miejscu i dałabym sobie ręke uciąć że jużto widziałam. tak to deja vu , w zyciu jakazdy napewno przezyl w stanie snu mozg czy glowa jak to najlepiej nazwac nasz duch itp moze sie przemieszczac w czasie w przestrzeni i tego rowniez nie da sie wytlumaczyc naukowo :)

ale moze to dlatego ze moj dom stoi na cmentarzu.w czasie 1 wojny sw. byly masowe groby na tym miejscu gdzie mam dom i ogrod.stoi tam nawet do dzis krzyz juz calkiem w rozsypce ale nikt go nie usuwa bo to pamiatka,w dzien zmarlych pale im znicz.nikt tego nigdy nie ruszal moj pradziadek sie tu postawil no i tak sie ciagnie,nigdy nikt nie wnikal ani nie bylo problemow ze tu byly masowe groby,nikt ich nie przenosil.oczywiscie postawilismy nowy dom itd...podczas kopania fundamentow wykpalismy czaszke.mozecie wierzyc lub nie.

Gość to podobnie podobne
moj rodzinny dom tez znajdowal sie naprzeciwko cmentarzu :)

ja mialam deja vu ale to nie to samo co proroczne sny ktorych tez doswiadczylam niejednokrotnie.tak samo jak doswiadczylam oobe i niektorym jest trudno to osiagnac natomiast mi bardzo latwo.poczytajcie o tym,niesamowity jest tamten swiat.

Kim w poprzednim wcieleniu mogłem być, jeżeli już w wieku 6-7 lat bardzo interesowałem się polityką,historią i sytuacją na świecie.Pamiętam na początku lat dziewiećdziesiątych kiedy sypał się ZSRR,było na ten temat mnóstwo programów i filmów dokumentalnych,raz byłem na wakacjach u babci ( tej która dzwonila do matki we śenie ) i leciał jakiś film na ten temat, to tak się zacząłem dopytywać o jakieś szczegóły polityczne, to aż mój chrzestny się zaśmiał,co ja mam za zainteresowania w wieku 6 lat.

Gość J232132
U mnie na osiedlu też był kiedyś cmentarz ludzi którzy umarli na cholere , kiedyś była jakas epidemia ... Moja mama widziała ducha w swoim mieszkaniu, przyszedł z przedpokoju wszedł do niej do sypialni stanął w rogu jej łóżka i przeszedł przez ściane , śmiesznie brzmi ale to prawda heh :)

Gość to podobnie podobne
obbe tego nie doswiadczylam :) deja vu tak jak najbardziej a syn prorocze czesto miewalam i to o roznych styuacjach jak wypadki smierci , narodziny itp ale terz juz rzadziej bardzo rzadko :)

Gość to podobnie podobne
moja pra babcia jak umarla to odwiedzala swoja wnucze najukochansza bylo slychac jak szurga chodzac , tak jak za zycia :) autentyczne i prawdziwe , choc ja znam wiele wiele autentycznych histori ale by mi dnia braklo :) by je opisac ...

Gość J232132
Aaa mój wujek to ma schizy dopiero :) jak był mały to jego dziadek który umarł przychodził do niego w nocy i głaskał go po głowie ! do tej pory nie lubi tematów o duchach nie chodzi na pogrzeby... traume ma no ale nie dziwie mu się

Gość taka sobie jedna ania
obiecalam sobie nie wchodzic juz na topiki o duchach czy demonach, bo potem jak maz idzie do pracy na noc to biore ze soba na gore wszystko co potrzebne do nakarmienia dziecka w nocy, nie pije przed snem, zeby nie schodzic na dol do ubikacji i wszedzie zapalam swiatlo :/ jestem okropna boid...a, ale co poradze... ale jak widac na zalaczonym obrazku i tak weszlam i jestem pewna ze wejde ponownie, bo mnie to strasznie ciekawi... a potem sie boje, ale to silniejsze ode mnie, mam nadzieje, ze nigdy nie doswiadcze kontaktu z duchem brrrr

oobe jest cudnym przezyciem ale ponoc niebezpiecznym uzalezniajacym itd.czytalam o ludziach ktorzy trenowali umysl aby to osiagnac i potem wpadli w choroby psychiczne nie umieli odroznic rzeczywistosci od snu.ja tak nigdy nie mialam,nie mam z tym problemow,latwo moge to osiagnac ale wcale mnie az tak nie ciagnie do tego.moze dlatego ze ja nauczylam sie tego albo raczej hmm...samo mi to przyszlo po prostu kiedys zorientowalam sie ze to potrafie na dlugo przed tym zanim dowiedzialam sie co to takiego...mysle ze dlatego latwo mi to osiagnac i nie mam problemow.

a w jaki sposób można się dowiedzieć o swoim poprzednim wcieleniu,

Gość J232132
A co to jest te obbe ?

co do odwiedzania przez duchy to u nas w domu to czeste zjawisko.mieszkam z dziadkami,rodzice dziadka czesto przychodza w sach do dziadka lub babki.jak sni sie matka dziadka to zawsze cos sie musi zlego stac i nigdy nie bylo wyjatku-osttanim razem snila sie w jedna noc babce i dziadkowi i snilo im sie to samo.we wtorek jakby.jak sie obudzili to sie martwili coz sie znow stanie.nie chce mi sie opisywac snu.za tydzien we wtorek dziadek mial udar.a we snie bylo ostrzezenie

Gość J232132
http://www.oobe.pl/ słyszałam o tym , mój dziadek mówił że to potrafi ale ja mu nie wierze do tej pory :o nie wiedziałam że każdy tak może heh

oobe miałam ze dwa razy,tak mi sie wydaje,ale dla mnie było okropnie nieprzyjeme.miewam natomiast często swiadome sny-wiem ze jestem we snie,a wszystko jest realne jak rzeczywistosc,moge latac,snic o czym chce,a wrazenia sa niesamowite nie do opisania

ja sie interesuje ezoteryka ale nie mam zamiaru wywolywac duchow iczy sie z nimi kontaktowac w jakis sposob gdyz sie poprostu boje ;) piszcie wiecej bo temat bardzo ciekawy :) mi sie nic takiego nie przydarzylo niestety a moze na szczescie :):):)

Gość J232132
Hm kurde... jak byłam mała miałam może z 10 lat to śniło mi się że latam tylko że na takim dmuchanym materacu latałam nad moim domem, myślisz że to może być te obbe ?