Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fusia i kingusia

Zapraszam 20-latki z brzuszkiem :) na pogaduchy :)

Polecane posty

Masz rację ale podobno sn jest lepsze, mniej bólu, i jak ja wspominam poród to aż tak ciężko nie było.

Gość fusia i kingusia......
To ja zadecyduję, czy dziękujemy - nie Ty.

Nie, tamten okazał się zwykłym dupkiem i nic wiecej, zachował sie jak mały chłopiec, który nie potrafi ponieść odpowiedzialności za swoje czyny. Jedyne co robi to przysyła pieniądze bo nawet nie chciał zobaczyć nigdy córki.

Gość fusia i kingusia......
Nie wyrobię. Nie dość, że gówniara, to jeszcze bezczelna. A co Cię obchodzi, czy z tym samym prtnerem, czy nie?

Czytam na topiki o cc że coś z kręgosłupem masz tak? no kurcze to faktycznie cieżka sprawa.

Karrolaa tak tez myslalam... przewaznie tak jest :( takie sa juz fiuty :[ ja za prawie 3 tyg biore slub i sama nie wiem co mnie jeszcze w zyciu spotka...

Gość kdfkzsdhfkshdk
agata bb to najwieksza szmata tego forum jeban suka, przemadrzała patologia:O

Ty jakis tam "jones" zajmij sie swoja dooopa zamiast nas obrazac. Wiem, ze nie powinnam ale zycze Ci zebys w tym momencie wy...l\ ła sie z krzesla!!! Niech mnie zablokuja, ale nikt nas nie bedzie obrazal!!! Znajac zycie jestes zakompleksionym dzieciakiem, albo starym dziadem, ktory siedzi na bezrobociu i oglada kiepskich na polsacie. Cisnij!!! I miejcie mnie za s.ke ale nie nawidze jak ktos komentuje jesli nie zna!!!!

Ja właśnie nie chciałam brać ślubu ze względu na ciąże, na początku zapytał się czy chce usunąć, powiedziałam że nigdy, był ze mną jeszcze pare tygodni, potem kupił małej całą wyprawkę, remont pokoju zrobili moi rodzice, miałam jeszcze pieniądze z 18 na start, znalazłam pracę, skończyłam niedawno studia, wyszłam za mąż i jestem szczęśliwa. :)

Gość kdfkzsdhfkshdk
nie z kregosłupem tylko z mozgiem a raczej jego brakiem:O wspolczujemy dzioecku agatki bbb..moze oddaj je czympredzej , moze znajdzie normalna rodzine jakiej ty szmato mu nie zapewnisz:O

kdfkzsdhfkshdk--> nawet najgorszemu wrogu nie zyczyłabym takich problemów z kregoslupem jakie mam ja

kdfkzsdhfkshdk--> dobrze ze cie twoja mamusia nie oddałą do jakiejs innej rodziny widać jaka kulturę masz w domu i co z domu wyniosłeś:o

Naprawde nie rozumiem tych ludzi. Po jaka cholere wlaza i tylko ludzi wkurzaja. A Wy dziewczyny nie przejmujcie sie nimi:) Mam pytanie, czy pracowalyscie gdzies zanim zaszlyscie w ciaze?

Ja poszlam na zwolnienie w 3 miesiacu. W sumie czulam sie dobrze, ale atmosfera w pracy nie byla za ciekawa. Przedluzyli mi umowe do dnia porodu, no i co dalej? Wiem, ze musze zaniesc jakies papiery do ZUS-u i ze nalezy mi sie 18 tygodni macierzynskiego(platnego). Moze wiecie cos na ten temat?

Gość kdfkzsdhfkshdk
agatka pizdo w dupe jebana to ze jezdzisz po dziewczynach na roznych topikach to tez od zjebanego kregosłupa czy raczej od twojego zjebanego łba?? tu udajesz srako pierdolona taka grzeczna a w rzeczywistosci przypierdalasz na kazdym topiku z grubej rury:O ty jebany obsrancu:O jebaj sie szmato, mam nadzieje ze bedziesz rodzic sn i ci kuurwa nic z tego cc nie wyjdzie..jebaj kuurwo ryj::O

Karolaa bylam nad morzem , ale zadna to frajda;/ Brzuszka nie wystawialam na slonce, nie moglam tez na nim polezec;/ Goraco, duszno, nogi opuchniete takze nawet spacerki odpadaly. Praktycznie ciagle siedzielismy w hotelu. I jedyny plus to te pyszne lody z automatu:) Mniam mniam;)