Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość górka

Co zdarzyło Wam się wczoraj , czyli w piątek 13-tego

Polecane posty

Gość kamcia_25
aaa nawet nie wiedziałam że wczoraj byl piątek 13 :P teraz mam wolne i strieacilam poczucie dni i czasu:] Dzień miałam bardzo udany;) wolna chata, dobry film z moim misiem, zamówiliśmy pizze, piliśmy cin cin ze sprajtem i cytrynką a pożniej sex:] To byl dobry dzien:]

Gość ollamonolla
koleś na światłach wjechał mi w tył samochodu ;/

Gość buty na obcasieee
kupila rajstopy- okazaly sie roztargane :(

Gość kochanica8898989545636
matka przyłapała mnie na seksie z moim facetem :)

Gość __załamana
He he ... po 23.00 moja 9letnia kuzynka goliła się w łazience ej bez kitu wzieła swojego taty "przybory" pianke nawet jakiś pędzel znalazła ... Niby taki pechowy dzień a się naśmiałam :D Dziś rano stwierdziła, że ma tak odmłodzoną twarz, że szok :D Dzieci to mają pomysły...

jak że propaguję zdrowy styl życia i jeżdżę rowerem, po raz pierwszy od trzech lat spadł mi łańcuch przy polo.

13 dzień każdego miesiąca jest dniem objawień maryjnych i wierzenie w jego pechowość jest pogańskim wspomieniem, a tak patrząc na 13 grudnia, czasem myślę, że jednak co w tym jest, o zamachu na papieża nie wspominam, bo nie i już....

Gość a ja ja jaj
A ja dostalam pracę całkiem fajne stanowisko no i w miarę placą -- 3. 700 netto ..więc nie był to pechowy piatek 13-tego :)

Gość 46743647637
Mi nic wielkiego poza tym, że mnie wkurzył instruktor w stajni, w której jeźdzę. Przyszłam sporo przed czasem, usiadłam przy padoku, prowadził jazdy... I nie powiedział mi, że mam przygotować sobie konia, bo okazało się że nie był osiodłany... Inne osoby brały konie z padoku, w końcu spytał, czemu nie siodłam. TO wkurzyłam się, bo myślałam że koń gotowy i zaraz wsiądę. Drogie te jazdy, a na siodłanie traci się z 15 minut. A na pewno mnie widział.... Tylko udawał, że nie.... Dziwni ci ludzie ostatnio coraz bardziej.... ech

Gość amoze
Nic szczegolnego.dzien jak kazdy inny a ze tydzien porannych zmian w pracy ,to troche przechlapane wstawac o 4rano.Poza tym moj syn urodzil sie dokladnie w piatek 13 i od tamtej pory nie traktuje tego dnia jako pechowego.

Gość mialem stłuczke

Gość mrumra
Dostałam zlecenie na grafikę i udało mi się podreperować budżet :-)

Gość no właśnie....................
jednych pechowy dzien nie dopadł a drugim przytrafiło się najgorsze co mogło sie wydarzyć :///

Gość ladaco
pierdziałem od 16 do 21 , zrobiłem kupę o 22 a roibę zwykle rano i zepsuła mi sie dziewiątka na klawiwaturz

Gość brawa dla tej Pani
wysłałam sms za 20 zł z abonamentu matki :/ (osoba lat 19 niezarabiająca, gospodarstwo domowe raczej nie za bogate) i jestem taka wściekła na siebie za swoją głupotę, nie wiem czemu nie przeczytałam tego cholernego regulaminu, zawsze to robię! zawsze!

Gość brawa dla tej Pani
zawsze czytam, oczywiście o to chodziło ...

Gość i co z tym esem
??? o jakiej tresci byl i do kogo ??? myslalas ze wygrasz jakas kase/ nagrodę ???

Gość Nina________26
Umarło moje zwierzątko :(