Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna swoim wygladem:((

Grzybica ciała, co pomoze:(

Polecane posty

POMOCY!! Na całym ciele pojawiły mi sie ochydne plamy, co najgorsze sa one biale a ja mam ciemna opalenizne, z tego co wiem jak nie sa leczone to sie nie opalaja;/ do dermatologa sie wybieram ale dopiero we srode a ich jest coraz wiecej;/ Co stosowac, zeby sie nie rozprzewszechnialy? Czy ktorejs jakis krem, masc pomogla, bo podobno masakra by wyleczyc grzybice;/ Skad ona sie bierze??

Gość jakaśtakaswoja
to nie grzybica lecz łupież pstry. kup w aptece nizoral i myj się cała tym szamponem nawet 2 razy dziennie. i uważaj bo lubi wracac .

Pevaryl PV -3 saseztki na 3 dni leczenia Wieczorem wcierasz 1 saszetke w kazdy milimetr ciała i głowyi pozostawiasz do wyschniecia nastepnego dnia wieczorem zmywasz i to samo robisz z 2 saszetka 3 dnia 3 saszetka po 1 miesiacu kuracja powtarzajaca znowu 3 saszetki a po 3 kolejnych miesiacach powtórka 1 saszetka Pevaryl PV mozna kupic w aptece bez recepty i kosztuje ok 30 zł jest bardzo skuteczny ale nizoral na małych powierzchniach tez działa

nIo ja mam te plamy pod linia stanika z przodu i praktycznie cale plecy(miejscami) pare rowniez na dekoldzie;/ To prawda ze sie tego nie opali jak sie nie wyleczy?

Gość jakaśtakaswoja
To prawda. Miejsc chorych nie opalisz.