Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za 3 lata nie bede mogla

Za trzy lata nie bede mogla miec dzieci a moj facet nie chce teraz

Polecane posty

dziecka. Jestem zalamana, mam 17 lat i lekarz stwierdzil ze za 3 lata juz strace zdolnosc do prokreacji i teraz jest najlepszy moment dla mnie. Wiec powiedzialam o tym swojemu chlopakowi o rok starszemu ale on sie tlumaczy ze narazie chce skonczyc studia, ze jego rodzice narazie nie chcieliby zeby on zostal ojcem. Wiec wyslalam swoich rodzicow do jego rodzicow i oni sie na to nie zgadzaja. Twierdza ze on jest za mlody:( dlaczego mnie to spotkalo:(

Gość szukaj starszego
ten nie jest jeszcze gotowy.

Zle sie z tym czuje, marze o dziecku i moi rodzice napewno by pomogli, jego jakby ich postawic przed faktem dokonanym tez. Tylko ze on nie chce dziecka. Boi sie odpowiedzialnosci, myslalam ze jest dojrzalszy, ze sie zgodzi a on mnie wystawil i nie daje sie przekonac.

Gość może zamroź jajeczka

Gość maciejka....
Nie dziwię mu się.Jest zdecydowanie za młody.

Gość taki lajf
Bo jest odpowiedzialny, przynajmniej on, i wie, że dziecko to nie zabawka ani mały szczeniaczek - chcę mieć i koniec.

Gość GOcha jestem
ten twój chłopak to skurwiel! zostawiłabym go!

Tylko ze ja bede mogla juz pozniej za te 3 lata wogole nie miec okresu i nie bedzie mozliwosci bym zaszla w ciaze a dla mnie ma bardzo duze znaczenie zalozenie rodziny. Niestety moj chlopak jest innego zdania. Unika tego tematu, ja nawet sama rozmawialam z jego rodzicami ale oni wyraznie nie daja na to zgody. Mowilam chlopakowi zeby nie sluchal rodzicow, ze napewno pozniej uciesza sie z wnuka albo wnuczki ale on mnie jednak nie slucha, slucha rodzicow niestety.

Gość hymmm
18 lat to faktycznie troche mlody, dzieci w tym wieku sie zdarzaja ale rzadko kiedy jest to swiadomy wybor, a juz na pewno chlopaka. skoro jestes w takiej sytuacji to jesli sie faktyczie nie przelamie to musisz poszukac innego chetnego zeby miec kiedys swojego dzieciaczka

Gość iiiioiiii
a co Ci jest?

Lekarz powiedzial mi ze za pare lat nie bede mogla miec juz okresu, ze nie bede zdolna do prokreacji. Po prostu przestane byc kobieta, sama z chlopakiem nie moglam sie dogadac, moi rodzice tez z nim rozmawiali ale to nie pomoglo wiec wybrali sie do jego rodzicow ale tamci stoja przy swoim zdaniu. Chyba to bylo niepotrzebne, moze powinnam swiadomie wrobic chlopaka w dziecko, przynajmniej bylabym juz w ciazy.

Gość moja znajoma w wieku
25 lat stracila zdolnosc na posiadanie dzieci, przyszla wczesna menopauza i dupa, gdyby wiedziala wczesniej to tez machnela by sobie dzidziusia, a tak juz nigdy wlasnego miec nie bedzie

On moze czasu nie ma ale ja czasu nie mam, ja musze miec dziecko w najblizszym czasie. Moi rodzice nic nie wskorali, probowali mi pomoc. Ja mowilam chlopakowi ze moi rodzice pomoga, ze jego rodzice tez beda zmuszeni pomoc ale on to odrzuca, ucieka przed tym i olewa ten temat gdy o tym mowie.

Gość GOcha jestem
zostaw go bo jak już będzie gotowy to ty nie będziesz mogła i wtedy on ciebie zostawi. znajdż takiego co da ci szansę na dzidziusia i normalną rodzinę.

Bo jest rozsądny. Najpierw studia i ogarnięcie sie w zyciu a potem plodzenie dzieci. Młodośc ma w pieluchach marnowac?

ja nie moge czekac poltora roku! mi zostaly 3 lata, chce miec 2 dzieci a jak sie uda to 3. dla mnie zalozenie rodziny jest bardzo wazne!

Gość Liza66
Ja bym cie na jego miejscu rzuciła,może on cie wcale nie kocha jest z tobą o tak ,a ty chcesz go wrobuić w dziecko.To ty nie będzie mogla mieć dzieci za 3 lata ,on znajdzie sobie inną i we waściwym czasie będzie je mieć.

Gość jakaś new
uważaj bo za 3lata to ci całkiem mózg wyparuje :p

17:12 [zgłoś do usunięcia] za 3 lata nie bede mogla ja nie moge czekac poltora roku! mi zostaly 3 lata, chce miec 2 dzieci a jak sie uda to 3. dla mnie zalozenie rodziny jest bardzo wazne! To jest podszyw. Mnie wystarczy jedno dziecko, przeciez on nie spedzi mlodosci w pieluchach sam, ale beda ja, moi rodzice, jego rodzice. Poradzili bysmy sobie jakos.

W myśl tezy, że nie ten jest rodzicem kto zrobił a ten co wychował możesz zawsze adoptować :D

Własnie JAKOŚ!!! A może on nie chce JAKOS tylko nirmalnie, pokolei i we właściwym czasie

Gość hymmm
jezus nie wrabiaj go w zadne dziecko, po co jak on nie chce miec dzieci? ja mam 19 lat i bym nie chciala, jak mialam chlopaka to mu to juz mowilam ze bym nie chciala w najblizszym czasie? wkurzylabym sie jakby mi ktos powiedzial ze go nie kocham bo nie chce miec dzieci. (na marginesie to okazalo sie ze chyba faktycznie go nie kochalam:D) mimo wszystko to chyba nie to jest wyznacznikiem milosci

Gość GOcha jestem
fakt-jest za młody. postępuje egoistycznie, ale z drugiej strony nie możesz go do niczego zmuszać. to ty jesteś pod bramką. ile czasu ze sobą jesteście?

a pokazywali w pisowkiej telewizrnii, jak w oknie życia ktoś podrzucił bliźniaków, może by ich urna usmarzyć na wolnym ogniu, bo jak z nich wyrośnie prezydent i prezes to dupsko...

Gość może zamroź jajeczka
Ale na czym dokładnie polega Twoja choroba? Czemu nie możesz zamrozić swoich jajeczek póki czas, a potem zapłodnić siebie lub matkę zastępczą przez in vitro? Lekarz na pewno powiedział Ci, że to nie jest jak w zegarku i około trzy lata to nie znaczy że z dnia na dzień staniesz się właśnie wtedy bezpłodna. Wcale nie jest powiedziane, że natychmiast zaszłabyś w ciąże, gdyby rodzice Twojego się zgodzili, co?