Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooooteceeeeek

dam 50zł za tytuł piosenki !

Polecane posty

Gość kooooooooteceek
przestan mi pieprzyc takie glupoty bo gowno wiesz a mieszasz. wiem po prostu ze to jest inna piosenka a ty jak masz jakis problem ze sluchem to polecam najpierw umycie uszu! i nie zarzucaj mi nieuczciwosci bo 50zł przeleje powaznie z tym ze nie zamierzam placic kazdemu kto mi rzuci jakims podobnym utworem!

Gość kooooooooteceek
gdybym miala lepszy fragment to bym dala albo znalazla bym to sama! jedyne co uslyszalam w tym fragmencie to tekst ktory wpisalam i jedyne co jeszcze pamietam to refren w ktorym bylo cos o million dollars about you czy cos w ten desen!

Gość dfgdfg
nie mam glosnikow ale moze to milinoy monet po angielsku :D ?

Gość autorka -oszustka
Jestes oszustką skoro znasz tekst to juz dawno bys znalazła w goglach , oszukałas dziewczyne i tyle !!!!!!To jest to nawet w telefonie mozna to sprawdzic tempoto :o

Gość kooooooooteceek
przestan mi pieprzyc takie glupoty bo gowno wiesz a mieszasz. wiem po prostu ze to jest inna piosenka a ty jak masz jakis problem ze sluchem to polecam najpierw umycie uszu! i nie zarzucaj mi nieuczciwosci bo 50zł przeleje powaznie z tym ze nie zamierzam placic kazdemu kto mi rzuci jakims podobnym utworem!

Gość kooooooooteceek
tempa strzalo! szukalam w googlach i nic takiego mi nie znalazlo pomimo tego ze wpisywalam te slowa na rozne sposoby! stad moj temat na forum!

Gość ciekawe....
To jest to ale spiewane przez kogo innego prawdziwy autor to toto !!! wychodzui w programie - oszukalas to wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oszustka
Bajerujesz ludzi i naciągasz aby powświęcali ci czas, ciekawe skąd nagrałas taki krótki fragment :P do tego ta jakość :o

Gość ciotka dobra radaaaa
i chuj jej w oko , dziewczyna nawet nie wie jak 50 zl wyglada:) galeczki za jeansy w galeriach kreci , muzyke potrzebowala , zeby sobie przyjemny podklad robic :P

Gość kooooooooteceek
do cholery jasnej wiem co slyszalam i ch.j mnie obchodzi ten wasz program zasrany!

Gość kooooooooteceek
muzyka leciala u mnie w miescie podczas jakiejs kampanii reklamowej! jedyne co to tyle udalo mi sie nagrac telefonem!

a czym to kochana nagrywalas ???? MIKROFALOWKA ??? tak kiepskiego nagrania od czasow piewszych telefonow z funkcja dyktafonu nie slyszalam :/

Gość kooooooooteceek
i pokaz mi jedna z druga fragment w tym waszym genialnym utworku ktory pokrywa sie z tym co ja wrzucilam bo chyba sie troche nie zgadza co?!

Gość kooooooooteceek
keith sweat- a million dollars - no sorry ale to to juz w ogole nie jest podobne.

sam poczatek sie zgdza,wiec skoncz

Gość wsawdsa
wiesz co. ja mysle ze ty jestes lekko glucha i sama nie wiesz cxzego chcesz. osoby tu ci podrzucaja piasioenki. nagralas kilka sekund i nie zgadzasz sie ze to zadna z nich. skad wiesz? nawet tam nic dobrze nie zlychac. moze ktos ci podzrucil juz dobra piosenke ale ty ze swoim sloniowym uchem nie potrafisz tego rozpoznac. a ja ci mowie ze to ta piozenka. wsluchaj sie. zreszta czego ty oczekujesz?? ehh dziecko dziecko. ile ty masz lat? bo mozg 12 latki chyba.

Gość znalazłam !!!!
Ok nic sie nie stało , a podaj wiecej szczegółow na jakiej imprezie oraz czego to byla reklama.Pozdrawiam !

