Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J232132

Polgadamy o duchach ?

Polecane posty

swiadomego snienia tez mozna sie nauczyc,cjoc ja miewałam je jeszcze nim wiedziałam ze tak sie to nazywa,wpiszcie w googlach jak snic swiadomie,spróbujcie,nic nie macie do stacenia

oobe jest dla mnie przyjemne ale ja to mam od zawsze wrecz,nie wiedzialam jak to sie nazywa ani czym jest a juz to potrafilam.nie balam sie tego,jest to fajne uczucie ale moze dlatego ze jestem oswojona...nie kazdy to potrafi.bardzo malo ludzi.

Gość taka sobie jedna ania
Ja pamietam Rzomowy w toku z hipnotyzerem, byla tam pewna dziewczyna, ktora miala dziwny przypadek. W dzien wycieczki szkolnej do Oswiecimia dostala wysokiej goraczki, tak wysokiej, ze nie mogla wstac z lozka. Klasa pojechala wiec bez niej. Dziewczyna ta panicznie bala sie tez wody, miala jakas fobie na tym punkcie, nawet podczas mycia sie bala. Okazalo sie podczas hipnozy (jesli wierzyc w reinkarnacje), ze w poprzednim zycia byla wiezniarka w obozie koncentracyjnym w Oswiecimiu i zmarla wskutek zapalenia pluc. Gestapowki wyprowadzily ja w zimie naga na dwor i polewaly woda. Stad lek przed woda i ta goraczka, aby nie pojechac do Oswiecimia. Nie wiem, co o tym myslec, ale moze cos w tym jest...

Gość J232132
independent woman heh ja kiedyś wywoływałam duchy z koleżanką to chyba za kare mnie osba ugryzła a jej pękł talerzyk w ręku :) A znacie wywoływanie ducha za pomocą łyżeczki i papieru toaletowego ?? Polecam :)

J232132 Hm kurde... jak byłam mała miałam może z 10 lat to śniło mi się że latam tylko że na takim dmuchanym materacu latałam nad moim domem, myślisz że to może być te obbe napewno nie gluptasie :D

oobe masz kiedy ci sie wydaje ze jestes poza ciałem,to nie ma nic wspólnego ze snami o lataniu.ja w nocy lezałam w łóżku i poczułam taki niesamowity lek i dreszcze,i zdawało mi sie ze widziałam siebie z góry przez chwile,ale to było nieprzyjemne bardzo

Gość to podobnie podobne
takie obbe moze rowniez byc niebezpieczne chodzi o to ze mozna napotkac rozne byty ale jak mowie ja tego nie praktykuje nigdy mi sie nie zdarzylo :) tu juz ktos napisal o wujku ktorego dziadek glaskal podobne przezycie mialam ja za dziecka ... :)

Gość to podobnie podobne
a by poznac swoje poprzednie wcelenie najlepiej poddac sie hipnozie :) nie jest ona az tak droga hipnoza regresyjna ok.100 zl :) ale warto

Gość J232132
oszczane pantalony heheh :))

a w wywolywanie duchow to sie lepiej nie bawcie-bo jak sie cos przyplata do was to moze was spotkac cos nieprzyjemnego.nigdy sie w to nie bawilam i nie zamierzam-wystarczy mi ze je ciagle slysze :O i mi dokuczaja :O choc nie mozna ich zobaczyc.

Gość to podobnie podobne
taka sobie jedna ania Ja pamietam Rzomowy w toku z hipnotyzerem, byla tam pewna dziewczyna, ktora miala dziwny przypadek. W dzien wycieczki szkolnej do Oswiecimia dostala wysokiej goraczki, tak wysokiej, ze nie mogla wstac z lozka. Klasa pojechala wiec bez niej. Dziewczyna ta panicznie bala sie tez wody, miala jakas fobie na tym punkcie, nawet podczas mycia sie bala. Okazalo sie podczas hipnozy (jesli wierzyc w reinkarnacje), ze w poprzednim zycia byla wiezniarka w obozie koncentracyjnym w Oswiecimiu i zmarla wskutek zapalenia pluc. Gestapowki wyprowadzily ja w zimie naga na dwor i polewaly woda. Stad lek przed woda i ta goraczka, aby nie pojechac do Oswiecimia. Nie wiem, co o tym myslec, ale moze cos w tym jest... jest to mozliwe , nasze terzniejsze leki obawy to wynik poprzedniego zycia osoby w terazniejszym zyciu byly rowniez w poprzednim nic nie dzieje sie w zyciu bez przyczyny ale by sie dowiedziec trzeba poddac sie hipnozie :)

Gość J232132
to podobnie podobne ja bym zwariowała jak by mnie ktoś po głowie głaskał , na prawde !

indepedent woman - to te pierwsze odcinki, stare, kilka ladnych lat temu to ogladalam. Nie mam pojecia, gdzie mozna to obejrzec, pogrzeb w necie, moze RwT maja swoja strone internetowa i jest tam jakies archiwum? ten hipnotyzer jest znany, zapomnialam jak sie nazywa :/

