Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgdhschfsdjfb

WCZASY LAST MINUTE - KTO BYŁ ? GDZIE NAJTANIEJ ?

Polecane posty

Gość sgdhschfsdjfb

wITAM SERDECZNIE , WYJEZDZAM PIERWSZY RAZ W TYM ROKU ZAGRANICE ( NIE LICZAC CZECH I NIEMIEC :p:) MA TO BYC NASZA PODROZ POSLUBNA, OSTATNIO Z NARZECZONYM WIDZIELISMY OFERTE W TUI - KRETA ALL EXSLUSIVE NA 7 DNI ZA 999 ZŁ !!!!! BYŁA TO OFERTA DNIA , JEDNAK SZUKAM TERAZ WCZASÓW W PODBONYCH CENACH Z PODOBNYM STANDARDEM I NIE BARDZO... ;/ KRAJE ARABSKIE ODPADAJA GDYZ MÓJ JESZCZE PASZPORU NIE WYROBIŁ A STARY STRACIŁ WAZNOŚĆ ... JESTEM KOMBINATORKĄ LUBIE WYPOCZAC DOBRZE I TANIO , SZUKAM OKAZJI CENOWYCH , WIEM ZE TO JESZCZE ZA SZYBKO GDYZ CHCEMY WYJECHAC W POŁOWIE WRZESNIA ALE MOZE KTOS W ZESZŁYM ROKU SZUKAŁ I BEDZIE POTRAFIŁ MI COS DORADZIC ? :)

Gość sgdhschfsdjfb
UP

Gość niezdrowytrypzycia
napisz to samo jeszcze raz i bez capsa ja byłam w bulgarii w 2008 roku tydzień za 999 zł w last minute teraz jade za chyba 1100 czy jakoś tak, zaklepałam w czerwcu teraz już nie ma ale byly po 1300 te wycieczki

Gość margom
To co pokazuje przedmówca upadło i to jest jeden z powodów, dla których ja nie wybieram się z BP. Zobaczcie to - http://www.zielonapolana.com.pl/ My będziemy tam. Mamy basen, pełne wyżywienie, atrakcje, nie płacimy nic za dzieci, a ogólny koszt powinien być symboliczny.

Gość gość
Ja osobiście polecam wczasy w firmie Spokojnewakacje. Jak dla mnie to najlepsza tego typu firma w kraju.

Gość gość
reklamuj sie gdzie indziej!

Gość gość
Ja za dwa dni wyjeżdżam do Turcji :) Zapłaciłam tylko 1100 zł :) Są jeszcze wolne miejsca, zobacz sobie http://www.traveliada.pl/

ja zapłaciłem do turcji 700 zł za lot i hotel na tydzień. Byłem w alanya a ty gdzie lecisz ? Pewnie antalya

Gość gość
Katalonia, ale tam teraz pozary (:

Gość Ratny
Nie lubię last minute. Wszystko na wariackich papierach. Wolę na spokojnie wszystko sobie zorganizować. Tak jak to było kiedy leciałem do Turcji. Co do hotelu zrobiłem na początku research po znajomych, a później sprawdziłem propozycję w internecie. Lot zaś ogarnąłem na http://www.eloty.pl/turcja/

Gość Relonka

Last minute teraz będę w październiku jechać... z Coral Travel i nie mogę się doczekać już odpoczynku. Wiem że będzie super bo jest to dobre i sprawdzone biuro.