Gość kooooooooteceek
zgadza sie tak? podaj swoje dane to Ci wysle co najwyzej patyczki do uszu! pokaz mi moment w ktorym padaja te slowa co we fragmencie do ktorego podalam link!

Gość wsawdsa
sam poczatek sie nie zgadza?? hehe ale reszta sie zgadza. poza ym czesto jedna i ta sama piosenka jest lekko przerabiana na ptrzeby reklamy czy jakos. och dziecko.

Gość kooooooooteceek
znalazłam - to byla po prostu proba sprzetu przed jakas impreza w miescie i wlaczyli ta piosenke, bateria mi padala wiec to jedyne co udalo mi sie nagrac i wiem ze gdybym uslyszala poprawna piosene to bym wiedziala ze to wlasnie o nia chodzi. jedyne co pamietam to tylko i wylacznie ten motyw o dolarach.. :|

Gość ertretrefg
Autorka jest dziwna sama cos uslyszala ale nie wie co do tegop twiersdzi ze to nie to skoro sama nie wie co to :/ :o

Gość wsawdsa
posluchaj smarkulo. nie zalezy mi na twojej kasie bo i tak bym ci nie dala konta, a sama mam jej dosc. chcialam ci pomoc. a ty widocznie jestes glupia smarkula.

Gość kooooooooteceek
no bo wiesz lepiej prawda? ;) bo bylas tam gdzie ja i z pewnoscia slyszalas ta piosenke. po cholere mi cos wpierasz czlowieku skoro wiem lepiej co slyszalam a czego nie?!

Gość kooooooooteceek
ertretrefg hahaha no padlam ze smiechu. a ty jesli slyszysz pewna piosenke i ktos ci pozniej wlaczy inna i mowi ze to ta sama to zgadzasz sie z kims dla swietego spokoju?

Gość wsawdsa
nie nie bylam. ale sama piszesz ze slychalas chwile. sama piszesz ze nie pamietasz. a czasami mozg i pamiec plata figle. wydaje sie komus ze cos widzial i pamietal a potem pokazuje ze ze bylo inaczej. poza tym jak ja bym zalozyla topik z prosba zeby mi czegos poszukali to odpowiadalabym grzecznie i milo typu " nie, sory. dzieki ze poszukalas ale to nie to. szukamy dalej" a nie chamsko i niemilo jak gówniara.

Gość znalałam !!!
DOkładnie musisz sie z tym liczyc ze czasem ktos nagra piosenke a ona jest [potem przerabiana na inne potrzeby . Czasami ktoś nagra nowszą wersję - wykupi jej prawa itp... Dziewczyny macie funkcie w telefonie rozpoznawanie muzyki ?? ( w każdym nowym telefonie ta funkcja jest ) Proponuje ją włączyć i zobacczymy co wykryje...

ja sram na twoje 50 zl i na twoje patyczki do uszow , twoja muzyka w 8 sec pokrywa sie z oryginalem w 2.13 sec z linku :http://www.youtube.com/watch?v=R3BJOxLsV9I wiec .. najpierw idz ty umyj usy a dopiero innym toi pisz idotko

Gość kooooooooteceek
pisalam grzecznie i milo i naprawde prosilam o to zeby ktos to znalazl bo z 50zl pisze jak najbardziej powaznie. moje mile i grzeczne pisanie skonczylo sie w momencie gdy zaczeliscie naskakiwac ze niby oszukuje bo ktos podal dobry tytul! tak jakbyscie tam byli za mnie i to slyszeli. kojarze ta piosenke i wiem ze gdyby ktos podal dobry link to wiedziala bym w 100% ze to byla ona, w tym przypadku mam akurat 100% pewnosci ze to nie jest ten utwor!

Gość wsawdsa
ehh.. nie rozumiesz ze kazdy ma w dupie twoje 50 zl i po prostu chcilismy ci tu pomoc? ale widoczxnie na nia nie zaslugujesz. nic do ciebie nie dociera. pa