Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca w domu

szukam pracy w domu

Polecane posty

Gość praca w domu

Witam Ze względu na brak pracy w mojej miejscowsci szukam uczciwych firm zlecających prace w domu,nie zalezy mi na dochodach po kilka tys,chodzi o normalną pracę i normalną płacę-chcę dorobic do domowego budzetu. Moze znacie taka własnie firmę??będę wdzieczna za namiary🌼

Gość praca w domu
cisza:((szkoda:((

jak miałam małe dzieci/byłam w zaawansowanej ciąży znalazłam kontakt na jednej z dużych uczelni i przepisywałam prace magisterskie, średnio 2 zł za stronę. A szybko piszę ;P Za wykresy, rysunki osobno było liczone, ale zawsze była fajna kasa, jak na pracę w domu, w wolnych chwilach. Teraz pracuję i przepisuję prace dla lekarzy, z rękopisów i z nagrań. Też nie narzekam ;P Trzeba tylko dobrze poszukać jakiś znajomości ;)

Gość Jak mieszkasz w dużym mieście
możesz brać do siebie na całe dnie małe wietnamskie dziecko, którego rodzice pracują od świtu do zmierzchu. W dużych miastach (jak np. Warszawa) to bardzo powszechne. Rodzice dobrze płacą, ale dziecko na prawdę jest u was CAŁY DZIEŃ. Nieraz nawet na noc. Poszukaj ogłoszeń.

Gość tez szukammmm
przecież autorka pisze, ze nie ma pracy w jej miejscowości to nie sądzę, że to warszawa, co by bylo jakby wszyscy przenieśli się mieszkać w warszawie, a podejrzewam, że nie będzie w stanie za te pieniądzu utrzymać się w warszawie z wynajęciem mieszkania

Gość madralinskieeee
no i prosze, pieprzą, że tak wszędzie praca jest, no i gdzie ta praca, ja też poszukuję

Gość praca w domu
Mam dwoje dzieci,wiec opieka nad kolejnym nawet gdybym mieszkała w duzym miescie nie wchodzi w rachubę. czesto sie słyszy o nieuczciwych pracodawcach zlecających tzw chałupnictwo-ale moze nie wszyscy to oszusci??;-)) Dobry pomysł z tym przepisywaniem prac,bo w ciagu dnia młodsza corcia spi 2-3h ,a ja nie mam co ze soba zrobic,starsza chodzi do 5kl.Młodsza wieczorem o 21 juz spi i tez bym miala czas na prace.

Gość co za lenieee
kobieta mająca 2 dzieci nie ma co robić, ja mam jedno i zawsze mam co robic

Gość serdelek
lenie?nie-ta kobieta jest po prostu dobrze zorganizowana. a tobie by sie przydalo od niej wziasc przyklad!

Gość no napewno - brudas
ja już znam taką dobrze zorganizowaną matkę z 3 dzieci, gdzie syf w domu a ona owszem ma czas na wszytko

znajdź sobie robote na all, moj akolezanka szyje ubranka dla lalek, beciki itp, ja robie kotyliony, sporo osob sprzedaje ubranka, bizuterie itd.. robotki reczne, kiedys dorabialam przez prowadzenei roznych drobnych rozliczen ksiegowych, pisanie projektow szkolen itp.. warto dac takei z pozoru smeiszne ogloszenia na portalach olx czy gumtree ze robisz cos takiego i sama zobaczysz ze praca sie znajdzie, zglos sie do firm reklamowych, oni szukaja pracownikow zdalnych na rozsylanie reklam, pozycjonowanie, marketing szeptany itp.. albo poszukaj pracy jak wyszukiwacz ogloszen i zlecen :) ewentualnie sprzedaz pzrez net np reklamy bardzo poplatne zajecie :))

Gość KLUB MALUSZKA W RZGOWIE
KLUB MALUCHA TĘCZOWY DOMEK Rodziców zainteresowanych powierzeniem nam opieki nad swoimi pociechami (0,5-5 lat) prosimy o kontakt. klubteczowydomek@gmail.com tel. 668-154-540 lub 509-998-715 Jesteśmy TU, NA MIEJSCU W RZGOWIE! Jeśli nie wiesz, jak zorganizować czas swojemu dziecku,zapewniając przy tym zabawę połączoną z nauką czegoś fajnego, kiedy Ty jesteś w pracy, nie możesz być z nim - zapraszamy do nas!

Gość Maryśka_bebiko_32
Już kiedyś tu pisałam - żadne ankiety, mlm, klikanie w reklamy i inne śmieci. Na MLM dorobić się można tylko będąc na samej górze i kilka osób z średniego szczebla - piramida, proste. Ankiety i klikanie w reklamy ? Jak chcecie "zarobić" astronomiczne 5-10 dolarów miesięcznie siedząc 4 godziny dziennie przed ekranem - gratuluje straty czasu ! Ja kiedyś wpadłam tutaj : http://www.jakzarabiambezetatu.pl/ I cieszę się z tego strasznie. Po porodzie nie musiałam wrócić do pracy - bo "pracuje" w domu (około godzinki dziennie :P). Nie namawiam ! Tfu tfu tfu - ale być może komuś to pomoże tak jak mi. Wszystko poparte dowodami - kontakt z autorem, dla mnie rewelacja. Tyle co Autor nie zarabiam (było by super :P) ale starczy na życie + jakaś przyjemność, a to mi w zupełności wystarczy. Tym bardziej że mam wolne i nie muszę tyrać na etacie. Pozdrawiam świeże mamy :)

Gość gość
Praca zdalna to rozwiązanie na które godzi się dzisiaj coraz więcej pracodawców, ale nie wszystkie oferty pracy zdalnej są uczciwe….

Gość gość
Fakt, nie brakuje naciągaczy, ale możliwości pracy z domu jest sporo. Np. tutaj http://pracalubuskie.pl/tag/praca-zdalna/ macie przykłady. Chyba najwięcej ofert pracy pracy zdalnej czeka na grafików, programistów i dziennikarzy.