Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonata.,.,.,............:(

Moj maz nie umie mnie zadowolic....jest beznadziejny w lozku

Polecane posty

Czesc wszystkim.Moj problem polaga na tym ze jestem mezatka juz rok i od roku nie mialam orgazmu z moim mezem.Wszystko na mnie sie uklada!!!Wyjezdzamy duzo razem,mamy te same zainteresowania,takie same wartosci no wszystko.Jestesmy jak dwie polowki pomaranczy...tylko w lozku jest szybko i bez "fajerwerkow"Probowalam juz wszystkiego seksowna bielizna filmy kuchnia i nic jak bylo tak jest....kocham mojego meza i on kocha mnie,ale juz tyle nocy przeplakalam bo w przeszlosci lubilam eksperymentowac...a teraz nuda!!!!!Macie tak??miałyscie??co zrobilyscie??

Gość ja też to przeszłam ...
rozmowa ...szczera rozmowa ... próbowalaś ?

Gość 353535trfrfrrf
eh :O

Gość hell-o-haven
Trzeba nie było chodzić na nauki przedmałżeńskie do starych pedofili tylko poduczyć kandydata na męża. Ale nic straconego, jesli go kochasz, to poprowadzisz go, aż się nauczy.....

Probowałam rozmawiac.To jeszcze na mnie nawrzeszczał!!!!Chciałam isc z nim do lekarza.Tez nie chciałmielismy wtedy pierwsza klotnie i tydzien nie odzywania sie...nie wiem co mam zrobic...Przez slubem spalismy ze soba raz...ale myslalam ze sie poprawi.no skoro sie kochamy...

Gość zalecenia
W takim razie zrezygnuj z seksu. Powiedz mu, że seks nie sprawia Ci przyjemności, więc nie będziesz się seksiła. :) Niech teraz on pomyśli jak to zrobić, żeby Ci się znowu zachciało.

ale dla niego to nie problem..on nawet z miesiac moze sie nie seksic....

Gość lamka 2
Ta powyżej słuszna rada.

Gość zalecenia
Jak on może miesiąc, to przetrzymaj go dwa miesiące. :D

Gość zalecenia
Może mu powiedz, że na kafe pisała dziewczyna, że mąż nie umiał jej zadowolić więc teraz ma kochanka i jest szczęśliwa, a z mężem się nie seksi. :D

ale to jest przykre...jak seks moze trwac 5-7 minut......

Gość zalecenia
Gra wstępna powinna trwać długo i zapewnić Ci orgazm. Bywają tacy sprinterzy jak Twój mąż, ale wszystko można wyćwiczyć i ze sprintera facet może się zamienić w długodystansowca. Twój mąż powinien się tym zainteresować, a nie Ty, bo to w jego interesie jest, by Ciebie umieć zadowolić, jeżeli chce seksu z Tobą.

Gość a maz mial duzo kobiet
przed toba?

Gość szkoda meza dla....
bo w przeszlosci lubilam eksperymentowac...a teraz nuda!

Gość zona ...........
moj jest taki sam ....sam sex trwa ok 2-3 minut.....orgazmy mam lechtaczkowe ale oczywiscie gdy robi to zanim zaczniemy sie kochac.......

Gość fdffss
dlaczego przed slubem spaliscie tylko raz? Ty nie chcialas czy on sie migal?

Gość pozwolcie moze mezom
na seks w pupe

Gość ghyui
oto doskonały przykład tego, ze nie należy czekać z seksem do ślub 🖐️ Czy gdybyś wiedziała, że w łóżku wam nie wychodzi wyszłabyś za niego ???

Aha już doczytałam, że tylko raz i że było kiepsko. No to przykro mi to powiedzieć, ale widziały gały co brały. Sama jesteś sobie winna. Po prostu nie pasujecie do siebie. Mogłaś myśleć o tym przed ślubem. Mi nawet ksiądz powiedział na spowiedzi przed ślubem, jak mówiłam o seksie, że on to rozumie, bo nie kupuje się kota w worku!

Gość zona ...........
ja wyszlam bo myslalam ze po slubie cos sie zmieni....(glupia malolata)....ze bedziemy miec wiecej czasu i nikt nam nie wpadnie do pokoju....i co???!! mieszkamy razem, 7 lat po slubie i z orgamzmu chuj!

Gość kobiety ktore robia to przed
slubem zbyt porzadne nie sa

Gość misslady
z tego, co piszesz wynika, ze sex byl dopiero po slubie... no i wlasnie dlatego nie powinno sie z tym czekac... ale wychodzi na to, ze Ty dziewica nie bylas.... skoro lubilas, jak piszesz, eksperymentowac... to moze poeksperymentuj na nim... moze mu sie spodoba ? ;)

Gość fdffss
No wlasnie,skoro wczesniej uprawialas seks to znaczy ze to on nie chcial seksu przed slubem,albo bardzo krotko ze soba byliscie. Nie wydawalo Ci sie to dziwne? Przykro mi ale skoro on nie chce nic z tym zrobic,isc do lekarza,probowac samemu cos wniesc w wasze zycie intymne to watpie zeby cokolwiek sie zmienilo samo z siebie..

Gość chinota
skor z innymi wczesniej nie szkoda ci bylo zdobywac doswiadczenei, to dlaczego z nim nie sypialas przed slubem - udawalas ze jestes swięta?

Gość s,l;[ppppppppp
by sie z nia nie ozenil jakby wiedzial ilu miala.a tak udawala cnotke

Nie. Spalam z moim mezem raz.Jedyny w dzien kiedy mi sie oswiadczyl Nigdy nie udawalam cnotki znaczy ze bylam dziewica bo to nie prawda.Mam 25 lat mialam prawie 24 jak wychodzilam za maz.Maz wie ze mialam przed nim partnerow i on tez mial.Nie byl prawiczkiem!!!ale on jest zadowolony z naszego zycia lozkowego...on nie wie w czym problem...

i owszem probowalam z nim eksperymentowac ale on wiem ze to dziwnie zabrzmi ale jest jakis niesmialy...

Gość prrrroooowoooo!!!!!
"jestem mezatka juz rok i od roku nie mialam orgazmu z moim mezem." "i co???!! mieszkamy razem, 7 lat po slubie i z orgamzmu ch*j!" Autorko to w końcu ile jesteście po ślubie rok czy 7 lat? a może to marna prowokacja?