Gość to podobnie podobne
41 [zgłoś do usunięcia] J232132 to podobnie podobne ja bym zwariowała jak by mnie ktoś po głowie głaskał , na prawde ! tez sie balam wtedy :) ale za dluga historia ... a czy ten hinpozyter nie byl Andrzej Kaczorowski ??

pantalony - nie wykorzystujesz tego...? :) wydaje mi się, że gdybym chciała też osiągnęłabym taki stan , ale bardzo się tego boję. Powiem Wam coś- miałam znajomego, młody facet. chorował na schizofrenię, miał 26 lat kiedy targnął się na życie. Po śmierci przyszedł do mnie, straszne przeżycie.... i powiedział : wystrzegaj się tego co materialne i staraj się żyć jak najlepiej, pózniej już nie ma odwrotu... obudziłam się w środkui nocy i myślałam że padnę na zawał

mi się kiedyś zdarzyło pare dziwnych rzeczy, ale szczerze powiedziawszy po pewnym czasie przestałam się bać a wkurzać :P natomiast szefowa mojej mamy poddała się hipnozie i powiedzieli jej, że w poprzednim zyciu była urodziwą złodziejką która okradała mężczyzn dlatego teraz nie grzeszy urodą, firmie kiepsko się powodzi i nie ma szczęścia w miłości.

Ja kiedyś jak byłam malutka mieszkałam na starym mieszkaniu w ktorym mieszkała taka stara babka niemka ona była i zmarła obudziłam sie a ona stała z torebką w chustce i sie do mnie śmiała myślałam ze umre potem spać nie mogłam po nocach tak sie strasznie bałam wiec duchy istnieją nie ma bata....

summerNight latwo mi to osiagnac i jakos nie jest to dla mnie pociagajace.jest fajnie,ale...jak ze wszystkim trzeba uwazac zeby nie przegiac.mam w sobie jakas naturalna zdolnosc do tego i rowniez jestem bardzo ostrozna.tam mozna spaotkac dziwne istoty i to juz nie jest fajne,zostaje trauma.

Ja kiedyś jak byłam malutka mieszkałam na starym mieszkaniu w ktorym mieszkała taka stara babka niemka ona była i zmarła obudziłam sie a ona stała z torebką w chustce i sie do mnie śmiała myślałam ze umre potem spać nie mogłam po nocach tak sie strasznie bałam wiec duchy istnieją nie ma bata....

Gość to podobnie podobne
margeritt mi się kiedyś zdarzyło pare dziwnych rzeczy, ale szczerze powiedziawszy po pewnym czasie przestałam się bać a wkurzać natomiast szefowa mojej mamy poddała się hipnozie i powiedzieli jej, że w poprzednim zyciu była urodziwą złodziejką która okradała mężczyzn dlatego teraz nie grzeszy urodą, firmie kiepsko się powodzi i nie ma szczęścia w miłości. czyli w tym zyciu splaca swoj dlug z poprzedniego :) ja si ekiedys poddam ale zawsze to odwlekam bo czasu nie mam :) ciekawe kim ja to bylam:D:D

Gość to podobnie podobne
oszczane pantalony summerNight latwo mi to osiagnac i jakos nie jest to dla mnie pociagajace.jest fajnie,ale...jak ze wszystkim trzeba uwazac zeby nie przegiac.mam w sobie jakas naturalna zdolnosc do tego i rowniez jestem bardzo ostrozna.tam mozna spaotkac dziwne istoty i to juz nie jest fajne,zostaje trauma. dokladnie

powiem szczerze, że mnie też to ciekawi. panicznie boje się lasów, węży i ciemności. ale co dziwnie chodzenie po ciemku po cmentarzu nie sprawia mi problemów. ale lęk przed hipnozą też jest, cykor ze mnie :D

Gość J232132
Wiecie co ja tego obe nie sprobuje bo mam male dziecko a to jest niebezpieczne...

oszczane pantalony (fajny nick swoja droga ;) - nie myslalas, ze moze te istoty czegos od ciebie chca? moze jestes im w stanie jakos pomoc? moze maja jakies niedokonczone sprawy tu na ziemi?

a ja sie panicznie boje ze mi umrze dziecko :O kurwa :O powaga mam w sobie ten lek od zawsze :O przesladuje mnie i zanim zostalam mama juz mnie to dreczylo.nawet jak bylam mala dziewczynka...dobra spadam 😘

Gość to podobnie podobne
czesc oszczane pantofle :)

taka sobie jedna ania ja jestem pewna ze one czegos chca ode mnie,po prostu to wiem i juz...ale jak jednemu pomoge to wszyscy beda chciec i sie nie odgonie...wiem to mozecie wierzyc albo nie! mysle ze wiedza ze mam taka naturalna zdolnosc wyczuwania ich wierze ze sa wiem kiedy sa a kiedy nie...trudno mi to wam wyjasnic..dlatego uparcie wszystko co sie wokol mnie dzieje ignoruje.choc czasem to trudne ale daje efekty