Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic!!!!!!!!!!

zamieszkac z facetem przed slubem??????????????? Prosze o rade....

Polecane posty

Gość nie wiem co robic!!!!!!!!!!!!!
aniabra juz im to powiedzialam ze tak czy siak sie wyprowadze i to jeszcze w tym roku...jestem osoba ktora da sobie rade...........

Ale zamieszkasz bardziej z jego rodzicami niż z nim, będzie Ci głupio zaprosić koleżankę, co dopiero kilka koleżanek na jakąś wspólną babską noc. Rozsądniej byłoby chyba coś wynająć

wlasnie tego sie obawiam....i dlatego mysle tez o wynajeciu, bo gdyby byl na miejscu to byloby zupelnie inaczej;/ a tak masz racje ze wiecej to ja bede przebywac z jego rodzicami niz z nim. Nie wiem ale on chce zeby,m z nim zamieszkala a ja nie wiem co mam mu odpowiedziec

porozmawiajcie na spokojnie, wytłumacz mu, jak byś sie czuła. Może wynajmiesz mieszkanie i jak on wróci, to 3 dni będziecie u niego, 4 dni pomieszkacie razem u Ciebie, a jak on wyjedzie to będziesz mieszkała sama. Bo z jego rodzicami będziesz się krępowała.

tak masz racjee bede sie krepowala, mimo tego ze oni w sumie nawet na gore nie wchodza, ale i tak sa w domu i wlasnie gdybym chciala zaprosic kolezanki na jakis babski wieczor to rodzice wszystko beda widziec i ja bede sie z tym zle czula bede sie krepowala...chyba jednak wynajem to najlepsze wyjscie z tej sytuacjii...Moj B mowi ze dalekiej przyszlosci z ta praca nie wiaze ale mimo wszystko sama z nimi tam mieszkac nie bede.........

Więc wynajmij coś na teraz, zobacz, jak Ci się będzie samej mieszkało, a jak on wróci tu na stałe, to wtedy będziesz mogła się do niego wprowadzić. Chociaż moim zdaniem lepiej by było gdybyście mieszkali zupełnie sami, ale na próbę nie zaszkodzi :)

hmmmmm zoacze jak on wroci, wtedy porozmawiamy o tym wszystkim, tylko ze ja wiem iz on nie bedzie chcial zebym wynajmowala mieszkanie , ze bedzie sie upieral abym zamieszkala z nim....bo mnie kocha i chce mieszkac ze mna.

glaszczka dziekuje kochana za dobre rady:) milo czasem podzielic sie swoimi troskami z innymi i sie wyzalic:)

Gość a ja powiem Ci tak
Rodzice boją się, ze zostaniesz wykorzystana i porzucona. Według mnie zamieszkać ze soba powinni ludzie, którzy mają względem siebie bardzo poważne plany np stalony termin ślubu itd. I to mieszkanie jest takim małym sprawdzianem "Jak to bedzie razem", przypieczętowaniem.. Odwrotna kolejnośc to wielkie ryzyko, ze za 3-4 lata zostaniesz wymieniona na innym model, bo dasz mu wszytko co tylko masz, co potem mozesz mu jeszcze dać? To przykład z autopsji. Miałam chłopaka 4 lata, zdawało się miłosc jakich mało. Małżeństwo -owszem, ale za 5 lat. Nie chciałam czekac i bałam się, ze mnie zostawi, jak latką miną. Odeszłam. On poznał dziewczynę i za 1,5 roku wziął z nią ślub. Po latach spotykam go i pytam : dlaczego? Odpowiedział, ze chciała byc dziewicą do ślubu, on nie miał siły juz czekac , wiec się ożenił. Nie warto dawac wszystkiego facetowi. Czym wyżej wzlecisz w swojej miłoscim i oddaniu, tym cięższy bedzie upadek

Ale co to za mieszkanie z Tobą, jeżeli będziecie razem tylko tydzień? Żadne. Spróbuj mu to przetłumaczyć, bo mieszkanie z jego rodzicami będzie bez sensu. Jak tak chce, to niech on się do Ciebie na ten tydzień wprowadza.

coz musze sie powaznie zastanowic nad tym co zrobie, jest to powazna decyzja. Ja chyba za krotko jeszcze z nim jestem aby podejmowac taka decyzje...do tego dochodza te jego wyjazdy za granice