Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do grubych kobiet

do grubych babsztyli

Polecane posty

Gość do grubych kobiet

grube babsztyle tylko żrą i zamieniają się w debilki które uważają że grube jest piękne a tak to są grube śmierdzące,jak jebną kloca w kiblu to o mało go nie zapchają,są drogie w eksploatacji bo ciągle trzeba uzupełniać im lodówkę aby te gadzile się nażarły a te fałdy tłuszczu nad i pod piżdziem to obrzydliwość :D :D :D

czyży frustrat po traumatycznych przejściach? jak to się mówi- każda potwora znajdzie swego amatora ;)

Gość do grubych kobiet
no tak facet jak weżmie grubą to raczej nikt normalny mu jej nie odbije bo kto normalny chciałby takiego paszteta no jedynie też pasztet facet :D :D :D

hehe byś się zdziwił jak dużo fajnych facetów decyduje się na ehmm.. bardzo przeciętne partnerki. Niestety :P no ale może o amortyzację chodzi...? nie mi o oceniać :P wiadomo, wszystko zależy od gustu- ja mam figurę przeciętną- dla niektórych jestem normalna, dla innych kobieca, a dla jeszcze innych po prostu gruba. A na brak powodzenia nie narzekam :P

Gość do grubych kobiet
traumatyczne przeżycie bo gruba na kolacji romantycznej tak się na żarła że kibel mi zapchała :D :D :D i teraz śmierdzi:D :D na pół osiedla :D :D :D

Gość cała prawda o grubych
:D

Gość Piotr1991
Cóż po takich postach można wywnioskować że wasz poziom umysłu przestal się rozwijać w klasie 1 podstawowej. Zapewne jakiś gruby ci zalazł za skórę, z racji tego że ty jesteś cienki bolek i by cie zabił jednym skopem to swoją bezradność musisz wyladować w piaskownicy degeneratow. Znam grube i chude, z grubymi się lepiej gada, mają większy dystans do wszystkich spraw, akceptują to co mają, zawsze można na nich liczyć. Ale co ty możesz wiedzieć cebulaku jak się zatrzymałes się w rozwoju intelektualnym, wracaj do piaskownicy.

Gość mała niewielka
do grubych kobiet: widocznie trafiłeś na jakąś dziewczynę która specjalnie nic cały dzień nie jadła żeby tobie zrobić przyjemność i nie odmawiać. I pewnie chciaqła ci pokazać że nie odmawia niczemu... A pozatym chyba nie wiele znasz grubych bo wogóle nie wiesz nic o ich zachowaniu i życiu. Żal mi ciebie że tak piszesz. Bo w końcu albo sam bedziesz taaaaaaki gruby albo ożenisz się z panną która będzie baaaardzo gruba bo cię owinie sobie wokół palca i tak cię Bozia pokarze za te obelgi...

Gość Xinzao
do grubych kobiet, pewnie jesteś wieszakiem zazdrosnym ze grubsze kobiety mają powodzenie a na Twoje kości nikt nie chce patrzec.