Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość polityk prawdziwyyyy

rozwalają mnie ludzie ci co walczą w obornie przeniesienia krzyza jak i ci co

Polecane posty

Gość polityk prawdziwyyyy

chcą go przeniec.....normalnie mnie rozsmieszacie, czytalam wlasnie artykul na onecie jak jaks baba sie wypowiada ze ona chce wracac w to miejsce ze tu ma byc krzyz "nawet najpiękniejsza tablica na budynku pałacu czy w kościele garnizonowym ich nie satysfakcjonuje" a jeszcze jeden koles sie oburza "Stawia się pomnik czerwonoarmistom, a nam zabrania godnego uczczenia narodowych bohaterów" ja sie pytam :jakich bohaterów narodowych????? co oni wielkiego zrobili?????? NIC i tyle !!!!!poprostu znajdowali sie akurat w samolocie który mial wypadek i tyle - TO NIE CZYNI Z NICH ZADNYCH BOCHATERÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrozumcie to durni patrioci!!!!!! rozwalacie mie i tyle osmieszacie sie na caly swiat!!!!!!jestescie zalosni caly swait sie z was smieje wiecy obroncy bochaterów narodowych!!!!!!!!!!!!! czy wy aby wiece co kto to jest bochater narodowy???? http://pl.wikipedia.org/wiki/Bohater - Bohater osoba, która odznaczyła się niezwykłymi czynami, męstwem i ofiarnością dla innych ludzi. Terminem "bohater" określa się także postać w utworze literackim, filmie itp. zastępuje się jednak go terminem postać literacka, jako że słowo bohater posiada ograniczone konotacje heroizmu i pierwszoplanowości[1]. Nazwa ma pochodzenie irańskie bahadur, mężny, atleta itp., węgierskie btor dzielny, stąd nazwisko króla Stefana Batorego. W języku staropolskim odpowiednikiem było słowo gardzina, podobnie w czeskim hrdina.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować