Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

Taki trochę karkołomny konstukt - kalkulacja poprzedzająca zkochanie. :D To raczej wyrachowanie. :D ALe nie wszyscy są księgowymi. :) Na szczęście. Dla tych matek z dzieckiem. :D

"Taki trochę karkołomny konstukt - kalkulacja poprzedzająca zkochanie" wiesz... ja już za stary jestem, żeby tak się rzucać w wir uczuć i tylko emocje traktować jako jedyne kryterium

spadaj to w odwecie za krzywdę dzieciatych:P

"nie ma ludzi bezinteresownych (jak już o kasie mowa), zarówno jedna jak i druga strona oczekuje w związku głównie wygody życia z kims już "dorobionym" " @@@ pardon?? chyba czegoś nie rozumiem. po co mi pieniądze kobiety? mam swoje. ile jest związków w których facet wyciąga rękę po pieniądze kobiety? mężczyzna nie wymaga płacenia za niego. a kobieta? przynajmniej na początku znajomości. przeważnie facet zaprasza na randkę. z czym facet musi się liczyć: a) płaci za dwoje. b) każde płaci za siebie. c) kobieta płaci za dwoje. :D :D :D kobieta zaprasza ;) :D a) każde płaci za siebie. b) kobieta płaci za dwoje. :D c) facet płaci za dwoje.

Taki Andrzej Łapicki się rzucił. I Nowicki. Nie wspominając o premierze Kazimierzu.

A ja nie wiem co Komiczny. Trochę doświadczenia pewnie.

Taki Andrzej Łapicki się rzucił. I Nowicki. Nie wspominając o premierze Kazimierzu. oj brum bo niektórzy na starość mają odwrotnie i dziecinnieją

Znaczy, że przed Panem K. jeszcz trochę ekscytacji być może. :D

Gość hihi-
musisz być zajebistym przystojniaczkiem-skoro panny szukasz na forum....na pewno jesteś boski,bleeee

Gość blue sky***
15:28 [zgłoś do usunięcia] Forumowy Przystojniak >współczuję ci twojego postrzegania świata i kobiet...chyba w złych kręgach się obracasz...muszę zauważyć, że jest mnóstwo kobiet, które płacą zamiennie bądź za siebie:P i nie czekają na to, że facet będzie płacił...ale pewnie należą do tych "gorszych kręgów" niż twoich:P

"to w odwecie za krzywdę dzieciatych" jeszcze im dowalę, więc lepiej mi tak szybko nie odpuszczaj ;) brum - doświadczenie pewnie tak, plus większe wymagania... pięknych kobiet jest sporo a skoro mogę wybierać, ustalam dodatkowe kryteria

" musisz być zaj**istym przystojniaczkiem-skoro panny szukasz na forum....na pewno jesteś boski,bleeee" żaden argument... nigdy nie miałem problemów z poznawaniem kobiet w realu co nie znaczy, że nie podrywałem ich też przez net - po prostu kolejne źródło, kolejny sposób

IKE ... ale zadając pytanie chciałam się zrównac z Twoim poziomem intelektualnym jak kulą w płot lepiej kup wyrzutnię rakietową :)

Komiczne przecież powszechnie wiadomo, że nie ma brzydkich kobiet. :D Autorze - o tym ssaniu to tylko gadanie. :D

"to w odwecie za krzywdę dzieciatych" jeszcze im dowalę, więc lepiej mi tak szybko nie odpuszczaj nie bawmy się w ceregiele napisz "wam" :P

".muszę zauważyć, że jest mnóstwo kobiet, które płacą zamiennie bądź za siebie i nie czekają na to, że facet będzie płacił..." prawda, ale poruszenie tego tematu na tym akurat forum fajnie podnosi temperaturę dyskusji :P

wyjmę strzałę, wyssam truciznę i wypluję. a z połykiem to nie łaska ?

"Komiczne przecież powszechnie wiadomo, że nie ma brzydkich kobiet" każda grupa AA Ci o tym powie... ale preferuje whisky ponad wino i to w ilościach, w których jestem w stanie jasno ocenić sytuację :P