Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

Gość znaffca alez musisz byc ...
mnie? ironizuje ale ty nie widzisz:D kole oj kole Twoja prostota:D 🖐️

Gość buahhhaaahha
taki z ciebie przystojniak jak z koziej dupy traba przystojni maja kobiet na peczki a nie kisza na damskim forum

ja spełniam wszystkie wymagani a zarabiam 10 000 jako prostytutka jesteś zainteresowany? @@@@ ale dla mnie liczy się wierność też. a ty pewnie przed mistrzostwami europy w Polsce nie zrezygnujesz z zawodu, więc odezwij się po nich. :)

Gość bo on jest przystojny tylko z
nicka;) niech wstawi foto to pogadamy:classic_cool:

Gość wiesz,może jakieś naiwniaczki
się naboirą na twoje teksty...pisz chłopie, nudzisz się chyba

Gość ladaco
następny frankensztejn forumowy :D

KOBIETA, PRZYJACIÓŁKA, KOCHANKA, PARTNERKA. taka która rozumie i chce być rozumiana. taka która nie tylko bierze, ale też daje. nie opowiada na pierwszej randce o swoich kompleksach, niedoskonałościach. najlepiej niech w ogóle o nich nie mówi. taka która cieszy się zyciem, docenia co ma, a nie wiąże się bo boi się samotności. czyli po prostu szukasz kobiety do niezobowiazujacego sexu, chcesz se poruchac bez zadnej odpowiedzialnosci, zwiazkow itp twoje wymagania sa po to aby taka kochanka nie chciala wiazac sie na stale, nie zaprzatala ci glowy swoimi problemami, nie truła za uchem jak jest jej zle po prostu dobry sex, zabawa i baj baj..... no to w sumie jak pojdziesz do burdelu na to samo wyjdzie ;)

akrylka - bardzo ciekawy tok rozumowania. w sumie i na kobietę i na prostytutkę trzeba wydawać pieniązki. tylko właśnie ta druga, nie truje dupy. co do pierwszej części mylisz się. napisałbym wprost - szukam kochanki i opisał co oferuję i czego oczekuję.

taki jeden z pomorza szukasz kobiety, która Ci nie będzie gadać o swoich problemach? O stary takie rzeczy to tylko w burdelu @@@@ hehe nie do końca. chodzi o formę rozmowy. można rozmawiać, ale nie wylewać żale. ;) jedną już tu poznałem z burdelu, ale to melodia przyszłości. po mistrzostwach, nie mówię nie. ;)

no nie wiem :) taka już jest natura związków (tych poważniejszych), że likwidujesz te granice w swojej głowie i mówisz to co masz na myśli. W nadziei, że ta druga osoba Ciebie zrozumie, wesprze ;) A na początku jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, aby na pierwszej randce jakaś panna mi mówiła o swoich niedoskonałościach ;)

Gość odpowiadam temu modelowi
kobiety. A teraz moje wymagania odnośnie Pana- Wiek do 30 Poziom intelektualny-w normie,Ci powyżej niej są bardzo sztywni. Zarobki -te 7000 jakoś przeżyję. Wysoki,przystojny,szarmancki,pachnący,wyprasowany,WOLNY i CZYSTY(używający mydła ,WODY i grzebienia na codzień),bez nałogów,z humorem ,dowcipem,lubiący dialog nie monolog,mający pasje,stąpający twardo po ziemi,w sexie bestia w dzień baranek;)...jak mi się coś przypomni to dopiszę:) Szukam ...

Gość autor tak naprawde wyglada
jak kupa:D 🖐️

A już wiem o dobrach materialnych nie wspomniałam,naprawiam błąd:) Samochód-co najmniej za 30tyś,czysty w środku(też nie tylko na zewnątrz),pachnący i sprawny;) Mieszkanie-co najmniej 80 m,urządzone...najlepiej nowocześnie(nie lubię przepychu,minimalizm i używalnosc się liczy...do muzemu jak będę miała ochotę sama pójdę) Praca-najlepiej dobrze prosperująca własna firma,zatrudniająca osoby,(chcę byś miał dla mnie czas,nie tylko poswięcał go firmie) Wakacje-spędzamy w kurortach ...nie zniosę namiotów,przydrożnych hotelików ...cdn

a ja odpowiadam modelowi którego szukasz, poza tymi "nieszczęsnymi" 7 tyś. ale oficjalnie przyjmijmy takie pieniądze. tylko Ty ich na oczy nie zobaczysz, bo nie zdarzy mi się kupić kobiecie prezentu za więcej niż 300zł. nie chodzi przecież o to, abyś "rozkładała nogi" za prezenty, tylko dla przyjemności. ;)

Za 500 zł to ...przykro mi jakie prezenty masz na myśli?...Aha-podpiszemy intercyzę w razie naszego małżeństwa?;)Wiesz kochajmy sie w łóżku szaleńczo ,ale liczmy każdy swoje:)

Przepraszam wkradł się chochlik:D300zł(to ... waciki chcesz mi kupic?)

swoją drogą marny ten samochód i w ogóle samochód? nie lubię tracić czasu na stanie w korku. helikopter to jest to czym sie poruszam. dobrze by było aby Twój blok w którym mieszkasz miał możliwość wylądowania na nim helikopterem właśnie.

Gość kwitnąca czereśnia
do rozkladania nog dla przyjemnosci potrzeba troche wiecej niz materialnych dobr pana autora tematu. moze raczej - czulosci i takich tam... ale coz on moze o tym wiedziec. liczy sie przeciez 70k.

kwitnąca czereśnia - czytaj ze zrozumieniem. właśnie o tym napisałem nie kupuję drogich prezentów, bo nie chcę aby moja wybranka rozkładała dla mnie nogi za te właśnie prezenty, tylko z miłości.

Zaniżyłam moje wymagania maksymalnie :)tak byś nie czuł się zbytnio skrępowany:) Helikopter?co to za przyjemnosc;)Mój dom ma własny pas startowy:)

posiadam jeszcze jacht:)Zabieram tam tylko przyjaciół. Miłego dnia.