Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooooteceeeeek

dam 50zł za tytuł piosenki !

Polecane posty

Gość ciotka dobra radaaaa
100% pewnosci jest ze walilas cieme bo ja ci udowodnilam ze to ta piosenka... tamtej dziewczynie nalezy sie 50

Gość kooooooooteceek
pisze ci ciemnoto ze to jest zupelnie cos innego! slyszalam dluzszy fragment tamtej piosenki tylko nie mialam jej juz jak nagrac! i kompletnie odbiega od tego co podajecie. nie mozesz uszanowac tego ze to sie nie zgadza? takie ciezkie to dla ciebie do przelkiecia? naprawde chetnie ci wysle te patyczkie

i w piosence koles piewa "Take away my hope and my freedom " .. a nie jakies kurwa miliony :/ kretynka /

Gość kooooooooteceek
przepraszam bardzo ale czy pomoc polega na wpieraniu komus czegos? fragment MOZE i jest podobny chociaz ja tego nie slysze akurat bo wiem mniej wiecej nawet po samej muzyce jak leciala tamta piosenka. to wy zachowujecie sie niewporzadku, bo zamiast albo olac sprawe albo zrozumiec ze to jest inna piosenka i jesli ktos sobie zyczy to szukac dalej to wy wolicie naskakiwac i sie drzec bo wam jakis zasrany program pokazal cos innego!

Gość kooooooooteceek
kretynka to cie na obiad wolaja. oczywiscie wiesz lepiej co spiewali w tej piosence ktora ja slyszalam bo siedzialas schowana w smietniku. wez pomysl dziewczyno co ty komu zarzucasz

ja ci udowodnilam ze te 2 pisoenki sie ze soba pokrywaja , slowa.. no coz..ty slyszalasmilion, w piosence jest freedom , moglo ci sie zawac ze slyszalas inaczej..le to , e sie teraz upierasz wciskajac wszystkim zeto nie to , kiey mysle ze WSZYSCY tutaj sie ze na zgodza( poza tba oczywiscie ) ze to TA piosena .. zsekundy na sekunderobisz sie bardzioej zalosna

i nie zapominaj ze udostpnilas link piosenki ktora sama nagrlas swoim tlefonem ( btw w tej naranej przez ciebie opiosence tez jest FREEDOM ) nie milion ...

Gość vcxvxvcx
Dziewczyno to jest to wsłuchaj sie tylko jest inny [podkład bo jest to koncert na żywo http://www.piosenkoznajdowacz.pl/piosenka,Gift_Of_Faith_Toto,f8wdrwwtra,158835-0-0.html Szukaj oryginału z płyty - to są wideo na żywo

Gość kooooooooteceek
to ty sie robisz zalosna i to od samego poczatku. dobrze wiem ze to nie jest ta piosenka , gowno a nie slowa sie pokrywaja bo nie wiem czy slyszysz (biegnij do lazienki umyc najpierw uszy) na poczatku fragmentu ktory ja wyslalam jest : you know i 'costam' wait i pokaz mi do cholery gdzie to jest w tym co mi wciskasz co? bo gasisz sie po prostu sama i motasz sie dziewczynko juz wiec idz spac bo juz dawno po dobranocce.

Gość bzdetyyy
ale posłuchaj od 48 sekundy nawet ten ruch gitar po tym....

Gość matsonik
piosenka moze i podobna ale tego freedom , ktore pewna osoba twierdzi to ni chooja tam nie ma ;)

Gość irenka z okienka nr 99
toz to ta sama piosenka jest

Gość NIKITA088
dlaczego wy faktycznie nie umiecie uszanowac tego ze moze ta dziewczyna slyszala zupelnie inna piosenke i staracie się na siłe wcisnąc swoje zdanie?

Gość i ja tam slysze
i ja tam slysze cos takiego ' love im waiting way' w tym fragmencie z wrzuty

Gość ciotka dobra radaa
skoncz dziecino , zaoszczedzilas swoje 50 i dobrze :)) good4you :)) powiedz mi tylko .. gdzie ty to nagrywalas ??? bo nie slychac zeby to byla akas kampania czy impreza czy cos ... nawet jak siedzisz na ulicy i nagrywasz cokolwek telefonem slychac ludzi , slyhac wszzystko , a ty nagralas z radia , choojowa jakosc , nie znasz piosenki a jednak idziesz w zaparte ze to nie to napewno , skoro wszystko sie zgadza ... a moglas odniesc inne wrazenieco do tej piosenki kiedy sluchalas ja teraz 2 raz.. nie wszystko co widzi , slucha sie lub dotyka sie za pierwszym razem jest tak samo faje za 2

Gość ciotka dobra radaa
ide stad :) masz swiety pokoj

Gość piz* głupia.

Gość irenka z okienka nr 99
faktycznie jakas cicha ta " impreza " :o

Gość na początku fragmentu który
ty wysłałaś nie jest you know i 'costam' wait tylko.... last forever, they just fade away......Gift Of Faith-Toto

Gość wyszło szydelo
Autorka jest poprostu rozczarowana bo okazało się iż oczekiwała czegoś lepszego dla siebie - uważała ze kawałek jest bardziej dla niej porywający. Niestety tak jest tylko z fragmentami iż mamy inny obraz całości , potem gdy usłyszymy całość czar pryska .Zdaża się głowa do góry :P

Gość wyszło szedelo
wątpie w tą imprezę , ponieważ jest zbyt cicho - to jest nagrane z radia.Proponuje zadzwonic do niego :D

Gość buuuuuuuuuuuuuuuu
Już cos wiadomo ???:P